köszi szépen!:D kipróbálom mind2t!

Nekem most itt van a kezemben mindkét készülék (galaxis + iphone) és nálam iphone a nyerő.. Sokkal nagyobb a frekvenciatartománya. A galaxis hangszórójából csak magas hangok jönnek ki, még akkor is, ha rendesen finomhangolom a custom equalisert. Iphone-on kellemesebb zenét hallgatni szeritnem. Viszont galaxison a zene szövege jobban érthetőtegeske írta:Hangszórótól eléggé féltem. Tegyük hozzá, hogy az androidos készülékek között ennek van a legjobb hangszórója (Legend, Desire, X10, Spica, Nexus one, Liquid készülékeket próbáltam). Spica még nagyon ott van, talán hangosabb is, de a minőség már a Galaxy S felé húz. Omnia 2-höz képest elbújhat. De lényegében nem gáz szerintem. Viszont ha az eq Dance-re van állítva, a hatás meg széles-re, akkor az agyam eldobom úgy szólEmellett még az iPhone is elbújhat (3G-m és 3Gs-em is volt). És persze a hangszórója is jobb az iPhone-énál (nem tudom, hogy ezt így kell-e írni) xD
Sajna az a tapasztalat, hogy nem minden úgy működik mint a többi androidos telónál, a samsung rendesen belenyúlt a rendszerbetegeske írta:Vazzzz ELEGEM VAN! Tegnap csináltam meg a telót full jóra (widgetek, progik, menüben az ikonok átrendezgetése, mappák, facebook összekapcsolása a névjegyekkel stb...) erre most megint kezdi, mikor az Asphalt-ot akarom telepíteni a Samsung Apps-ból, hogy "nincs elég hely, blab blab bla" Ez nem látja a programoknak és ROM-oknak hagyott 2 GB-ot, melyből 1,81 szabad? Komolyan, már nem tom mit csinálok vele... Gyári szoftverrel is ezt csinálta, most a csupasz JG5 van fent... Nincs valami olyan reset erre, ami még a szoftverfrissítésnél is erősebb? O2-re volt olyan...
Megvan, ha valakinek kellene: http://www.hard-reset.com/samsung-i9000 ... reset.html
Megint én -.- 15x megpróbáltam, de nem hozza be a menüt, amit kellene :S Sőőőőt, parancssorba beírtam, hogy "adb reboot fastboot" (ugyanazt a menüt kellene behoznia, és semmit nem csinál....) :'( "adb reboot bootloader" sem működik... Acer-ön ezek mentek....
Ne hülyéskedj már, miért tűnne el a ROOT? Hiszen az a ROM része Te flashelted bele, és nem a C:-n van. A Hard RESET nem más mint a C: TELJES törlése, és visszaépítése a ROM-ból.tegeske írta:Lassan elájulok xD Még nem aludtam, ébren vagyok több, mint 24 órája, úgy, hogy elötte nap is csak 4-et aludtam xD Hard reset, annyira gagyi, hogy még a root is maradt, szal visszaraktam a JG5-öt, szépen beálligattam mindent, megint azt írta ki, hogy nincs hely... Visszaraktam a JG3-at, mely orosz volt, átnyomtam magyarra... A menüben volt egy ebook olvasó, barna ikonos valami, aminek orosz neve volt. Alkalmazás kezelőben nem engedte törölni... Most visszaraktam a JG5-öt, eddig minden jó xD Fentvan az Asphalt, a N.o.v.a, a Sandstorm, 1-2 gagyi játék meg vagy 8-10 sima marketes progi. Most ha felmegy az iGO (bocsánat, Motonav) akkor minden jó xD
Nem hiszem el! FELMENT xD Most töltök egy HD (720p-s) filmet, az 11 perc és lentvan, még azt megvárom, megkukkolom, hogy hogy nyomatja a kis gép, aztán alszok délután 4-ig szerintem:D:D Jó "éjt" nekem! Nektek meg szép napot
Taknyolt ROM-ot nem raktam rá fel, mert ez hamarabb behalt! Mocónak is ezt írta ki a teló, hogy "nincs hely a program telepítéséhez"... Akkor miért vonnak el tőlünk 2 GB-ot, ha nem éppen az alkalmazásokra? Sőt hajnalban haveromnak is ezt dobta ki a Motonavra. Sőőőőőőt valahol ítrák már, talán xda-n! Ezek szerint valami csak nem jó. Amúgy a Samu módosításaival semmi baj nincsen, minden jó, csak jöhetne már a 2.2reddoors írta:Ne hülyéskedj már, miért tűnne el a ROOT? Hiszen az a ROM része Te flashelted bele, és nem a C:-n van. A Hard RESET nem más mint a C: TELJES törlése, és visszaépítése a ROM-ból.tegeske írta:Lassan elájulok xD Még nem aludtam, ébren vagyok több, mint 24 órája, úgy, hogy elötte nap is csak 4-et aludtam xD Hard reset, annyira gagyi, hogy még a root is maradt, szal visszaraktam a JG5-öt, szépen beálligattam mindent, megint azt írta ki, hogy nincs hely... Visszaraktam a JG3-at, mely orosz volt, átnyomtam magyarra... A menüben volt egy ebook olvasó, barna ikonos valami, aminek orosz neve volt. Alkalmazás kezelőben nem engedte törölni... Most visszaraktam a JG5-öt, eddig minden jó xD Fentvan az Asphalt, a N.o.v.a, a Sandstorm, 1-2 gagyi játék meg vagy 8-10 sima marketes progi. Most ha felmegy az iGO (bocsánat, Motonav) akkor minden jó xD
Nem hiszem el! FELMENT xD Most töltök egy HD (720p-s) filmet, az 11 perc és lentvan, még azt megvárom, megkukkolom, hogy hogy nyomatja a kis gép, aztán alszok délután 4-ig szerintem:D:D Jó "éjt" nekem! Nektek meg szép napot
Semmi baj a gyári Rommal, de ha taknyolt romokat felraksz és nem működik megfelelően, ne a telefont szidd.