N8 CFW/MOD
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 1 time
Re: N8 CFW/MOD
Sziasztok!
delight 3.2 van a telómon és nem tetszik az új nokia maps, meg hát angolul is van. Hogyan lehet felrakni magyar régebbi maps-ot?
Köszi,
Atomprof
delight 3.2 van a telómon és nem tetszik az új nokia maps, meg hát angolul is van. Hogyan lehet felrakni magyar régebbi maps-ot?
Köszi,
Atomprof
-
- 1. szint
- Készüléktípus: n8-00
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 10 times
Tedd fel a Golan új cfw-jét (kicsit változtatott a delight 3.3as verzióján és lecserélte a 3.06osra a mapsot)atomprof írta:Sziasztok!
Köszi,
Atomprof
- Rating: 2.63%
-
- 1. szint
stabilan működik a 3.3-as? Köszi atomproflasza0414 írta:Tedd fel a Golan új cfw-jét (kicsit változtatott a delight 3.3as verzióján és lecserélte a 3.06osra a mapsot)atomprof írta:Sziasztok!
Köszi,
Atomprof
-
- 1. szint
- Készüléktípus: n8-00
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 10 times
atomprof írta:stabilan működik a 3.3-as? Köszi atomproflasza0414 írta:Tedd fel a Golan új cfw-jét (kicsit változtatott a delight 3.3as verzióján és lecserélte a 3.06osra a mapsot)atomprof írta:Sziasztok!
Köszi,
Atomprof
én hétvégén fogom feltenni csak akkor lesz időm rá. De ahogy visszaolvasom nincs rá panasz (és ebbe már a CPU-n és módosítottak tehát vmivel gyorsabbnak kellene lennie)
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Tettem fel egy módosított rofs3-at (Delight 3.3 by Golan7), ami nem fordítja el a srceen savert.
Néhány apróság:
- nekem a 4 soros qwertz elsőre elég pici, bár szokni kell még...
- hiába másolom c:\data\images\backgrounds-ba háttereket, nem látja. ha e:\images\backgrouds-ban van, ott megtalálja, viszont ha tárhelyként usb-re kötöm a telefont, eltűnik a főképernyőről, és csak újraindítás után jelenik meg újra.
- ugyanígy csengőhangot se tudok a c-re másolni, próbáltam belefőzni az fw-be, de flash után nem nagyon akart elindulni (Szerk.: túlléptem a rofs2 max. méretét)
- az eredeti rofs3-mal többszöri próbálkozásra sem indult el a telefon.
Néhány apróság:
- nekem a 4 soros qwertz elsőre elég pici, bár szokni kell még...
- hiába másolom c:\data\images\backgrounds-ba háttereket, nem látja. ha e:\images\backgrouds-ban van, ott megtalálja, viszont ha tárhelyként usb-re kötöm a telefont, eltűnik a főképernyőről, és csak újraindítás után jelenik meg újra.
- ugyanígy csengőhangot se tudok a c-re másolni, próbáltam belefőzni az fw-be, de flash után nem nagyon akart elindulni (Szerk.: túlléptem a rofs2 max. méretét)
- az eredeti rofs3-mal többszöri próbálkozásra sem indult el a telefon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára basta 2011-10-21 pén. 16:59:59-kor.
- kay-lac
- Újonc
- Készüléktípus: N8 DarkGray
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 5 times
atomprof írta:Sziasztok!
Köszi,
Atomprof
Csáó én annyit csináltam, hogy töröltem a beállítások/telepítések/telepített alkalmazások részből minden olyat ami a mapsal kapcsolatos volt, majd letöltöttem gépre a 3.08 mapsot smartinstalleres verzió a beta laborból, utána wifi(de teljesen mindegy min) elíndítottam a telepítőt!Szépen haladt is, de a weathernél mindig kiakadt(elvileg azért, mert nem annyira kompatibilis a hackelt belle-kel)!Lényeg a lényeg; ezután megnyitottam a navigation mappát és lám: Térképek,Autóval, Guides, Bejelentkezés, Map Loader, Weather

Mondom ez érdekes, erre megnyitottam mindent és lám a Guides is magyar, de még a weather is működik és magyar az is!

A lényeg minden magyar, próbáld a réginél is így hátha jó lesz!

- Rating: 2.63%
-
- 1. szint
Köszi, kipróbálom...kay-lac írta:atomprof írta:Sziasztok!
Köszi,
Atomprof
Csáó én annyit csináltam, hogy töröltem a beállítások/telepítések/telepített alkalmazások részből minden olyat ami a mapsal kapcsolatos volt, majd letöltöttem gépre a 3.08 mapsot smartinstalleres verzió a beta laborból, utána wifi(de teljesen mindegy min) elíndítottam a telepítőt!Szépen haladt is, de a weathernél mindig kiakadt(elvileg azért, mert nem annyira kompatibilis a hackelt belle-kel)!Lényeg a lényeg; ezután megnyitottam a navigation mappát és lám: Térképek,Autóval, Guides, Bejelentkezés, Map Loader, Weather![]()
Mondom ez érdekes, erre megnyitottam mindent és lám a Guides is magyar, de még a weather is működik és magyar az is!![]()
![]()
A lényeg minden magyar, próbáld a réginél is így hátha jó lesz!
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
-
- 1. szint
[quote="golan7"]A négy soros QWERTZ bill. a Delight3.3 by Golan7 CFW-ben:
Szia Golan!
Szeretném felrakni a Te cfw-et, és azt kérdezném, hogy a Tiedben működik az elmulasztott események widget?
Köszi,
Atomprof
Szia Golan!
Szeretném felrakni a Te cfw-et, és azt kérdezném, hogy a Tiedben működik az elmulasztott események widget?
Köszi,
Atomprof
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
atomprof írta:golan7 írta:A négy soros QWERTZ bill. a Delight3.3 by Golan7 CFW-ben:
Szia Golan!
Köszi,
Atomprof
Jelenleg a Belle-ben nincs elmulasztott események widget!
Van egy Hálózatüz. szolg.-ok widget, de az szerintem az nem az és nem is működik!
Elmulasztott események a "redőny mögött" vannak, pedig nekem is hiányzik a régi!
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Megosztásom