Samsung i8910 HD

Samsung márkájú készülékek témái
concrete
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS 8GB JVK Bezke
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Samsung i8910 HD

Hozzászólás Szerző: concrete »

Shiwo írta:
concrete írta:
BOCCS de a vakus ötletem pont hasznos lenne, emellett persze hogy folyna a nyála az egész disconak, de most nem ez a lényeg :D
én nem értem, miért lenne hasznos ? általában az ember észreveszi hogy csörög, mert hangja van és rezeghet is mellé... ha épp a zsebedbe lenne, és utcán vagy, akkor a villogást se fogod észrevenni, ha meg totál komolyan gondoltad a disco-s témát (remélem, hogy nem), ott meg totál értelmetlennek látom... gondolom táncolni nem úgy szoktál, hogy közbe fogod a telót, ha meg űcsörögsz, akkor csak nem a villogásra fogsz csak felfigyelni..én mondjuk eleve olyan helyen, ahol qva sokan vannak, tuti nem tenném ki mondjuk az asztalra a 100k-s telómat, vagy ha igen, fél percenként rápillantanék...utóbbi esetben megint nem kellene vakú..olyannal menőzni, hogy hívás közbe villog a vakú, szerintem iszonyat gyerekes dolog és pofán röhögném azt, aki ilyennel akarna menőnek látszani...
szóval lehet ilyen tekintetben szűk a fantáziám, de el nem tudom képzelni, hogy mi a rákért lenne jó, ha hívás közbe villog a vakú.. de ha már szóba jött a kommentekben, hogy mi meríti a telefont és mi nem, gyanítom a vakú-villogtatás nem az aksival való spórolást erősítené...
Humorérzéketlenek kíméljenek! :D
szajko53
1. szint
1. szint
Készüléktípus: i8910 hd

Hozzászólás Szerző: szajko53 »

Shiwo írta:
concrete írta:
BOCCS de a vakus ötletem pont hasznos lenne, emellett persze hogy folyna a nyála az egész disconak, de most nem ez a lényeg :D
én nem értem, miért lenne hasznos ? általában az ember észreveszi hogy csörög, mert hangja van és rezeghet is mellé... ha épp a zsebedbe lenne, és utcán vagy, akkor a villogást se fogod észrevenni, ha meg totál komolyan gondoltad a disco-s témát (remélem, hogy nem), ott meg totál értelmetlennek látom... gondolom táncolni nem úgy szoktál, hogy közbe fogod a telót, ha meg űcsörögsz, akkor csak nem a villogásra fogsz csak felfigyelni..én mondjuk eleve olyan helyen, ahol qva sokan vannak, tuti nem tenném ki mondjuk az asztalra a 100k-s telómat, vagy ha igen, fél percenként rápillantanék...utóbbi esetben megint nem kellene vakú..olyannal menőzni, hogy hívás közbe villog a vakú, szerintem iszonyat gyerekes dolog és pofán röhögném azt, aki ilyennel akarna menőnek látszani...
szóval lehet ilyen tekintetben szűk a fantáziám, de el nem tudom képzelni, hogy mi a rákért lenne jó, ha hívás közbe villog a vakú.. de ha már szóba jött a kommentekben, hogy mi meríti a telefont és mi nem, gyanítom a vakú-villogtatás nem az aksival való spórolást erősítené...

3d task manager és photocontacts : nekem nem hiányozna egyik sem, de nem zavar, ha benne marad (úgy is letiltható)
Igen egyet értek veled,van jó pár érdekes gyerekes kérés.
hunhool
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
Has thanked: 27 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: hunhool »

Ugy latszik,megint csak nekem nem jon ossze bukest uj rom-ja :(

Folraktam siman(elotte lepucoltam mindent),de nem tydok semmit telepiteni...akarmit akarok folrakni,a telo ujraindul :censored: :merges4:
Google Nexus5 32gb Black
concrete
1. szint
1. szint

hunhool írta:Ugy latszik,megint csak nekem nem jon ossze bukest uj rom-ja :(

Folraktam siman(elotte lepucoltam mindent),de nem tydok semmit telepiteni...akarmit akarok folrakni,a telo ujraindul :censored: :merges4:
Most már várd meg a mégújabbat, órák kérdése és megkapjuk 8)
zerosux
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SAMSUNG i8910

Hozzászólás Szerző: zerosux »

ennek a vaku megvillogtatásnak azért nem látom értelmét mert legtöbbször, sőt mindig a kijelzővel felfele van letéve a telefon így semmit nem látnék belőle.
concrete
1. szint
1. szint

zerosux írta:ennek a vaku megvillogtatásnak azért nem látom értelmét mert legtöbbször, sőt mindig a kijelzővel felfele van letéve a telefon így semmit nem látnék belőle.
Najó gyerekek, nem akarok offolni, de ezt muszáj leírnom.. Az a vakus duma tőlem csak egy kis szarkazmus lett volna, nem gondoltam hogy egyedül én fogom érteni a "poént", ezért mindenkitől elnézést kérek, aki értékes másodperceket veszített az életéből annak olvasásával, és főleg azoktól, akik azóta sem bírnak leszállni a témáról :D
Mondjuk amikor SE w850i-m volt, abban imádtam, hogy a narancssárga led a zene ütemére villogott, kár hogy erre még nem írtak egy ilyen alkalmazást, ami a külső zajok ritmusára reagál :d
Bdany
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N95 6630 7650 770
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Bdany »

Jelenleg szerintetek melyik a rom, amiben a legjobb a videó hangminősége?

Esetleg ha valaki tudja hasonlítani S60-as nokiához a hangminőségét, az lenne a legjobb :) Engem az jobban zavar, mint a videó szaggatása.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bdany 2010-03-18 csüt. 20:53:15-kor.
http://www.n95.hu Nokia N95-el és egyéb S60-as telefonokkal foglalkozó információs oldal :)
mandala
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung I8910HD HTC HD2

Hozzászólás Szerző: mandala »

Sziasztok HD tulajok! Már több modi és több ízben is jelezte,hogy fejezzük be a fél oldalas írások idézését egy 1 vagy max.2 soros hozzászólás miatt! Jó lenne ha komolyan vennétek ezeket a figyelmeztetéseket,mert előbb-utóbb teleszalad ezzel a hócipőjük és az egész topic-ot bezárják mert beleunnak az oldal takarítgatásába! Ezenkívül egy apró észrevétel! Ne nevezzük már a LED-et vakunak! Tudom sok helyen így említik de ettől ez még távolról sem vaku! Bukest! Ülök a gép előtt és várom a ROM-od,hogy végre normális képeket csinálhassak a telóval!
concrete
1. szint
1. szint

Írjatok már egy listát, hogy mit minek szabad itt nevezni, meg mivel lehet viccelődni és mivel nem légyszi, nekem ez az első fórum, amin egyáltalán hozzászóltam a témához, nem csak olvastam.
Bukest! Én is csak miattad nem alszom még :D
mandala
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung I8910HD HTC HD2

Hozzászólás Szerző: mandala »

Nem neked és nem csak neked szólt amit írtam! Ráadásul jó lenne ha az írásom első felét vennétek komolyan! Ami pedig a LED-et illeti, felőlem nevezheted akár reflektornak is,attól az még csak egy vacak LED marad!!!
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”