Nokia 5230

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Csab10 írta:Üdv!
Még mindig az a gondom hogy a C:Telefonmemóriából az E: Memóriakártyára szeretném rakni az sms-eket.Tipp?
Üzenetek _ Beállításoknál van ilyen opció, ahol be lehet állítani.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Csab10
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Csab10 »

Hát..ne haragudj,nem tudom mire gondolsz.Áthelyezni akarom az sms-eket.Azt tudom hogy kell beállítani hogy hova mentse.Csak az elején pár sms a C-re lett mentve,és azokat akarom az E-re rakni valahogy a többi közé.
Siemens A35,Siemens C55,Sony Ericsson (W)D750i Hacked + 2gb (Még megvan:),W910i Hacked +4gb, Nokia 5230 + 8gb Micro SDHC Class 6.
Dzsosy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: Dzsosy »

koczo93 írta:Sziasztok!
Már fél éve tulajdonosa vagyok 1 ilyen telefonnak. Összességében megérte az árát bár néha bosszantanak a lefagyások, újraindulások. Most a 40.0.003as szoftver van rajta. Főzött romot csak a garivesztés miatt nem teszek rá na meg a hozzánemértés miatt is :D Van valami információ hogy mikor lesz rá T-mobilos 50.0ás szoftver? egyáltalán lesz e? Ja és még 1 dolog ami nagyon aggaszt vásásrlás óta. A zenelejátszás. Nem szoktam hangosan hallgatni fülesen zenét de ez valami katasztrófa. Olyannyira halk hogy buszon, vonaton néha alig hallani. Ez a telefon vagy a füles hibája? Mit lehetne tenni? Másik zenelejátszó szoftver nem oldaná meg?
Bár tény, hogy nem egy hangerőmű, de mai telefonok közt simán a hangosabbak közé lehet sorolni (főleg a nem zenetelefonok közt). Szóval hallanod kéne a buszon is. De ha lecseréled a gyári fülest egy "agybadugósra" az sokat dob rajta. Ebayen 2-3000-ért már lehet rendelni a nokia prémium fülesét is, de akár más agybadugós füles is tökéletes lehet.
Szoftveresen meg próbáld ki a ttpod nevű lejátszót. Látványos és ügyes kis program. Az oldalon fent is van. ;)
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
koczo93
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokai 5230 navi
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: koczo93 »

Már beszereztem egy agybadugós fülest hát ég és föld :D mintha másik telefon lenne.
A lejátszót még kipróbálom.
kariapus
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia+Nexus[ok]
Has thanked: 1 time
Been thanked: 175 times

Hozzászólás Szerző: kariapus »

Sziasztok!A gyerek mókolt valamit a (5230) telóján,és most csak a Nokia felírat jön elő.
Akksi ki-be,pár bill.kombi kisérlet után rákérdezek ennél a típusnál valami trükk?köszi
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

kariapus írta:Sziasztok!A gyerek mókolt valamit a (5230) telóján,és most csak a Nokia felírat jön elő.
Akksi ki-be,pár bill.kombi kisérlet után rákérdezek ennél a típusnál valami trükk?köszi
Először próbáld meg ezeket:
Az aksit vedd ki egy 5 percre utána próbáld meg bekapcsolni. Ha nem sikerül akkor memóriakártya nélkül próbáld meg. Ha utána sem sikerül bekapcsolni, akkor marad a hard reset.
Hard reset: zöld, piros, kamera, bekapcsoló gomb egyszerre közben bekapcsolni a telefont.
Sajnos minden adat elvész.
These users thanked the author potter55 for the post:
kariapus (2011-08-14 vas. 21:59:15)
Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
kariapus
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia+Nexus[ok]
Has thanked: 1 time
Been thanked: 175 times

Hozzászólás Szerző: kariapus »

potter55 írta:
kariapus írta:.. memóriakártya nélkül próbáld meg...
Itt már ok,végül is a Garmin xt-nél fagyott meg,a cím-utca beírás karakternél nála,onnan sehova.
koczo93
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokai 5230 navi
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: koczo93 »

Sziasztok!
Fél éve van meg az 5230am. Nem hackelt, mondig Ovi-val frissítettem a szoftvert(40...) és a térképeket is. Ha rádugom a gépre most nem talál semmilyen frissítést. Ez eddig rendben is van. Amikor vásároltam a készüléket megfelelően működött a Gps, de használta a netet is. Mivel nem volt internet előfizetésem ez nem volt jó megoldás. Ritkán használtam a Gps-t de csak a beépítettet ár ezzel sokszor sok idő elment mire jelet talált. Azóta már frissítette a térképeket is és van net előfizetés is. Azt szeretném ha gyorsan találna jelet de sokszor főleg menetközben hosszú percekig nem talál jelet, néha 8-10 perc. Pedig a beállításokban a engedélyezve van a beépített Gps, és a kiegészített is. Mégis baromi lassú. Mit lehetne ezzel tenni?
Demerth
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Demerth »

Sziasztok!

Szerintetek mennyire kompatibilis az 5800 előlapja (nem a digitizer, hanem a kis műanyag keret) az 5230-éval?

Üdv: Demerth
Demerth
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Demerth »

koczo93 írta:Sziasztok!
Fél éve van meg az 5230am. Nem hackelt, mondig Ovi-val frissítettem a szoftvert(40...) és a térképeket is. Ha rádugom a gépre most nem talál semmilyen frissítést. Ez eddig rendben is van. ............ Mit lehetne ezzel tenni?
Szia!
A GPS-t (Térképek) ha elindítod, akkor lesz a bal alsó szarokban egy kulcs (talán francia, a kép alapján nem tudom megmondani). Azon belül lesz az Internet menü. Az alábbit állítsd be:
- Kapcsolat: Online
- Hálózati célpont: Internet (nem tudom neked melyik szolgáltatónál van a telefonod)
- Barangolási figyelmeztetés: Be

Valamint a kulcsos menübe visszalépve lesz egy Szinkronizálás. Ezt érdemes "Kézi"-re rakni mert - TUDTOMMAL - a mobil-Interneten keresztül frissíteni a térképeket.

Üdv: Demerth
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”