Nokia E7-00

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia E7-00

Hozzászólás Szerző: Damir »

Akkor csináld azt, hogy törölsz minden nem C-re telepített programot, vagy a memória private, resource, sys és system mappáit, majd Phoenix-el újrahúzol mindent. Minden adatod el fog veszni, csinálj biztonsági mentést, de a Beállításokat hagyd ki!
picistilo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E7-00
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: picistilo »

Damir írta:Akkor csináld azt, hogy törölsz minden nem C-re telepített programot, vagy a memória private, resource, sys és system mappáit, majd Phoenix-el újrahúzol mindent. Minden adatod el fog veszni, csinálj biztonsági mentést, de a Beállításokat hagyd ki!

Csak 1 kérdés! Gari nem ugrik ha a Phoenix-et használom?
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

picistilo írta:
Damir írta:Akkor csináld azt, hogy törölsz minden nem C-re telepített programot, vagy a memória private, resource, sys és system mappáit, majd Phoenix-el újrahúzol mindent. Minden adatod el fog veszni, csinálj biztonsági mentést, de a Beállításokat hagyd ki!

Ha a productodnak megfelelő szoftot teszed fel akkor nem!
picistilo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E7-00

Hozzászólás Szerző: picistilo »

Todo írta:
picistilo írta:

Ha a productodnak megfelelő szoftot teszed fel akkor nem!
Na jó de ennyire nem értek hozzá! Honnan tudom hogy mi a productom? A navifilm+ jó erre?
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

picistilo írta:
Na jó de ennyire nem értek hozzá! Honnan tudom hogy mi a productom? A navifilm+ jó erre?
Beírod ezt: *#0000# és itt termékkód néven szerepel!
top01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E7
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: top01 »

Sziasztok!
Örömmel nyugtáztam, hogy a divx/xvid filmeket szépen lejátssza a teló. De arra van-e valami megoldás, hogy a feliratokat is megjelenítse? Nekem a legtöbb film eredeti nyelven van meg, és csak a felirat a magyar (srt).
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

top01 írta:Sziasztok!
Örömmel nyugtáztam, hogy a divx/xvid filmeket szépen lejátssza a teló. De arra van-e valami megoldás, hogy a feliratokat is megjelenítse? Nekem a legtöbb film eredeti nyelven van meg, és csak a felirat a magyar (srt).
Elvileg kéne kezelni neki, miért nem próbáltad ki? Vagy kipróbáltad és nem ment?
Csubakka456
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia E7-00
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: Csubakka456 »

top01 írta:Sziasztok!
Ha ugyanaz a felirat neve, mint a filmmé és egy mappában van akkor automatikusan megjeleníti.
These users thanked the author Csubakka456 for the post:
top01 (2012-03-05 hétf. 21:33:27)
Rating: 2.63%
hosino
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e6-00

Hozzászólás Szerző: hosino »

Sziasztok!
Tavaly decemberben vettem egy e7-est. Kezdetektől nem működik a push e-mail. eleinte legalább 15-20-30 percenként szinkronizált magától a szerverrel, de egy jó ideje már nem figyeli a leveleim (GMAIL). Emiatt volt szervizben. Szokásos módon okés, szoftverfrissítés. Utána ugyanaz. Megint bevittem, szoftverfrissítés. Hatás ugyanaz. Rádobtam a Belle-t, ugyanaz.... Segítsetek légyszi, hogy mi lehet a gond! E-mail szerverrel minden okés, mert Androidos kütyümről megy a push e-mail. Hozzáteszem, hogy pont a sok email írás miatt vettem meg ezt a telefont, erre pont emailezésre képtelen..... Nokia szerviz pedig képtelen megmondani mi lehet a gond. :cry2:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

hosino írta:Sziasztok!
Tavaly decemberben vettem egy e7-est. Kezdetektől nem működik a push e-mail. eleinte legalább 15-20-30 percenként szinkronizált magától a szerverrel, de egy jó ideje már nem figyeli a leveleim (GMAIL). Emiatt volt szervizben. Szokásos módon okés, szoftverfrissítés. Utána ugyanaz. Megint bevittem, szoftverfrissítés. Hatás ugyanaz. Rádobtam a Belle-t, ugyanaz.... Segítsetek légyszi, hogy mi lehet a gond! E-mail szerverrel minden okés, mert Androidos kütyümről megy a push e-mail. Hozzáteszem, hogy pont a sok email írás miatt vettem meg ezt a telefont, erre pont emailezésre képtelen..... Nokia szerviz pedig képtelen megmondani mi lehet a gond. :cry2:
Írj a Nokiának, hogy mi a gondod, és vizsgálják felül, majd szeretnéd, ha a készülékedet kicserélnék.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”