Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: Macika »

Nos, komoly kérdésben fordulnék Hozzátok.

Adva van egy P1000-es Tab, gyári ROM-mal, rootolva. Amennyiben nem használom a telefon részét (mármint hívásra), de benne van a SIM és fent van a hálózaton, a WLAN VÉGIG be van kapcsolva, kapcsolatban is van a routeremmel, akkor ezt kapom.
Az SGS2 (de már az SGS1-esem is) közel 14 óra után jóval fele töltöttség alatt van, ugyanúgy gyári ROM-mal, mondjuk Siyah kernellel, de root nélkül, gyári kernellel is.

Mi lehet az oka ennek?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Davidka0317
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4s Samsung Galaxy S II
Has thanked: 13 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Davidka0317 »

Macika írta:
Davidka0317 írta:sürgős segítség kéne!!! az odin megakad a factoryfs.img-nél :S nem ír hibát, meg semmi, de nem megy tovább..mit tegyek????
Teló kikapcs és újra download mód, progi kilép/visszalép és mosoly!
Köszi.. de már megoldódott..nagyon nehézvolt:S elszállt a recovery mod is.. download viszont volt.. recovery helyett olyat írt hogy dugjam rá a gépre és a kies segítségével tegyem recovery-be...fúú nagyon beszartam:D végül DL mód.. és egy kernel csere...azután behozta a CWM-et.. és feltudtam tenni egy főzött romot... ilyen még sosem történt...mi okozhatta a hibát? azthittem téglásítottam a telót..pedig mindent jól csináltam :S
Galaxy S II - 4.1.2 VK V7.2
iPhone 4s 6.0.3
tobiasv
1. szint
1. szint
Készüléktípus: I9100 Galaxy S2
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tobiasv »

Tudna vki dobni egy LPH stock kernel linket?
Bezke ultra ics 2.1
DROID75
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note N7100
Has thanked: 20 times
Been thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: DROID75 »

tobiasv írta:Tudna vki dobni egy LPH stock kernel linket?
http://data.hu/get/4762439/LPH_zImage.tar
vagy.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... 8&page=827
Kép+Sennheiser CX 400-II Precision Black
tobiasv
1. szint
1. szint
Készüléktípus: I9100 Galaxy S2
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tobiasv »

DROID75 írta:
tobiasv írta:Tudna vki dobni egy LPH stock kernel linket?
http://data.hu/get/4762439/LPH_zImage.tar
vagy.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... 8&page=827
Köszi :taps2:
Bezke ultra ics 2.1
doongoo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S2 [Biftor v10]
Has thanked: 50 times
Been thanked: 82 times

Hozzászólás Szerző: doongoo »

Macika írta:Nos, komoly kérdésben fordulnék Hozzátok.

Adva van egy P1000-es Tab, gyári ROM-mal, rootolva. Amennyiben nem használom a telefon részét (mármint hívásra), de benne van a SIM és fent van a hálózaton, a WLAN VÉGIG be van kapcsolva, kapcsolatban is van a routeremmel, akkor ezt kapom.
Az SGS2 (de már az SGS1-esem is) közel 14 óra után jóval fele töltöttség alatt van, ugyanúgy gyári ROM-mal, mondjuk Siyah kernellel, de root nélkül, gyári kernellel is.

Mi lehet az oka ennek?
:?2: :?2: :?2: :?2:
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted

Ha segítettem, nyomj egy köszönömöt!
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Davidka0317 írta:
Macika írta:
Davidka0317 írta:sürgős segítség kéne!!! az odin megakad a factoryfs.img-nél :S nem ír hibát, meg semmi, de nem megy tovább..mit tegyek????
Teló kikapcs és újra download mód, progi kilép/visszalép és mosoly!
Köszi.. de már megoldódott..nagyon nehézvolt:S elszállt a recovery mod is.. download viszont volt.. recovery helyett olyat írt hogy dugjam rá a gépre és a kies segítségével tegyem recovery-be...fúú nagyon beszartam:D végül DL mód.. és egy kernel csere...azután behozta a CWM-et.. és feltudtam tenni egy főzött romot... ilyen még sosem történt...mi okozhatta a hibát? azthittem téglásítottam a telót..pedig mindent jól csináltam :S
már DL is bőven elég lett volna egy gyári romhoz és onnantól is jöhet bármilyen főzött.
Nekem egyszer volt olyan nem is tudom már melyik romnál hogy minden szépen lezajlott telefon már indult is és amikor az a sok sárga programsor lefut akkor nálam volt 2-3 sornyi sárga és vagy 6-8 sornyi piros errorral kezdődő. Aztán beadott valami brutál egyszerű recovery félét ahol csak pár lehetőség volt de akármelyikre kattinthattam mindig csak újraindult és tökugyanez. Én is aggódtam picit elsőre de nekem is volt downloadom és máris tettem fel egy biztosan működöt és megoldódott a probléma.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

doongoo írta:

Mi lehet az oka ennek?
:?2: :?2: :?2: :?2:
A kérdőjelekből az tűnik fel, hogy valamit nem érthetően írtam.
Mit?

De akkor lefordítom a képet, hátha az nem volt érthető.

13 óra 41 perc folyamatos WiFi bekapcsoltság után a P1000-es TAB-omon 92%-os a töltöttség.
Ugyanennyi idő alatt ugyanígy, bekapcsolt WLAN-nál az SGS2 akkumulátora 50% alá esik. Az akksinak nincs baja, egyébként összesen 5 db van hozzá (2 db eredeti 1650-es, 2 db kínai 1800-as és 1 db gyári extended 2000-es), minddel ugyanez van.

Mindkettőn gyári ROM, root.

Miért van az, hogy a TAB-on normálisan, elvárhatóan fogyaszt (ahogy symbiannál is, iOS-nél is, de mondhatom az oocó ZTE Blade-t is) a WLAN, az SGS2-nél pedig brutális a fogyasztás?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
hetn
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 SGS3 4.3
Has thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: hetn »

Email fiokok hírek,időjárás,fb szinkronizálás is durván merít, sőt az Agps funkció is (GPSTestPlus). MInél gyengébb a jel (wifi, gsm) annál jobban erőlködik => annál többet fogyaszt.
Tudom, ez egy szép eszmefuttatás, de nem ad magyarázatot a különböző gépek eltérő viselkedésére, de kindulási pontnak talán jó
spy?
DROID75
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note N7100
Has thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: DROID75 »

Mi lehet az oka ennek?
Nem szoktam teszteket csinálni...de írtad hogy 14 óra alatt SGS II. 50% alá esik az akku szintje ilyen használat mellett.
kiváncsi voltam nálam mi a helyzet...(soknak találtam ezt a szint csökkenést)tehát meg csináltam.SIM,WLAN folyamatosan hálózaton,full térerő és wifi jel,a telót
beszélgetésre nem használtam...Gm@il fiók szinkronizáció végig bekapcsolva,8db m@il érkezett amit el is olvastam,3 óránként időjárás frissités,
4sms olvasva,és egyre válaszolva.Gyári akku,LPH-rom,CF-root kernel.És ezt kaptam végeredménynek 14.óra után!
Mivel nekem nem %-os a akku kijelzésem ez 91% felel meg.Azért mellékeltem a második képet.
Kép Kép
Kép+Sennheiser CX 400-II Precision Black
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”