Szerintem elvesztetted, (amíg nem veszik észre jelenleg milyen szoftver van rajta) szóval ha fontos neked a garancia, akkor a megjelenésnél javaslom hogy tedd vissza a gyári szoftvert, DE addig is semmivel nem szabad frissíteni, se NSU, se telefonon, mert ha a szervízben ellenőrzik a product-kódot, akkor észreveszik az eltérést nagy valószínűséggel.kovala05 írta:A telefonomra sikeresen feltettem a független ambert (egyébként T-mol) nagyan tetszik, tökéletesen működik,az ötletet itt találtam és azt használtam. Azt nem tudom eldönteni, ha a nokia egyszer mégis kiadja a t.mob.a frissitést cseréljem e le. A telefon fél éves nem tudom ezzel elvesztettem e a garanciát, ha valakinek van információja kérem segitségét, a dilemám eldöntésében
Nokia Lumia 820
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Nem: Férfi
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Re: Nokia Lumia 820
-
- 2. szint
- Készüléktípus: lumia 820
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 34 times
Hali!szixon írta:Sziasztok!
Éppen telefonváltás előtt vagyok, a régi E63-am feldobta a talpát, így időszerűnek éreztem, hogy haladva a korral beruházzak egy "tepsire"... Ár-értéket figyelembe véve nagyon meggyőző a L820 a navival, de még jó, hogy idetévedtem, és olvasgatom a hozzászólásokat. Amennyiben valóban gyári hibás nem éri meg, pedig nagyon tetszetős telefon. Esetleg valami javítás lesz vele, és a közeljövőben is vásárolható lesz, vagy teljesen visszavonják?
köszönettel :
szixon
Azért nem eszik ennyire forrón a kását! Volt belőle egy széria ami beteg (az enyém is), de ahhoz képest minimális a sírás-rívás a fórumokon. Annak idején a lilulós N8 nagyobb kaland volt. A telcsi egyébként nagyon jó választás, ha telefonálni, sms-ezni és netezni akarsz. Fb-t nem használok így arról nem akarok nyilatkozni. A gps és navigáció nagyon rendben van. Nem volt még nokiám ami ilyen gyorsan belövi a helyzetemet offline módban. A mio-mat is körberöhögte. Nem is használom a pna-t csak a mobilt.
Cs
- Rating: 2.63%
- lroland
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 820
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 13 times
Szia(sztok)! Lehet hülye kérdés... Ha felteszek egy "független" szoftvert. A telcsi is "azzá" válik?? Üdv:Roland
ui:szeretnék venni egy használtat, de többnyire csak Trés;)
Megköszönni nem szégyen
-
- 2. szint
Szia!lroland írta:Szia(sztok)! Lehet hülye kérdés... Ha felteszek egy "független" szoftvert. A telcsi is "azzá" válik?? Üdv:Roland
Gondolom most a SIMLOCK-ra gondolsz. Sajnos nem ilyen egyszerű a helyzet. Csak a szoftver lesz független, de más kártyával nem fog működni. A hivatalos trés tarifa 15000 huf, májusban csináltattam meg az enyémen is.
- lroland
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 820
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 13 times
köszi!! de "kicsit" sok... üdv.csokabi írta:Szia!lroland írta:Szia(sztok)! Lehet hülye kérdés... Ha felteszek egy "független" szoftvert. A telcsi is "azzá" válik?? Üdv:Roland
Gondolom most a SIMLOCK-ra gondolsz. Sajnos nem ilyen egyszerű a helyzet. Csak a szoftver lesz független, de más kártyával nem fog működni. A hivatalos trés tarifa 15000 huf, májusban csináltattam meg az enyémen is.
Megköszönni nem szégyen
-
- 2. szint
Egy kis érdekesség!
Van egy lumia 820-am ami a tré-től jött. Nálam is játszott a 70 karakteres sms. Részben emiatt és más apró, boszantó dolgok miatt felvarázsoltam rá a független ambert. A hibák megmaradtak. Holnap szeretném bevinni egy szervizbe, ezért visszaraktam rá a trés szoftvert. A hibákról nem tudok nyilatkozni, mert az aksival vannak kapcsolatban és még csak az előbb végeztem a telepítéssel. Viszont ami feltűnt, hogy az sms újra 160 karakteres. Ami még érdekesség, hogy a névjegynél nem lumia 820 van, hanem windows phone. A függetlennél is windows phone volt.
Navifirm-vel szedtem le a szoftvert.
Üdv, Cs
Van egy lumia 820-am ami a tré-től jött. Nálam is játszott a 70 karakteres sms. Részben emiatt és más apró, boszantó dolgok miatt felvarázsoltam rá a független ambert. A hibák megmaradtak. Holnap szeretném bevinni egy szervizbe, ezért visszaraktam rá a trés szoftvert. A hibákról nem tudok nyilatkozni, mert az aksival vannak kapcsolatban és még csak az előbb végeztem a telepítéssel. Viszont ami feltűnt, hogy az sms újra 160 karakteres. Ami még érdekesség, hogy a névjegynél nem lumia 820 van, hanem windows phone. A függetlennél is windows phone volt.
Navifirm-vel szedtem le a szoftvert.
Üdv, Cs
- kisfityos
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia920
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!Trémobilra is megérkezett az Amber
Kell neki egy csomó hely,rengeteg alkalmazást le kellett törölnöm.Most dolgozik,már csak órák kérdése és fenn lesz!
Alvó képernyőn továbbra sem láthatóak az értesítések???
Kell neki egy csomó hely,rengeteg alkalmazást le kellett törölnöm.Most dolgozik,már csak órák kérdése és fenn lesz!
Alvó képernyőn továbbra sem láthatóak az értesítések???
- kisfityos
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia920
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Akkor ez mit akar mondani:Beállítások,gyorsnézet:A telefon készenléti módba lépésekor megjelenik az azonnal látható óra és az értesítések.?
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nekem is megjött a frissítés.Ettől nokiásabb lett.Elég jó dolgok kerültek bele.Ilyen pl.a képernyővédő.A bibi csak az vele hogy az értesítéseket üzenet,nem fogadott hívás ezeknek nincs ikonja.A töltés és rezgőmód kijelezve.
Valakinek valamilyen észrevétel vagy ötlet?Ja még egy.Hogy lehet a böngészőbe
jelszavakat menteni?
Valakinek valamilyen észrevétel vagy ötlet?Ja még egy.Hogy lehet a böngészőbe
jelszavakat menteni?