Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Nem: Férfi
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

seedman írta:Hali ;)

Hogy lehet kikapcsólni az Exponálás hangját? :)
A kamera beállitásoknál... A kameranal van alul 3 pont majd azutan beallitasok, exponalas hangja és ki... ;)

Bellén!
seedman
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: seedman »

nokiae668 írta:

A kamera beállitásoknál... A kameranal van alul 3 pont majd azutan beallitasok, exponalas hangja és ki... ;)

Bellén!
ott nekem 4 hangot lehet kiválasztani :/ kikacsolni nem lehet :(

Am itt van pár darab téma ;) : http://cellcustomize.com/tag/themes-for-symbian3/
CsCsabesz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: CsCsabesz »

Hali!

JoikuSpot működik valakinek? Bellén. Nekem sikertelen a kapcsolodás.

Üdv Cs
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

CsCsabesz írta:Hali!

JoikuSpot működik valakinek? Bellén. Nekem sikertelen a kapcsolodás.

Üdv Cs
Szia!

Ha jól tudom nem mindenkinek megy. Van egy másik program, próbáld ki azt, a letöltések között megtalálod.
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

seedman írta:
nokiae668 írta:

Bellén!
ott nekem 4 hangot lehet kiválasztani :/ kikacsolni nem lehet :(

Am itt van pár darab téma ;) : http://cellcustomize.com/tag/themes-for-symbian3/
Belle fut a telodon? Ha igen akkor amikor rámész az Exponálás hangjára akkor görgesd lejebb egy kicsit ha nem tetted még ezt meg, mert a 4 es után kell lennie, ha nem lehet görgetni lejebb és csak a 4. es van akkor nem tudom hogy miért nincs ott, Annan pedig már nem emlékszem hogy van e ilyen funkció, szerintem ott is volt, de ha nincs ott a akkor használj camerapro-t a letöltésekben metalálod! ;)
Fabio eM.
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Fabio eM. »

Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy:
- ovi áruházban böngészgettem, töltögettem. Szépen lassan összegyűlt vagy 20-25 alkalmazás a letöltési listán, majd egyszer csak kiírta, hogy megtelt a memória (mármint a RAM). Onnantól eltűnt fele programom, témák eltűntek,...
Mit tudok csinálni? csak hard reset?
Örülnék, ha pl az Angry Birds-es csúcsaim megmaradnának valahogy :D bár az a bibi, hogy az összes AngryBirdsöm is eltűnt... de hátha meg vannak valahol az adatfájljai, amibe menti a scorekat...
Huyugu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: Huyugu »

Sziasztok!
Nem tudjátok hogy lehet beállítani, hogy energiatakarékos üzemmódban is rezegjen a telefon ha hívnak?(Néma üzemmódban)
Előre is köszi.
Raikkonendani
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 808 PV
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Raikkonendani »

Sziasztok!
Harmadik napja vagyok tulajdonosa egy C7-nek és belefutottam egy problémába. A teló nem hajlandó kommunikálni bluetooth-on keresztül a laptopommal. ( Acer 3830T)
Gond nélkül párosodtak, felismerte és telepítette az összes funkciót, de nem hajlandóak semmire. Se fájlküldés, se mappa tallózása, se modem funkció. Többször eltávolítottam, újra párosítottam, de nem hajlandóak együtt működni. Ha a laptopról akarok küldeni egy fájlt, akkor is csak megjelenik az adatcsere ikon a bluetooth mellett a telefonon, de semmi több. Kapcsolat megszakadt. kép
Az N70-el gond nélkül kapcsolódik a laptop, és az N70 is a C7-hez.

Átnyálaztam a témát, de nem találtam ilyesmi problémát senkinél, így segítségeteket kérném. :Notworty:
3510i -> K500i -> K610i -> E52 -> N70 -> E63 -> C7
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Huyugu írta:Sziasztok!
Nem tudjátok hogy lehet beállítani, hogy energiatakarékos üzemmódban is rezegjen a telefon ha hívnak?(Néma üzemmódban)
Előre is köszi.
Szia!

Sehogy. Energiatakarékosban nem rezeg.
Raikkonendani írta:Sziasztok!
Harmadik napja vagyok tulajdonosa egy C7-nek és belefutottam egy problémába. A teló nem hajlandó kommunikálni bluetooth-on keresztül a laptopommal. ( Acer 3830T)
Gond nélkül párosodtak, felismerte és telepítette az összes funkciót, de nem hajlandóak semmire. Se fájlküldés, se mappa tallózása, se modem funkció. Többször eltávolítottam, újra párosítottam, de nem hajlandóak együtt működni. Ha a laptopról akarok küldeni egy fájlt, akkor is csak megjelenik az adatcsere ikon a bluetooth mellett a telefonon, de semmi több. Kapcsolat megszakadt. kép
Az N70-el gond nélkül kapcsolódik a laptop, és az N70 is a C7-hez.

Átnyálaztam a témát, de nem találtam ilyesmi problémát senkinél, így segítségeteket kérném. :Notworty:
Szia!

Restart, Nokiás dolgok újratelepítése. Ezt tenném először.
Fabio eM. írta:Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy:
- ovi áruházban böngészgettem, töltögettem. Szépen lassan összegyűlt vagy 20-25 alkalmazás a letöltési listán, majd egyszer csak kiírta, hogy megtelt a memória (mármint a RAM). Onnantól eltűnt fele programom, témák eltűntek,...
Mit tudok csinálni? csak hard reset?
Örülnék, ha pl az Angry Birds-es csúcsaim megmaradnának valahogy :D bár az a bibi, hogy az összes AngryBirdsöm is eltűnt... de hátha meg vannak valahol az adatfájljai, amibe menti a scorekat...
Szia!

Ilyennel még nem találkoztam, se magamnál, se itt a fórumon..... Ha jól tudom smartnews.hu-n fent vannak a mentési mappák, keress rá. Restart után sincsenek meg a dolgaid? :hmm2:
Huyugu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: Huyugu »

De ha nem rezeg akkor honnan tudom hogy hívnak ha némában van????? Nagyon okos ez a Nokia csak dícsérni tudom az eszüket... :taps1: Egyébként köszi a választ ;)
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”