Most tettem vissza a froyótreddoors írta:Samsung S5830 Firmware: S5830XXKPE Online! (Android 2.3.3) Build 4 May 2011!

Most tettem vissza a froyótreddoors írta:Samsung S5830 Firmware: S5830XXKPE Online! (Android 2.3.3) Build 4 May 2011!
http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?p=110265<terminator> írta:Elvittem függetleníteni a telómat aztán mikor hazahoztam akkor volt rajta egy új program: market access
Nem tudja véletlenül valaki hogy ez mire való? Valami simkártyával kapcsolatos asszem...
Köszi!thug85 írta:http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?p=110265<terminator> írta:Elvittem függetleníteni a telómat aztán mikor hazahoztam akkor volt rajta egy új program: market access
Nem tudja véletlenül valaki hogy ez mire való? Valami simkártyával kapcsolatos asszem...
Tessék! Nem volt nehéz!![]()
Épp most készülök felpakolni a KPE-t! Azt írják kijavították benne az autofókusz problémát! Király!
Igen, azt még nem javították. De arra jó a már említett alkalmazás. Kb. fél perc a letöltése, és feltelepítése.<terminator> írta:Köszi!thug85 írta:http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?p=110265<terminator> írta:Elvittem függetleníteni a telómat aztán mikor hazahoztam akkor volt rajta egy új program: market access
Tessék! Nem volt nehéz!![]()
Épp most készülök felpakolni a KPE-t! Azt írják kijavították benne az autofókusz problémát! Király!
De a hangerőprobléma bennemaradt, nem lehet a systembe rakni az alkalmazásokat... stb. szerintem megy vissza a Froyó Egyébként ittvan a szoft: Samsung Galaxy Ace Firmware (2011 May 5).exe
Most fenthagyom egy ideig, aztán ha nagyon idegesítő akkor tényleg visszateszem. Tesztelem én is egy kicsit.thug85 írta:Igen, azt még nem javították. De arra jó a már említett alkalmazás. Kb. fél perc a letöltése, és feltelepítése.
De te érzed, akkor használd a Froyo-t! Én még tesztelgetem ezt az újat, remélem nem lesz vele gond!
Az Acre sajnos nincs ilyen lehetőség hogy lemented az egész romot. Nekem a titanium backup progit ajánlották hogy azzal le tudom menteni az alkalmazásokat beállításokkal együtt.muzsikus2 írta:Hali!
Bocs, de Android terén nagyon-nagyon kezdő vagyok. Első droidos teló a családban. Rengeteget olvastám már, de sajnos nem találtam leírást a gyári rom lementéséről. Galaxy s-nél és egyéb típusoknál már olvastam, hogy pl. CWM-mel van rá lehetőség, de nem tudom ACE-ra van-e működő CWM? Vagy egyéb program, amivel ez megoldható és esetleg később visszaállítható a garancia miatt lenne fontos. Ha valaki tud biztonságos megoldást légyszi segítsen! Segítséget előre is köszi!
ADB -vel sem lehet ilyet csinálni?<terminator> írta:Az Acre sajnos nincs ilyen lehetőség hogy lemented az egész romot. Nekem a titanium backup progit ajánlották hogy azzal le tudom menteni az alkalmazásokat beállításokkal együtt.muzsikus2 írta:Hali!
Bocs, de Android terén nagyon-nagyon kezdő vagyok. Első droidos teló a családban. Rengeteget olvastám már, de sajnos nem találtam leírást a gyári rom lementéséről. Galaxy s-nél és egyéb típusoknál már olvastam, hogy pl. CWM-mel van rá lehetőség, de nem tudom ACE-ra van-e működő CWM? Vagy egyéb program, amivel ez megoldható és esetleg később visszaállítható a garancia miatt lenne fontos. Ha valaki tud biztonságos megoldást légyszi segítsen! Segítséget előre is köszi!