N8 CFW/MOD
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: N8 CFW/MOD
Találtam megoldást a Fring problémára, az alábbi linket találjátok a leírást:
http://www.dankoi.hu/?bej=46
http://www.dankoi.hu/?bej=46
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8
- Has thanked: 5 times
hali mindenkinek. ki probaltam minden MODOT nagyon jo mind. de szeretnem vissza tenni az eredetit csak sajnos nem megy vissza. a telefon halott marad.lehet rosszul csinalok valamit. aki tud segitsen. koszonom.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Huawei P8
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 30 times
Letöltöd ezt a skandináv verziót: http://www.mediafire.com/?2ns5lhus2xct455chisinau írta:hali mindenkinek. ki probaltam minden MODOT nagyon jo mind. de szeretnem vissza tenni az eredetit csak sajnos nem megy vissza. a telefon halott marad.lehet rosszul csinalok valamit. aki tud segitsen. koszonom.
Dead módba felrakod, ez után azt rakod fel amelyiket akarod.
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Üdv!
Szeretnék felvázolni egy esetet, és kíváncsi lennék a véleményetekre. Hozzám került egy N8, PR1.2-vel, ami az automatikusan felajánlott frissítés (gondolom Anna) közben megfagyott, és onnantól nem indult el a teló. Tettem rá egy hivatalos Annát először, telepítgettem programokat, és akkor tűnt fel, hogy a WiFi jel nagyon gyenge. Amíg az enyémen 68-75%, azon 4-6% között mozgott. Végül Belle került rá, azzal is ezt csinálta, de ugyanígy a GPS jel is nagyon gyenge volt. Azt javasoltam, hogy küldjük szervízbe. Onnan most szóltak vissza, hogy nem létező verziójú szoftver van rajta, ami amúgy sem rá való, mert külföldi független a telefon, én pedig más RM számú szoftvert tettem rá, és emiatt zárta le a készülék a WiFi és GPS kapcsolatokat. Jah és persze azt mondták, hogy visszafele nem lehet szoftverezni, így megvonták a garanciát is egyúttal. Szóval az indoklás inkább arra vonatkozott, hogy gyárilag független, és a függő telókat lehet szoftverezni, azoknál nem okoz ilyen problémát... bár ez számomra kicsit hihetetlen. Találkozott már valaki ilyen esettel? Vagy van valakinek valami ötlete, hogy mit tudnék vele kezdeni?
Szeretnék felvázolni egy esetet, és kíváncsi lennék a véleményetekre. Hozzám került egy N8, PR1.2-vel, ami az automatikusan felajánlott frissítés (gondolom Anna) közben megfagyott, és onnantól nem indult el a teló. Tettem rá egy hivatalos Annát először, telepítgettem programokat, és akkor tűnt fel, hogy a WiFi jel nagyon gyenge. Amíg az enyémen 68-75%, azon 4-6% között mozgott. Végül Belle került rá, azzal is ezt csinálta, de ugyanígy a GPS jel is nagyon gyenge volt. Azt javasoltam, hogy küldjük szervízbe. Onnan most szóltak vissza, hogy nem létező verziójú szoftver van rajta, ami amúgy sem rá való, mert külföldi független a telefon, én pedig más RM számú szoftvert tettem rá, és emiatt zárta le a készülék a WiFi és GPS kapcsolatokat. Jah és persze azt mondták, hogy visszafele nem lehet szoftverezni, így megvonták a garanciát is egyúttal. Szóval az indoklás inkább arra vonatkozott, hogy gyárilag független, és a függő telókat lehet szoftverezni, azoknál nem okoz ilyen problémát... bár ez számomra kicsit hihetetlen. Találkozott már valaki ilyen esettel? Vagy van valakinek valami ötlete, hogy mit tudnék vele kezdeni?
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8
- Has thanked: 5 times
sikerult meg csinalni. ahogy mondtad. negy napig jatszottam vele. koszi nagy vagy,,,, promi
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
ez egy hatalmas fake duma azért hogy ne kelljen javítani. viszont a baj az hogy a gps-t letiltó FW-es hülyeségen kívül tökre igazuk van, házi hekkelt FW rápakolgatás garanciamegvonást eredményez, ezt annak tudnia kell aki ilyesminek nekiáll. mellesleg a sztori szempontjából nem lenne lényegtelen hogy mi volt a PC-je a telónak, milyen FW-t tettél rá és hova vitted szervízbe (nokia vagy sufnigsm). más RM számút amugy sem tudnál rátenni mivel N8-ból csak RM-596 vanbasta írta:Üdv!

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára bladehu2 2011-10-10 hétf. 18:38:16-kor.
- cheater669
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 4 times
Mivel Belle hivatalos ugye még nincs, ezért nem meglepő, hogy megvonták a garanciát. Ha csak hardver hiba lett volna, akkor előtte egy skandináv downgrade-del és egy PC szerinti saját szoftver visszarakás után valószínűleg azt javították is volna. De szerintem is inkább lerázó a duma. Bár külföldi PC kódúakkal mindig csak a baj van itthon a szervizelés tekintetében. Bár a Belle csak is más PC számú lehet (gondolom szinte senkinek nem egyezik meg az eredetivel) és ilyen drasztikus hiba még senkinél nem jelentkezett.
ui.: blade megelőzött
ui.: blade megelőzött

-
- 2. szint
- Készüléktípus: Huawei P8
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 30 times
chisinau írta:sikerult meg csinalni. ahogy mondtad. negy napig jatszottam vele. koszi nagy vagy,,,, promi