NSS átírod a product kódot utána frissíted a szoftvert.rakoczi írta:Menjek az első oldalra? Arra gondoltál? Nehéz a Fhoenixel megcsinálni?
Köszi a válasz!
Nokia Ovi Suiten? Vagy más programmal?
Leírás a Phoenix-hez.
NSS átírod a product kódot utána frissíted a szoftvert.rakoczi írta:Menjek az első oldalra? Arra gondoltál? Nehéz a Fhoenixel megcsinálni?
Köszi a válasz!
Nokia Ovi Suiten? Vagy más programmal?
Formázni próbáltad a telefont? Utána is ilyen?fairload írta: Már 3-szor próbáltam semmi hatása
Ha valaki tud megoldás annak nagyon örülnék.
Nagyon érik már egy HTC vásárlás mert ez egy kalap .... kezdem úgy érezni.
Nézd meg, hogy a Eszközök -> Beállítások -> Kapcsolatok -> Célok -> Új hozzáférési pont hozzáadása menübenSziasztok!
Nokia 5800-m van és feltettem a legújabb frissítést és eltűnt a wifi.
Mikor pl. netezni akarok fel sem ajánlja hogy wifivel lehetne csatlakozni :S
Nagyon idegesít!
Mi lehet a probléma?
A válaszokat előre is köszi!
OVI Suite-tal tudsz szoftvert frissíteni adatkábellel. Biztonsági mentést készíts előtte.levente88 írta:szeretnek egy frimware cseretvallaki tudna nekem segiteni ebben reszletesen :S
Ezt így ebben a formában elképzelhetetlennek tartom. Ugyanis a független szofnak mindig előbb kell megjelennie, mint a szolgáltatósnak. Mert a szolgáltató is a független szoftra teszi rá a saját cuccait. Tehát a független előbb van a Navifirmben, mint a szolgáltatós.Kolondrum írta:Olyan kérdésem lenne, hogy van e az E72 esetében olyan csapda, mint az E71-nél van volt nem tudom most mizu. Tehát, hogy a felhasználó olyan pc kódot használ ami szolgáltatós, ezáltal tegyük fel 5.0-ás szoftot kap NSU-n keresztül, de a független menüs kódhoz még csak a 4.0 érhető el és nem tudja otthon visszafrissíteni. Köszönöm!
Kolondrum írta:Olyan kérdésem lenne, hogy van e az E72 esetében olyan csapda, mint az E71-nél van volt nem tudom most mizu. Tehát, hogy a felhasználó olyan pc kódot használ ami szolgáltatós, ezáltal tegyük fel 5.0-ás szoftot kap NSU-n keresztül, de a független menüs kódhoz még csak a 4.0 érhető el és nem tudja otthon visszafrissíteni. Köszönöm!