Nokia E71
-
- Újonc
- Készüléktípus: e65
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E71
Sziasztok!
Nemrég frissítettem az e71-em 300as szoftra most veszem észre, hogy magától kilépeget egyes programokból. Garminnal és skype-al is csinálja. Bárki másnak van még ilyen jellegű problémája?
Nemrég frissítettem az e71-em 300as szoftra most veszem észre, hogy magától kilépeget egyes programokból. Garminnal és skype-al is csinálja. Bárki másnak van még ilyen jellegű problémája?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E71
Nem, nincs. Hard resetet csináltál frissítés után? Állítólag néha nem árt.lipi88 írta:Sziasztok!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Dark Grey
- Been thanked: 7 times
Nekem az alábbi gondom van:
A lényeg az, hogy amikor elindítom a maps-ot a jobb felső sarokban egy világoskék csíkban a jobb felső sarokban az alábbi szövegek jelennek meg indításkot:
- req netw pos
- Startup completed
Érdekesség, hogy minden rendben van a telóval, minden működik csak ilyen háttérinfókat közöl velem ilyne módon. Pl ha nem tudok bezárni egy alkalmazést és ilyen kényszerítetten zárom be, tehát symbian gomb hosszan nyomva majd a törlés gombbal bezárom az alkalmazást akkor a bal alsó sarokban előugrik egy ablak benne olyan szövegekkel, hogy ez és az az alkalmazás bezárva ... itt nyomnom kell egy OK-t és rendben van.
Nokia E71-em van 300-as fw-vel .... ezt a dolgot kb 2-3 hónapja csinálja. Eleinte egy témára gyanakodtam, de sajna nem az volt mert újratelepítettem a szoftvert és akkor is csinálja, de csak 1 nap telefonhasználat után jelentkezik ez a dolog.
Esetleg valaki tud rá valami megoldást?
A lényeg az, hogy amikor elindítom a maps-ot a jobb felső sarokban egy világoskék csíkban a jobb felső sarokban az alábbi szövegek jelennek meg indításkot:
- req netw pos
- Startup completed
Érdekesség, hogy minden rendben van a telóval, minden működik csak ilyen háttérinfókat közöl velem ilyne módon. Pl ha nem tudok bezárni egy alkalmazést és ilyen kényszerítetten zárom be, tehát symbian gomb hosszan nyomva majd a törlés gombbal bezárom az alkalmazást akkor a bal alsó sarokban előugrik egy ablak benne olyan szövegekkel, hogy ez és az az alkalmazás bezárva ... itt nyomnom kell egy OK-t és rendben van.
Nokia E71-em van 300-as fw-vel .... ezt a dolgot kb 2-3 hónapja csinálja. Eleinte egy témára gyanakodtam, de sajna nem az volt mert újratelepítettem a szoftvert és akkor is csinálja, de csak 1 nap telefonhasználat után jelentkezik ez a dolog.
Esetleg valaki tud rá valami megoldást?
-
- Újonc
- Készüléktípus: e65
Vagy 2-3at biztos csinaltam,de most,hogy mar minden mukodik isten ments hogy hard reseteljek!simcax írta:Nem, nincs. Hard resetet csináltál frissítés után? Állítólag néha nem árt.lipi88 írta:Sziasztok!

- blaze
- 1. szint
- Készüléktípus: NOKIA E71
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 23 times
- Kapcsolat:
olyan gondom van, hogy nagyon meg vagyok elegedve az E71-gyel de a fotozas vele az valami kriminalis 
semmi ertekelheto, normalis fotot nem tudok vele kesziteni ami nem verofenyes nappal van es nem tajkep....
kerdesem, hogy lehet-e valamit csinalni a fenykep beallitasokkal valami default vagy preset settings mert egyszeruen nem csinal ertekelheto kepet
zajos, keves a feny,,, stb.
egy 3.2mp fenykepezotol joval tobbet varnek el. a telefon kb 1,5 eves.

semmi ertekelheto, normalis fotot nem tudok vele kesziteni ami nem verofenyes nappal van es nem tajkep....
kerdesem, hogy lehet-e valamit csinalni a fenykep beallitasokkal valami default vagy preset settings mert egyszeruen nem csinal ertekelheto kepet
zajos, keves a feny,,, stb.
egy 3.2mp fenykepezotol joval tobbet varnek el. a telefon kb 1,5 eves.
-
- 1. szint
Mert te is bedőlsz a megapixel bűvöletnek. Bolhafasznyi érzékelőtől nem lehet csodát várni, meg műanyag optikától.blaze írta:egy 3.2mp fenykepezotol joval tobbet varnek el.
A legfrissebb szoftver van rajta? Az eredeti óta azért sokat javult a színhűség. Mondjuk még így sem egy cybershot kategória, dehát ez üzleti mobil, nem a multimédia a fő profilja.a telefon kb 1,5 eves.
- grande2006
- Újonc
Sziasztok! Még mindig az a problémám 4-es software-el, hogy ha hívnak és felveszem a telefont, csak pár másodperc után hallják amit én mondok. Én hallom őket, de ők engem nem csak 1-2 másodperc után! Egy újratelepítés megoldaná a problémám? Vagy esetleg valami progi? Segítsetek pls nagyon fontos lenne! Köszi
.:Nokia E71:.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Dark Grey
- Been thanked: 7 times
Az alábbi érdekességet vettem észre a napokban:
A telefonon a music mappában összesen 1118 zeneszám található, de a gyári zenelejátszó csak 981 számot ismer fel.
EZ HOGY LEHET???
Ha feltelepítem a Power Mp3-at az is csak ennyit ismer fel, pedig be is állítom neki hogy csak ebből a mappából keressen !!!
Help ...
A telefonon a music mappában összesen 1118 zeneszám található, de a gyári zenelejátszó csak 981 számot ismer fel.
EZ HOGY LEHET???
Ha feltelepítem a Power Mp3-at az is csak ennyit ismer fel, pedig be is állítom neki hogy csak ebből a mappából keressen !!!
Help ...
-
- 1. szint
- Készüléktípus: samsung galaxy ace 5830i
- Has thanked: 4 times
Megjelent egy újabb szoftware frissítés az E71-re!!! A 410-es. Ime az újítások, sajnos csak angolul
Change Log: -
• Nokia Messaging IM2.0.19
• Gimlet v9.6.0.16
• Mail for Exchange 3.0.50
CHANGES AND IMPROVEMENTS:
• Many functionality and Stability improvements in MfE. MFE3.0 has new features like HTML and Subfolders support.
• IM2.0.19 has many localization error corrections. IM installation has been moved to Phone Memory instead of Memory Card. IM response time has improved (Ex: entry/exit/edit/save options)
• Phone activation baseline upgraded
GENERAL
• Stability and functionality improvements
• Email and WLAN functionality improvements
• Email application freezes
• Samsung memory reboot issues
CALL HANDLING
• Fix for phone reboot issue when contact has Internet telephony detail
CALENDAR/CLOCK
• Fix for Chinese characters in Lunar calendar
• Fix for Western Sahara country legal issue
CONNECTIVITY
• Improvement in Connection establishment with slow gprs
• Fix for WLANsniffer scanning enabled in the background when it should be disabled
CONTACTS/PHONEBOOK
• Fix for contact search with space
EMAIL
• Mail for Exchange upgraded from 2.9.176 to 3.0.50
• Gimlet updated to v9.6.0.16
• Many functionality and stability improvements in MfE
• Fix for Gmail folder issue in UK and Germany for Gmail/GoogleMail configuration
• Fix for email application freeze
QWERTY KEYBOARD
• Usability improvements
• Fix for Backslash character for Portugese language
• Fix for missing characters in French/Italian languages
MESSAGING
• Improvement in sending SMS when memory is full
• Nokia IM chat response time improved. Lot of localization errors fixed
Change Log: -
• Nokia Messaging IM2.0.19
• Gimlet v9.6.0.16
• Mail for Exchange 3.0.50
CHANGES AND IMPROVEMENTS:
• Many functionality and Stability improvements in MfE. MFE3.0 has new features like HTML and Subfolders support.
• IM2.0.19 has many localization error corrections. IM installation has been moved to Phone Memory instead of Memory Card. IM response time has improved (Ex: entry/exit/edit/save options)
• Phone activation baseline upgraded
GENERAL
• Stability and functionality improvements
• Email and WLAN functionality improvements
• Email application freezes
• Samsung memory reboot issues
CALL HANDLING
• Fix for phone reboot issue when contact has Internet telephony detail
CALENDAR/CLOCK
• Fix for Chinese characters in Lunar calendar
• Fix for Western Sahara country legal issue
CONNECTIVITY
• Improvement in Connection establishment with slow gprs
• Fix for WLANsniffer scanning enabled in the background when it should be disabled
CONTACTS/PHONEBOOK
• Fix for contact search with space
• Mail for Exchange upgraded from 2.9.176 to 3.0.50
• Gimlet updated to v9.6.0.16
• Many functionality and stability improvements in MfE
• Fix for Gmail folder issue in UK and Germany for Gmail/GoogleMail configuration
• Fix for email application freeze
QWERTY KEYBOARD
• Usability improvements
• Fix for Backslash character for Portugese language
• Fix for missing characters in French/Italian languages
MESSAGING
• Improvement in sending SMS when memory is full
• Nokia IM chat response time improved. Lot of localization errors fixed
- blaze
- 1. szint
- Készüléktípus: NOKIA E71
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 23 times
- Kapcsolat:
...persze ez jogos, de ennel azert sokkal sokkal jobbat, tobbet varna az ember... na mind1simcax írta:Mert te is bedőlsz a megapixel bűvöletnek. Bolhafasznyi érzékelőtől nem lehet csodát várni, meg műanyag optikától.blaze írta:egy 3.2mp fenykepezotol joval tobbet varnek el.
A legfrissebb szoftver van rajta? Az eredeti óta azért sokat javult a színhűség. Mondjuk még így sem egy cybershot kategória, dehát ez üzleti mobil, nem a multimédia a fő profilja.a telefon kb 1,5 eves.

nem, regi software van rajta amivel vettem. hogyan tudom megnezni a verzio szamot ?

olvasom lent, hogy valami 410-es uj verza is van mar.... ha frissitek softwaret akkor ujra kell mindent installalni? (Garmin, Sygic, OVI maps stb...)
A software frissites gondolom OVI suite-bol nemde ? HEEELP thx