Bal alsó domb /preferences/advanced settings/user 3D drawer .rydair írta:3D menü? Azt meg hogyan lehet előhívni?reddoors írta: 2%-al nyerő a LauncherPro, de csak 3D menü miatt! Ez ugyanis tetszik , és sajna ilyen nincs az ADW-ben.
Samsung GT-i9000 Galaxy S
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Re: Samsung GT-i9000 Galaxy S
Huawei MATE 9 Android 7
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Hát egy kicsit én is megszívtam az elején mert blokkolta QD alkalmazás.rydair írta:öö. köszi. Mondjuk a tapifókusszal sem volt bajom különösebben.
Viszont az usb gépre csatlakozás még mindig nem megy.
Több géppel és több kábellel is próbáltam. Valaki lépésről lépésre végig tudna vezetni??
Tehát bedugom, megkérdezi a teló hogy milyen módot szeretnék. Mass sotorage-re nyomok. Aztán lehúzom a redőnyt, ott van valami usb figyelmeztetés amit nem értek, de rányomok aztán megkérdezi, hogy monunt vagy mégsem, a mountra nyomok, és ezekután a beállításoknál "unavailable" a memkari és a beépített is. De a gép(ek)en semmi nem történik. Az "usb bedugva" bimmbamm sem hangzik el a gépen.. ?!
Célszerű a HOME Swicher progival alapértelmezetté tenni az eredeti TWLaunchert, majd a MENÜ/BEÁLLÍTÁSOK/ TELEFON NÉVJEGYE/USB BEÁLLÍTÁSOK/HÁTTÉRTÁR (pont a középső) pontot megjelölni.
Ha megvan összedugod a számítógéppel. A legördülő sávban kiválasztod az USB kapcsolatot , majd rányomva kiválasztod a csatlakozást . Ennyi.

Huawei MATE 9 Android 7
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Na, már minden működik
kezd tetszeni ez a gép. Mínusz a hangszóró.. :/
Amúgy: Launcher PRO:
a legalsó sorban balról a második ikon az mi? Mert nekem azt írja ki rá, hogy "az alkalmazás nincs telepítve".
És, a legalsó sorba névjegyzék parancsikont belehetne tenni? Tehát egy gomb amire megnyitná a névjegyzéket? Mert nem találtam ilyen választási lehetőséget..

a legalsó sorban balról a második ikon az mi? Mert nekem azt írja ki rá, hogy "az alkalmazás nincs telepítve".
És, a legalsó sorba névjegyzék parancsikont belehetne tenni? Tehát egy gomb amire megnyitná a névjegyzéket? Mert nem találtam ilyen választási lehetőséget..

A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet

- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
ez ott volttegeske írta:Hull a szilva a fáról, most jövök az edigitálból xD Félre rakattam magamnak egyet péntekig, addig elvileg összejön a pénzJah és kijött a JG5
http://samsung-firmware.webs.com

igen kijött és írják is, hogy nem valami jó.
majdnem naponta jön ki újabb
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
ki a túró tud itt a legjobban angolul? miért nem próbálgatod ki?rydair írta:Na, már minden működikkezd tetszeni ez a gép. Mínusz a hangszóró.. :/
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SG NOTE
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
bizt mentes
sziasztok tudja valaki hogy lehet bizt mentest csinalni a telorol?
ha esetleg frissitek a uj szoftra akkor ne vesszen el semmi foleg ne a beallitasok?
masik?
hol lehet a hir sms eket kikapcsolni mert percenkent kapom hogy budapest stb
koszi
ha esetleg frissitek a uj szoftra akkor ne vesszen el semmi foleg ne a beallitasok?
masik?
hol lehet a hir sms eket kikapcsolni mert percenkent kapom hogy budapest stb
koszi
-
- Újonc
- Készüléktípus: E72
Sziasztok,
Most Nekem Nokia E72-m van, de igazából böngészésre kellene valami. Egy informatikai cégnél dolgozom és egész nap gép előtt vagyok és mikor hazamaegyek és híreket olvasnék, meg blogollnék nem akarom már a gép elé ülni. Erre keresnék egy jó telót. Wawet- HTC desire és ezt a i9000-et néztem.
Tetszik is meg minden, csak mindenhol az összerakás minőségét említik meg. Nekem a külső hangszóró nem játszik, mert zenét nem hallgatok, de telefonálni sokat telózóm.
Illetve rengeteg nevet tárolok és azok között keresek sokat. E72 ebben nagyon jó. Kocsiban is sokszor kell keresnem neveket és fontos ne két kézzel kelljen.
Ti már sok készüléket megjártatok és kérdezném, hogy ajánlanátok e az i9000-et?
Fontos még hogy volt egy S8000-es telóm és azt azért adtam el, mert a géppel való szinkron és a pc-ről SMS írás kritikán aluli volt. Ezt mondjuk nem láttam sehol androidnál hogy van. Illetve Van 5GB-s mobilnetem, amit használok néha PC-s modemként is . Nokiánál ez megoldott, nem tudom itt lehet-e a Teló átjárója a pc-nek.
**** Esetleg Nokia N8-on gondolkozom..... szeritetek? Bár láttam sok soha többé Symbian-t
Előre is köszi a válaszokat,
kuplung
Most Nekem Nokia E72-m van, de igazából böngészésre kellene valami. Egy informatikai cégnél dolgozom és egész nap gép előtt vagyok és mikor hazamaegyek és híreket olvasnék, meg blogollnék nem akarom már a gép elé ülni. Erre keresnék egy jó telót. Wawet- HTC desire és ezt a i9000-et néztem.
Tetszik is meg minden, csak mindenhol az összerakás minőségét említik meg. Nekem a külső hangszóró nem játszik, mert zenét nem hallgatok, de telefonálni sokat telózóm.
Illetve rengeteg nevet tárolok és azok között keresek sokat. E72 ebben nagyon jó. Kocsiban is sokszor kell keresnem neveket és fontos ne két kézzel kelljen.
Ti már sok készüléket megjártatok és kérdezném, hogy ajánlanátok e az i9000-et?
Fontos még hogy volt egy S8000-es telóm és azt azért adtam el, mert a géppel való szinkron és a pc-ről SMS írás kritikán aluli volt. Ezt mondjuk nem láttam sehol androidnál hogy van. Illetve Van 5GB-s mobilnetem, amit használok néha PC-s modemként is . Nokiánál ez megoldott, nem tudom itt lehet-e a Teló átjárója a pc-nek.
**** Esetleg Nokia N8-on gondolkozom..... szeritetek? Bár láttam sok soha többé Symbian-t

Előre is köszi a válaszokat,
kuplung
- rydair
- 4. szint
Tudom ajánlani az N900-ast! Ha telefonálni csak keveset szeretnél, az a tökéletes gép neked!kuplung75 írta:Sziasztok,
Most Nekem Nokia E72-m van, de igazából böngészésre kellene valami...
Phablet
Phablet

-
- Újonc
- Készüléktípus: E72
Köszi, de én telefonálok is sokat azért és 2 készülék nem lenne jó. + a rezisztív kijelzős telóm volt és nemszeretnék mégegyszer egy olyat.... amúgy lehet már N900-om lennerydair írta:Tudom ajánlani az N900-ast! Ha telefonálni csak keveset szeretnél, az a tökéletes gép neked!kuplung75 írta:Sziasztok,
Most Nekem Nokia E72-m van, de igazából böngészésre kellene valami...

- rydair
- 4. szint
Ja igen, igazából tíz perccel miután írtam meglett amit szerettem volna, csak lusta voltam megint bejönni a fórumra mert fizikai qwerty nélkül elég szörnyű dolog gépelni.moco írta:ki a túró tud itt a legjobban angolul? miért nem próbálgatod ki?
Phablet
Phablet