Samsung Galaxy S III (GT-I9300)

Samsung márkájú készülékek témái
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Nem: Férfi
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300)

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

moco írta:
tnorbi írta:Már van ilyen Shield fólia SGS3ra is... A teljes telefonos verziót, hogy kell elképzelni? Valaki használ(t) már ilyet? Pl oldalt védi a telefont? :hmm2:

http://www.expansys.hu/invisibleshield- ... s3-232531/
Úgy tudom, hogy csak elöl-hátul. Lehet, hogy speedshopban is van már ilyen fólia.
Tőlük akár meg is lehet telefonon kérdezni.
Szerintem is így van(néztem videót)... Szóval nem sok értelme van a "teljes" védelemnek... Kijelzőre meg az olcsóbb is megteszi...
These users thanked the author tnorbi for the post:
konczy3 (2012-05-30 szer. 23:47:19)
Rating: 2.63%
konczy3
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: konczy3 »

Én itt öltöztettem be a telómat viszonylag olcsón :D
http://skinshop.hu/component/phocagalle ... ek-mobilra
These users thanked the author konczy3 for the post:
moco (2012-05-31 csüt. 08:13:13)
Siemens c35i-Nokia 3310-SonyE. T310-SonyE. T230-Siemens ST60-SonyE. K310-SonyE. K508-Motorola V360i-Samsung SGH E250-Nokia 3500-Nokia 5530-Samsung Galaxy S-Samsung Galaxy S2-Samsung Galaxy S4
szutty
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
Has thanked: 66 times
Been thanked: 82 times

Hozzászólás Szerző: szutty »

konczy3 írta:Én itt öltöztettem be a telómat viszonylag olcsón :D
http://skinshop.hu/component/phocagalle ... ek-mobilra
De jók. :D
Az előlapi fóliák olyanok mint a képen? Mármint hogy a fizikai gombot is eltakarja?
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

tnorbi írta:Elmondanád, hogy hol lehet megnézni? :D
Samsung szervizekbe szokott lenni a west endbe pl biztos hogy van/lesz de holnap lesz a PDA fanclub találkozó ott is lehet majd nyomogatni.
Bővebben
These users thanked the author Segal for the post:
tnorbi (2012-05-31 csüt. 10:18:17)
carlosca
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS 4 Mini I9195
Has thanked: 23 times
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: carlosca »

Most azon gondolkodom, hogy van ez a rózsaszín kijelző mizéria körülötte, de mi a garancia, hogy a következő szériákban nem lesz benn? hiszen ez nem egy Samsung által elismert hiba tényező, lehet ilyen lesz úgy is mind. Már csak azért mert lehet én is befizetnék egyre, de valaki simán ráugrik már az első napokban vannak akik várjunk még véleményen vannak.

Moco ? te mit fogsz tenni rárohansz ? vagy vársz ? már lehet beszéltél is a partneroval :-)
Anno az SGS2 őt szinte egy időben vettünk amikor bejöttek az első szállítmányok. És az az igazság, hogy azóta is hibátlan a készülék semmi itt felsorolt hibával nem rendelkezett.

Tudom én döntök, de lehet hiába vár az ember a kövi szériák ugyan úgy max fényerőn rózsaszínesek lesznek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára carlosca 2012-05-31 csüt. 10:18:12-kor.
XXUAMG8 XEH
tnorbi
6. szint
6. szint

carlosca írta:Most azon gondolkodom, hogy van ez a rózsaszín kijelző mizéria körülötte, de mi a garancia, hogy a következő szériákban nem lesz benn? hiszen ez nem egy Samsung által elismert hiba tényező, lehet ilyen lesz úgy is mind. Már csak azért mert lehet én is befizetnék egyre, de valaki simán ráugrik már az első napokban vannak akik várjunk még véleményen vannak.

Moco ? te mit fogsz tenni rárohansz ? vagy vársz ?
Anno az SGS2 őt szinte egy időben vettünk amikor bejöttek az első szállítmányok. És az az igazság, hogy azóta is hibátlan a készülék semmi itt felsorolt hibával nem rendelkezett.

Tudom én döntök, de lehet hiába vár az ember a kövi szériák ugyan úgy max fényerőn rózsaszínesek lesznek.
Ha belegondolsz, hogy gépek gyártják a telót, akkor nem hiszem, hogy 1hetes gyártási különbség hozhat bármit is... Ugyan úgy belefuthatsz rosszba... De az érdekes, hogy normál használat során egy tesztben se volt, hogy rossz lenne a kijelző...
carlosca
2. szint
2. szint

tnorbi írta:
Ha belegondolsz, hogy gépek gyártják a telót, akkor nem hiszem, hogy 1hetes gyártási különbség hozhat bármit is... Ugyan úgy belefuthatsz rosszba... De az érdekes, hogy normál használat során egy tesztben se volt, hogy rossz lenne a kijelző...
Hát lehet igazad van, vagyis is lehet én is így gondolom, remélem megy innen közülünk valaki a PDA fanclub találkozóra és elmeséli milyen élménye volt az SGS3 al kapcsolatban, vagy még akár videót is csinálnak közben róla.
XXUAMG8 XEH
tnorbi
6. szint
6. szint

carlosca írta:
tnorbi írta:
Hát lehet igazad van, vagyis is lehet én is így gondolom, remélem megy innen közülünk valaki a PDA fanclub találkozóra és elmeséli milyen élménye volt az SGS3 al kapcsolatban, vagy még akár videót is csinálnak közben róla.
Ha elkerülte a figyelmed, itt van egy eléggé átfogó tesz: http://mobilarena.hu/teszt/samsung_gala ... ezeto.html :D Ez után már sztem csak a saját "teszt" ad többet... :D
carlosca
2. szint
2. szint

tnorbi írta: Ha elkerülte a figyelmed, itt van egy eléggé átfogó tesz: http://mobilarena.hu/teszt/samsung_gala ... ezeto.html :D Ez után már sztem csak a saját "teszt" ad többet... :D
Igen elsők között olvastam, de a több tudás jobb. Amúgy elég jól lehúzták a kamerát okkal is, mert igen gyenge lett tény ezen szoftveresen lehet javítani.
XXUAMG8 XEH
tnorbi
6. szint
6. szint

Egy újabb teszt!

http://www.technet.hu/teszt/20120529/sa ... _tervezve/