Walaki01 írta:Így alapban az a gyanúm,hogy valami programütközés lehet a telón,ami felzabálja a memóriát. Bár így látatlanban nem tudom miket raktál rá,de a video akadozása erre utall.Mindnesetre próbáld meg a következőt!Újraindítás,aztán menű,opciók,nyitott alkalmazások megjelenítése.Ebben alapesetben csak két alkalmazásnak szabad megjelennie.ha több van,akkor ott lesz a gubanc,hogy valami progi automatikusan betöltődik aminek nem kéne.Tehát,ha a menű és a telefon ikonon kívül mást is látsz,akkor az okozza a gondot.Jelöld ki és alkalmazás bezárása.
A Phoenixszel kapcsolatban,Próbáld leszedni azt amit írtam! (ugyanis sajna úgy néz ki,a rapidos hibás)
Aztán ha azzal sem megy a frissítés,akkor jelentkezz és próbálkozunk tovább.
Köszönöm a válaszod! Csak egy gyors kérdés, a felesleges kör miatt. Az a link amit adtál, nem egyezik az első oldalon találhatóval? konkrétan a kéken kihúzottra gondolok. Csak azért, mert nekem úgy tűnik hogy ez a kettő ugyanaz, de lehet hogy tévedek... szóval a lényeg hogy nem rapidosat töltöttem, hanem a kiemeltet.
":jobbra: -Legfrissebb Phoenix letöltése-

vagy: Phoenix_2009.34.7.exe
http://www.ziddu.com/download/8373689/P ... 7.exe.html
(ezek a verziók működnek XP, Vista és Win7 32 illetve 64 bites rendszer alatt egyaránt, de rendszergazdaként ajánlatos futtatni. A haladók megtalálják ezen a linken az "internal" verziót is.)"
Amúgy megnéztem, és nem az alkalmazásokkal lehet gond, mert csak az a kettő fut, aminek alapból is futnia kell. Igaz azt eddig nem mondtam, hogy sajna kiesett a zsebemből a teló, kb egy métert eshetett, de szőnyegre, és igazából, kb a 3. vagy 4. nap jött ez a probléma, és azért nem mondtam ezt, mert bár én nem értek hozzá, de úgy gondoltam, hogy ha valamikor, akkor azonnal az esés után kellett volna hogy baja legyen:S Csak tényleg nagyon furcsa ez az egész, mert amint már le is írtam, bizonyos helyzetben működik, megint másikban pedig nem...