Nekem pont ez volt két hete N82-n. A memóriakártyán volt valami szemét, mert miután formáztam a kártyát, megszűnt a jelenség.david240 írta:Sziasztok.
Egy olyan problémába ütköztem, hogy állandóan bekapcsol a kamera, pedig nem nyomom a kamera gombot. Így semmit se tudok kb kezdeni a telefonnnal, mert háttérbe se haggya futni. Volt már valakinek ilyen problémája? A szoft: egy 21-es hackelt szoftra van feltéve a 22-es.
Előre is köszönöm a választ.
Nokia N97
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Re: Nokia N97
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 N70
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem N97 nyomkodók felé
1. Hívásoknál nagyon halk a hangereje a telefonnak pedig fullon van.Tudok ezzel valamit csinálni??
2.A legtöbb játék, alkalmazás stb. azt írja a telepítés elkezdése előtt/során hogy lejárt tanúsítvány...ezzel mit tudok kezdeni ??Köszönöm előre is a segítségeteket!!!
1. Hívásoknál nagyon halk a hangereje a telefonnak pedig fullon van.Tudok ezzel valamit csinálni??
2.A legtöbb játék, alkalmazás stb. azt írja a telepítés elkezdése előtt/során hogy lejárt tanúsítvány...ezzel mit tudok kezdeni ??Köszönöm előre is a segítségeteket!!!
- cecinho
- 2. szint
- Készüléktípus: N97 Black
1. Ez érdekes. Ha én teljesen felhúzom, van h az 1m-re lévő munkatársam hallja, h mit mond akivel beszélek :SRh1no írta:Sziasztok!
2. Hack szükséges (szignózás hiánya miatt mondja, h lejárt tanúsítvány)
SGS2
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Én úgy tudom, hogy nem megy vele.saderka írta:Sziasztok!TURBO SIMel megy az N97?Válaszotokat előre is köszönöm.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nem bizony...saderka írta:Sziasztok!TURBO SIMel megy az N97?Válaszotokat előre is köszönöm.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
1. A kis vágásban a bal oldal legszélén van a hangszórólyuk. Azt ÓVATOSAN (mintha lovat b..nál) egy gombostű hegyével piszkáld meg, átjárható-e. Esetleg sűrített levegővel fújd át. Nem jellemző a hangszóró elhalkulása az N97-re.Rh1no írta:Sziasztok!
2. Szignózás vagy hackelés a megoldás.
-
- Újonc
- Has thanked: 1 time
Van egy N97 amin nem működik a kamera, viszont a többi része tökéletesen megy.Szerintetek mi lehet a baja?Válaszotokat előre is köszönöm.
- cecinho
- 2. szint
- Készüléktípus: N97 Black
Kicsit bővebben? pl mikor vetted, milyen szoft van rajta, stb... Bármi nemű infó, ami alapján be lehetne azonosítani a hibát.saderka írta:Van egy N97 amin nem működik a kamera, viszont a többi része tökéletesen megy.Szerintetek mi lehet a baja?Válaszotokat előre is köszönöm.
SGS2
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97
igy tenyleg keves az info. Gondolom megvenni akarsz egy ilyen kamera hibas telot, 1 honapja vettem hasznaltan az n97emet, nezegettem sok helyen, talaltam en is ilyen kamerahibas telot. Sztem ha mar beruhazol x ezer ft ot, ne vegyel hibas keszuleket.saderka írta:Van egy N97 amin nem működik a kamera, viszont a többi része tökéletesen megy.Szerintetek mi lehet a baja?Válaszotokat előre is köszönöm.
Egy jo tanacs: minimum legyen a telonak par honap nokia garanciaja.
Most beugrott egy kerdes amit mar fel akartam tenni itt, a forumon.
A kulfoldi n97ek, amit a gsm boltok arulnak es fuggetlenek, azok miert olcsobbak? Meg par helyen olvastam, hogy kulfoldi buheralt keszulekek szarok, csak a magyar piacra szantak a jok stb.
Van ebbe valami valosagalap, vagy sem?