Samsung Omnia II (i8000)

Samsung márkájú készülékek témái
zolo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Desire HD
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: SAMSUNG Omnia II (i8000)

Hozzászólás Szerző: zolo »

Azt gondolom, csak egy AMOLED kijelző, biztos szebbek a színei, meg a felbontása is más mint az 5800-nak!
Csak ne lenne olyan drága még mindig! :?
Nokia 5800 XpressMusic T-Blue, Cooked v52.0.007 ELADÓ!!
Részletek az apróban!!
atesszan
2. szint
2. szint
Készüléktípus: HTC ONE X
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: atesszan »

Leírom legújabb tapasztalataimat.
Szóval kijelző: 16 milliót tud, a windows meg 65000-et tud megjeleníteni. A világon semmit sem jelent, a szem úgysem tud még ennyit sem megkülönböztetni. Akinek ezek az érvei, hogy csak 65000, az nem tudja mit beszél. Egyszóval csodálatos a kijelző, ezt látni kell!! A Htc hd2-őt ebből a szempontból kenterbe veri, pedig most ez az etalon a winmo világában. Az avi-t kiválóan lejátsza konvertálás nélkül, feliratos is megoldható rajta. Most volt alkalmam összehasonlítani a hangzását az általam is régen használt 5800-val, ugyanazzal a hang fájl-al. Még ebben is az i8000 a nyerő, nem is kicsit jobb. A kameráról csak nagyon jókat tudok írni, különösen a legújabb rom-al. A Gps nagyon gyorsan pozícionál. Az irodai alkalmazások, naptár, ébresztő stb. funkciók csodálatosak benne, azért mégiscsak egy PDA-ról beszélünk és nem telefonról. Még mindig nem tudok negatívumot írni róla.
DE! Isten őrizzen, hogy valakit elijesszek tőle. Több fórumon olvasom, hogy sokan azért válnak meg tőle, mert nem bírnak az operációs rendszerrel. Tehát, akinek halvány fogalma nincs a PC-s windows-ról, annak ez a PDA igencsak megkeserítheti az életét. Ezt nem árt szem előtt tartani!
Üdv mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára atesszan 2010-01-24 vas. 23:16:45-kor.
zolo
1. szint
1. szint

atesszan írta:A világon semmit sem jelent, a szem úgysem tud még ennyit sem megkülönböztetni. Akinek ezek az érvei, hogy csak 65000, az nem tudja mit beszél.
Nem ezek az érveim, csak nem tudtam, hogy mennyi, mert 2 helyen sem írták ugyanazt! Amúgy nekem meg az a véleményem, hogy látszik, ha több a szín, de mivel ez nem TFT ezért máshogy látszik! Egyre jobban arra hajlok, hogy vmi módon szerzek magamnak egy ilyen gépet! A winnel meg elboldogulok, csak azért tartok/tartottam tőle, mert azt írták nem elég stabil! De úgy látom kezdenek az emberek rácáfolni erre! Köszi a rövid kis leírást a cuccról! :)
Részletek az apróban!!
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

tegeske írta:És itt is felbukkanok :) Szóval a szegény kis Satio 3 napig bírta... Most Omnia2! Sokkal jobb mint a Satio, csak kár h nem kapacitív az amoled :( valaki írta h feltornázta a hangerőt benne... Azt hogy csináltad?
itt van leírva. http://www.i900.eoldal.hu/oldal/hang_-kep_-video
ez egy nagyon jó kis oldal, sokat tanultam innen már
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

zolo írta:Szia moco!
Hogy hogy az Omnia2 mellett döntöttél? Pedig nem nagyon dicsérted a winmobilt!
Én is szemezem ezzel a gépel egy ideje, lecserélném a Tubit rá, de egy kicsit parázom a windows miatt!Na meg hát az ára sem fekszik még nekem! Vki mondja már meg, hogy akkor mennyi színű is a kijelzője,mert én már mindent hallottam erről. Hol 65E, hol 16milla! Akkor most mi is az igazság?Ha 65E, akkor mennyire látszik rajta? Tudom AMOLED, de akkor is.Mindennap megnézek a gépről néhány videót! Beleszerelmesedtem teljesen! Olyan jó formája van neki! :love: :)
szeja. beleestem mint tyúk a gederbe. nem dícsértem mert az nem az igazi tapis teló volt. ebben viszont vannak olyan dolgok amire vágytam. menüeffekt, áttűnés, kockanézet meg mittom én még mi. szóval látványos dolgok. nagyon szép a kijelzője, igaz tényleg azt írják rá, hogy 65000, de amoled wvga kijelzője van, tehát nagyon élesek a dolgok benne. és amit ez a Spb Mobile Shell 3 progi csinál vele...hát naon ott van
http://www.i900.eoldal.hu/oldal/faq
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

na ezt én mostmár nem értem. figyeljetek. hivatalos samu oldal, az egyiken mennyi az akksi, és a másikon?
http://hu.samsungmobile.com/mobile/SamsungS8000/spec#
itt Li-ion / 1080 mAh
http://www.samsung.com/hu/consumer/mobi ... fullspec=F
itt meg 1500
normálisak ezek?
meg most ez a teló a Jet vagy nem a Jet?
mert egyik oldalon azt olvasom, hogy Jet a másikon meg azt, hogy a HD a Jet.
S10+ Dual / SGS4
dilajoska
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Leeco Le Max 2 X829
Nem: Férfi
Has thanked: 9 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: dilajoska »

ez nem jet.a jet nagyon hasonlít rá de nincs oprendszere viszont a procija ugyanaz.amúgy tuti 1500 az aksi mert az omnia 1 nek 1400
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

ezt olvassák el a tulajok és a leendő tulajok
http://www.220volt.hu/teszt/Samsung+i8000+vs+HTC+HD2
S10+ Dual / SGS4
zolo
1. szint
1. szint

Hát, nem veszek HTC-t az biztos! Mondjuk eddig sem terveztem!
Bavakultam a Samutól mostanság.. :)
Részletek az apróban!!
atesszan
2. szint
2. szint
Készüléktípus: HTC ONE X
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: atesszan »

tegeske írta:És itt is felbukkanok :) Szóval a szegény kis Satio 3 napig bírta... Most Omnia2! Sokkal jobb mint a Satio, csak kár h nem kapacitív az amoled :( valaki írta h feltornázta a hangerőt benne... Azt hogy csináltad?
Fel kell rakni a JA1-es Romot, az helyből bömböl, mint a vadállat! :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára atesszan 2010-01-25 hétf. 16:57:17-kor.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”