Samsung GT-i9000 Galaxy S

Samsung márkájú készülékek témái
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Nem: Férfi
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Re: Samsung GT-i9000 Galaxy S

Hozzászólás Szerző: reddoors »

kuplung75 írta:Sziasztok,

Most Nekem Nokia E72-m van, de igazából böngészésre kellene valami. Egy informatikai cégnél dolgozom és egész nap gép előtt vagyok és mikor hazamaegyek és híreket olvasnék, meg blogollnék nem akarom már a gép elé ülni. Erre keresnék egy jó telót. Wawet- HTC desire és ezt a i9000-et néztem.

Tetszik is meg minden, csak mindenhol az összerakás minőségét említik meg. Nekem a külső hangszóró nem játszik, mert zenét nem hallgatok, de telefonálni sokat telózóm.

Illetve rengeteg nevet tárolok és azok között keresek sokat. E72 ebben nagyon jó. Kocsiban is sokszor kell keresnem neveket és fontos ne két kézzel kelljen.

Ti már sok készüléket megjártatok és kérdezném, hogy ajánlanátok e az i9000-et?

Fontos még hogy volt egy S8000-es telóm és azt azért adtam el, mert a géppel való szinkron és a pc-ről SMS írás kritikán aluli volt. Ezt mondjuk nem láttam sehol androidnál hogy van. Illetve Van 5GB-s mobilnetem, amit használok néha PC-s modemként is . Nokiánál ez megoldott, nem tudom itt lehet-e a Teló átjárója a pc-nek.

**** Esetleg Nokia N8-on gondolkozom..... szeritetek? Bár láttam sok soha többé Symbian-t :)

Előre is köszi a válaszokat,
kuplung
Én is napi 8órát ülök gép előtt a munkámból adódóan, de szívesebben olvasom a híreket otthon , a 19 " monitoromon. :D
Az SMS-t meg telefonon írom , mert azt inkább arra találták ki. :)
Igen, a "sok soha többé Symbian-t " én írtam mert úgy is gondolom. ;) Persze nem vagyunk szerencsére egyformák, mindenki olyan telefont vesz ami neki szimpatikus.
Rengeteg sync program van, a Márketen körül tudsz nézni mire van/lesz szükséged és ezek után könnyebb lesz a döntésed.
http://www.appbrain.com/search?q=sync+sms
Huawei MATE 9 Android 7
kuplung75
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E72
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kuplung75 »

reddoors írta:
kuplung75 írta:Sziasztok,

Most Nekem Nokia E72-m van, de igazából böngészésre kellene valami. Egy informatikai cégnél dolgozom és egész nap gép előtt vagyok és mikor hazamaegyek és híreket olvasnék, meg blogollnék nem akarom már a gép elé ülni. Erre keresnék egy jó telót. Wawet- HTC desire és ezt a i9000-et néztem.

Tetszik is meg minden, csak mindenhol az összerakás minőségét említik meg. Nekem a külső hangszóró nem játszik, mert zenét nem hallgatok, de telefonálni sokat telózóm.

Illetve rengeteg nevet tárolok és azok között keresek sokat. E72 ebben nagyon jó. Kocsiban is sokszor kell keresnem neveket és fontos ne két kézzel kelljen.

Ti már sok készüléket megjártatok és kérdezném, hogy ajánlanátok e az i9000-et?

Fontos még hogy volt egy S8000-es telóm és azt azért adtam el, mert a géppel való szinkron és a pc-ről SMS írás kritikán aluli volt. Ezt mondjuk nem láttam sehol androidnál hogy van. Illetve Van 5GB-s mobilnetem, amit használok néha PC-s modemként is . Nokiánál ez megoldott, nem tudom itt lehet-e a Teló átjárója a pc-nek.

**** Esetleg Nokia N8-on gondolkozom..... szeritetek? Bár láttam sok soha többé Symbian-t :)

Előre is köszi a válaszokat,
kuplung
Én is napi 8órát ülök gép előtt a munkámból adódóan, de szívesebben olvasom a híreket otthon , a 19 " monitoromon. :D
Az SMS-t meg telefonon írom , mert azt inkább arra találták ki. :)
Igen, a "sok soha többé Symbian-t " én írtam mert úgy is gondolom. ;) Persze nem vagyunk szerencsére egyformák, mindenki olyan telefont vesz ami neki szimpatikus.
Rengeteg sync program van, a Márketen körül tudsz nézni mire van/lesz szükséged és ezek után könnyebb lesz a döntésed.
http://www.appbrain.com/search?q=sync+sms
Köszi! Amúgy a symbianból nekem is elegem van. Azért megvárom az N8-at hátha a ^3-as platform jobb lesz. Olvasni meg én is igen, de sokszor csak leheveredem TV elé és ott kezdek el olvasgatni cikkeket TV-s közben :) Na meg ha hétvégén pihizek. Így a Jó böngésző az feltétel.
Amúgy védőtok van a Dobozban? Az E72-höz kaptam és azt is használom azóta :)
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Nincs hozzá tok, csak USB kábel, füles, töltő. A telefon elég méretes ,tokban lehet tréfásan mutatna. :)
A minőséggel szerintem semmi baj, karcálló üveg, és a hátsó borító is valami keményebb műanyag lehet mivel eddig még egyáltalán nem karcolódott.
Én zsebben vagy övtáskában hordom, tok nélkül, igaz csak 4napja, de karnak nyoma sincs.
Huawei MATE 9 Android 7
kuplung75
Újonc
Újonc

reddoors írta:Nincs hozzá tok, csak USB kábel, füles, töltő. A telefon elég méretes ,tokban lehet tréfásan mutatna. :)
A minőséggel szerintem semmi baj, karcálló üveg, és a hátsó borító is valami keményebb műanyag lehet mivel eddig még egyáltalán nem karcolódott.
Én zsebben vagy övtáskában hordom, tok nélkül, igaz csak 4napja, de karnak nyoma sincs.
Ez Jó hír! Köszi. Akkor még olvasgatom ezt a fórumot, mert úgy is csak Augban lesz esedékes a vásárlás. De eddig ez tűnik a legjobb telónak a piacon .
kuplung75
Újonc
Újonc

Mégegykérdés. A Gépelés milyen? E72 nekem csalódás, mert nagyon aprók a billek és nem jó rajta gépelni. Sem egy kézzel sem kettővel. Mivel ez ilyen méretes álló és fekvő helyzetben gyorsan lehet gépelni, összehasonlítva az eddigi telefonjaitokkal?
illetve magyar ékezetek megfelelőek. Van ŐŰ is rajta? Könnyű az ékezeteket előhozni?

Illetve ez megy ezen is?
http://www.telefonguru.hu/hir/Swiftkey, ... _2010-7-15

Köszi
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

kuplung75 írta:Mégegykérdés. A Gépelés milyen? E72 nekem csalódás, mert nagyon aprók a billek és nem jó rajta gépelni. Sem egy kézzel sem kettővel. Mivel ez ilyen méretes álló és fekvő helyzetben gyorsan lehet gépelni, összehasonlítva az eddigi telefonjaitokkal?
illetve magyar ékezetek megfelelőek. Van ŐŰ is rajta? Könnyű az ékezeteket előhozni?

Illetve ez megy ezen is?
http://www.telefonguru.hu/hir/Swiftkey, ... _2010-7-15

Köszi
Miért ne menne?- márketen fent van, igaz ahogy olvasom időkorlátos béta verzió. Nekem megvan a jól bevált saját billentyűzetem , abból nem engedek. :D
Én a Smart Keyboard Pro-t használom.
Huawei MATE 9 Android 7
tegeske
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S II KH3
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: tegeske »

Billentyűzetből a HTC-s a legjobb szerintem :)
...Sharp GX10-SE T610-N.3650-6600-6680-N70-SE W800i-N73-N80-SE P990-N95-N82-N95 8GB-LGKU990-SE X1-5800-iPhone 3G-LGKM990-iPhone 3Gs-SE Satio-Samu Omnia II-Acer Liquid-HTC Desire-SE X10-Samsung Galaxy S-iPhone 4-ZTE blade- I love my Desire HD!
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

meg ugye ne felejtsük el a swype-ot sem, mint billentyűzet. ha az ember belejön, állat gyorsan lehet vele írni.
a tok dologgal meg nem értek egyet reddoors-szal. mert igenis van hozzá férfias tok is. szerintem nem árt hozzá egy tokot beszerválni.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

moco írta:meg ugye ne felejtsük el a swype-ot sem, mint billentyűzet. ha az ember belejön, állat gyorsan lehet vele írni.
a tok dologgal meg nem értek egyet reddoors-szal. mert igenis van hozzá férfias tok is. szerintem nem árt hozzá egy tokot beszerválni.
Tegnap este jobban szemügyre vettem, és lehet igazad van. :) Már nem vagyok biztos ,hogy 100%karcálló a kijelző. Nap, és természetes fénynél ugyan nem látszanak a mikrokarcok sem, de közelről megvilágítva mondjuk asztali lámpánál azért észrevehető. Minden bizonnyal nem üveg, hanem kemény műanyag.
Kíváncsi vagyok mennyire lesz tartós.
Az i8910 üveg volt ,azon semmi nem látszott, viszont annak a többi része karcolódott a fényes csillogó felület miatt.
Én nem szeretem a tokot , de ezek után ajánlott.
Huawei MATE 9 Android 7
Cseri
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nexus 4
Has thanked: 10 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Cseri »

sziasztok
a mobilporton olvastam h ebben a telóban 1ghz es proci 512mb rom és 2gb rom van benne mi az a 2gb?
http://www.mobilport.hu/hirek/20100716/ ... _1_millio/
Siemens C55 --> * Motorola E398 * --> Sony W800i --> Sony W300i --> Nokia 6233 --> * Nokia 5800 * --> Samsung Galaxy S
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”