A kamera beállitásoknál... A kameranal van alul 3 pont majd azutan beallitasok, exponalas hangja és ki...seedman írta:Hali
Hogy lehet kikapcsólni az Exponálás hangját?
Bellén!
A kamera beállitásoknál... A kameranal van alul 3 pont majd azutan beallitasok, exponalas hangja és ki...seedman írta:Hali
ott nekem 4 hangot lehet kiválasztani :/ kikacsolni nem lehetnokiae668 írta:A kamera beállitásoknál... A kameranal van alul 3 pont majd azutan beallitasok, exponalas hangja és ki...seedman írta:Hali
Bellén!
Szia!CsCsabesz írta:Hali!
JoikuSpot működik valakinek? Bellén. Nekem sikertelen a kapcsolodás.
Üdv Cs
Belle fut a telodon? Ha igen akkor amikor rámész az Exponálás hangjára akkor görgesd lejebb egy kicsit ha nem tetted még ezt meg, mert a 4 es után kell lennie, ha nem lehet görgetni lejebb és csak a 4. es van akkor nem tudom hogy miért nincs ott, Annan pedig már nem emlékszem hogy van e ilyen funkció, szerintem ott is volt, de ha nincs ott a akkor használj camerapro-t a letöltésekben metalálod!seedman írta:ott nekem 4 hangot lehet kiválasztani :/ kikacsolni nem lehetnokiae668 írta:A kamera beállitásoknál... A kameranal van alul 3 pont majd azutan beallitasok, exponalas hangja és ki...seedman írta:Hali
Bellén!
Am itt van pár darab téma : http://cellcustomize.com/tag/themes-for-symbian3/
Szia!Huyugu írta:Sziasztok!
Nem tudjátok hogy lehet beállítani, hogy energiatakarékos üzemmódban is rezegjen a telefon ha hívnak?(Néma üzemmódban)
Előre is köszi.
Szia!Raikkonendani írta:Sziasztok!
Harmadik napja vagyok tulajdonosa egy C7-nek és belefutottam egy problémába. A teló nem hajlandó kommunikálni bluetooth-on keresztül a laptopommal. ( Acer 3830T)
Gond nélkül párosodtak, felismerte és telepítette az összes funkciót, de nem hajlandóak semmire. Se fájlküldés, se mappa tallózása, se modem funkció. Többször eltávolítottam, újra párosítottam, de nem hajlandóak együtt működni. Ha a laptopról akarok küldeni egy fájlt, akkor is csak megjelenik az adatcsere ikon a bluetooth mellett a telefonon, de semmi több. Kapcsolat megszakadt. kép
Az N70-el gond nélkül kapcsolódik a laptop, és az N70 is a C7-hez.
Átnyálaztam a témát, de nem találtam ilyesmi problémát senkinél, így segítségeteket kérném.
Szia!Fabio eM. írta:Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy:
- ovi áruházban böngészgettem, töltögettem. Szépen lassan összegyűlt vagy 20-25 alkalmazás a letöltési listán, majd egyszer csak kiírta, hogy megtelt a memória (mármint a RAM). Onnantól eltűnt fele programom, témák eltűntek,...
Mit tudok csinálni? csak hard reset?
Örülnék, ha pl az Angry Birds-es csúcsaim megmaradnának valahogy bár az a bibi, hogy az összes AngryBirdsöm is eltűnt... de hátha meg vannak valahol az adatfájljai, amibe menti a scorekat...