Én is napi 8órát ülök gép előtt a munkámból adódóan, de szívesebben olvasom a híreket otthon , a 19 " monitoromon.kuplung75 írta:Sziasztok,
Most Nekem Nokia E72-m van, de igazából böngészésre kellene valami. Egy informatikai cégnél dolgozom és egész nap gép előtt vagyok és mikor hazamaegyek és híreket olvasnék, meg blogollnék nem akarom már a gép elé ülni. Erre keresnék egy jó telót. Wawet- HTC desire és ezt a i9000-et néztem.
Tetszik is meg minden, csak mindenhol az összerakás minőségét említik meg. Nekem a külső hangszóró nem játszik, mert zenét nem hallgatok, de telefonálni sokat telózóm.
Illetve rengeteg nevet tárolok és azok között keresek sokat. E72 ebben nagyon jó. Kocsiban is sokszor kell keresnem neveket és fontos ne két kézzel kelljen.
Ti már sok készüléket megjártatok és kérdezném, hogy ajánlanátok e az i9000-et?
Fontos még hogy volt egy S8000-es telóm és azt azért adtam el, mert a géppel való szinkron és a pc-ről SMS írás kritikán aluli volt. Ezt mondjuk nem láttam sehol androidnál hogy van. Illetve Van 5GB-s mobilnetem, amit használok néha PC-s modemként is . Nokiánál ez megoldott, nem tudom itt lehet-e a Teló átjárója a pc-nek.
**** Esetleg Nokia N8-on gondolkozom..... szeritetek? Bár láttam sok soha többé Symbian-t
Előre is köszi a válaszokat,
kuplung

Az SMS-t meg telefonon írom , mert azt inkább arra találták ki.

Igen, a "sok soha többé Symbian-t " én írtam mert úgy is gondolom.

Rengeteg sync program van, a Márketen körül tudsz nézni mire van/lesz szükséged és ezek után könnyebb lesz a döntésed.
http://www.appbrain.com/search?q=sync+sms