Nokia Lumia 800

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
milan
1. szint
1. szint
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia Lumia 800

Hozzászólás Szerző: milan »

Salmi írta:Szia. Én teszteltem egy Lumia 800-at a CA-75U kábellel, de nem vitt át semmilyen jelet a TV-re...
És akkor most mi lesz? :o
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Ez lesz:
1. Lehet van benne megfelelő hardver TV-Out-hoz, csak szoftverileg nem oldották meg. Ez esetben kiadhatnak egy szoftverfrissítést, ami majd TV-Out támogatást hoz.
2. Egyáltalán nem támogatja a TV-Out-ot. Ez esetben progival és hálózatra kötött médialejátszón keresztül ki tudod küldeni a tartalmakat TV-re.
These users thanked the author Salmi for the post:
molbal (2012-04-17 kedd 17:46:28)
Rating: 2.63%
renee7
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: renee7 »

p00t írta:
renee7 írta:Sziasztok,

nem tudom másnál is jelentkezik-e, én a napokban vettem észre, hogy amikor fehér alapon sötét betűk vannak, pl email, akkor a kijelzőn vízszintes irányban a betűk talpánál és tetejénél a kijelző teljes szélességében halvány, a háttértől elütő sávok vannak. Magasabb fényerőn kevésbé észrevehető. Gondolom én is azért vettem csak most észre, mert a legutóbbi patch jóvoltából automatán jobban visszaveszi a háttérvilágítást. Szóval ez a sávosodás normális jelenség ennél a kijelzőtípusnál?
Nekünk kettő is van és már én is észrevettem. Mindkettőnél jelentkezik, ezért szerintem ez a technológiából fakad...
Köszi a választ, én meg ma voltam benn a T-nél, a szervizes srác elkérte egy kollégája Lumia 800-át, azon is voltak ilyen sávok. Így megnyugodtam, hogy nem hiba. Bár eddig ilyet nem láttam még komolyabb telefon kijelzőjén.
NokiaFun?
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: NokiaFun? »

Sziasztok!

Valaki találkozott már azzal a jelenséggel, hogy ha beszélgetés közben hívja egy 3. fél, közben nincs hívásvárakoztatás, s miután vége a hívásnak, nincs jelzés a telefonon a "nem fogadott hívásról"! T-mobilos vagyok, s hétvégén tettem fel rá a legújabb szoftvert...ma voltam bent a T-nél, de nem tudtam mit kezdeni vele, csak annyit, hogy aktiválták az "sms-ben jelezzük, hogy kerestek" című lehetőséget! Engem ez csöppet zavar...

Előre is köszi! Üdv!
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

NokiaFun? írta:Sziasztok!

Valaki találkozott már azzal a jelenséggel, hogy ha beszélgetés közben hívja egy 3. fél, közben nincs hívásvárakoztatás, s miután vége a hívásnak, nincs jelzés a telefonon a "nem fogadott hívásról"! T-mobilos vagyok, s hétvégén tettem fel rá a legújabb szoftvert...ma voltam bent a T-nél, de nem tudtam mit kezdeni vele, csak annyit, hogy aktiválták az "sms-ben jelezzük, hogy kerestek" című lehetőséget! Engem ez csöppet zavar...

Előre is köszi! Üdv!
Nálam 710-esen működik. Egy kis instrukció:
Professzionális híváskezelés egyszerűen

- Hívásait bármely belföldi előfizetői vagy Domino számra továbbíthatja
- Folyamatban lévő telefonbeszélgetés közben egy második hívást is indíthat vagy fogadhat
- A legtöbb mobiltelefonon készülékmenüből szabályozható, egyszerű a működés
- A havidíjmentes szolgáltatások kényelmes, csoportos bekapcsolása

A Hívásátirányítás, a Hívástartás és a Hívásvárakoztatás szolgáltatások megrendelését követően az eddigieknél még sokoldalúbban, kényelmesebben használhatja mobilkészülékét.

A Hívásátirányítás szolgáltatással a bejövő hívásait egy belföldi hívószámra továbbíthatja. Átirányíthat feltétel nélkül, illetve abban az esetben, ha a hívószáma foglalt, nem válaszol vagy nem elérhető. A Hívásátirányítás szolgáltatás bekapcsolása csak az átirányítások lehetőségét tartalmazza, a konkrét átirányításokat mobilkészüléke menüjében vagy úgynevezett GSM kódokkal külön kell kezdeményeznie.

A Hívástartás szolgáltatással egy folyamatban lévő hívást átmenetileg felfüggeszthet, "tartásba" helyezhet, és egy új hívást kezdeményezhet. Az eredeti hívást bármikor visszaállíthatja. A tartásba tett beszélgetőpartnere folyamatos búgó hangot hall, ameddig Ön a hívást vissza nem veszi. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben Ön indította a tartásba tett hívást, azt a tartás ideje alatt is számlázzuk.

A Hívásvárakoztatás szolgáltatással beszélgetés alatt jelzi a mobilkészüléke, hogy egy másik hívása érkezett. Eközben a hívó fél csengetési hangot hall. Az új hívást fogadhatja, ha az aktuális hívását megszakítja, vagy tartásba teszi. Egyszerre csak egy hívást várakoztathat. A Hívásvárakoztatás szolgáltatást a bekapcsolást követően a mobilkészüléke menüjében vagy a *43# kóddal és a hívásindító gomb megnyomásával aktiválnia szükséges.

A konferencia-beszélgetés során az újabb hívások indításához szükséges a Hívástartás és a bejövő hívások beléptetéséhez a Hívásvárakoztatás szolgáltatás is. A Konferencia-beszélgetés szolgáltatás bekapcsolásakor ezért a Hívásátirányítás, a Hívásvárakoztatás és a Hívástartás szolgáltatásokat is aktiváljuk Önnek, ha szükséges. A havidíjmentes kiegészítő szolgáltatások további részleteiről a honlapunkon és a mindenkor érvényes Díjszabásból tájékozódhat.
These users thanked the author farkas-laci for the post (total 2):
Seven66 (2012-04-18 szer. 09:36:26) • NokiaFun? (2012-04-18 szer. 20:59:15)
Rating: 5.26%
milan
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: milan »

Salmi írta:Ez lesz:
1. Lehet van benne megfelelő hardver TV-Out-hoz, csak szoftverileg nem oldották meg. Ez esetben kiadhatnak egy szoftverfrissítést, ami majd TV-Out támogatást hoz.
2. Egyáltalán nem támogatja a TV-Out-ot. Ez esetben progival és hálózatra kötött médialejátszón keresztül ki tudod küldeni a tartalmakat TV-re.
Köszönöm. Index videókról van valakinek ötlete?
hadam34
Újonc
Újonc
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: hadam34 »

Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni hogy Telenor-os előfizum van és a APN-nél hova mit kellene írni hogy műkődjön. Amúgy egy hete van meg a teló de nagyon tetszik idáig!
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Kapcsolat:

Esetleg amíg más válaszol, addig itt tudsz informálódni: http://www.telenor.hu/mobiltelefon/beallitasok/
Sok sikert a telefonhoz ;)!
These users thanked the author Salmi for the post:
hadam34 (2012-04-18 szer. 13:57:09)
Rating: 2.63%
hadam34
Újonc
Újonc
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: hadam34 »

Salmi írta:Esetleg amíg más válaszol, addig itt tudsz informálódni: http://www.telenor.hu/mobiltelefon/beallitasok/
Sok sikert a telefonhoz ;)!
Köszönöm a gyors választ! Már egyszer lekértem! Csak utána mindig kapok egy sms-t hogy : "A tarifacsomagodba foglalt adatforgalmadat kizárólag az online APN kiválasztásával tudod igénybe venni."
Ezért próbálom kideríteni hogy ezt hol lehet beállítani.
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Kapcsolat:

Ha a Telenor-tól vetted akkor úgy gondolom, hogy már nem kell semmit beállíts. Szerintem arra gondol, hogy a "Mobil Online" nevű kapcsolatot válaszd mobilnetezéshez.
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”