Szívesen.Damir88 írta:És valóbanenazati írta:Hali Damir! Jól megnézted?! Itt-->http://www.argep.hu/product_571283.html is?!Damir88 írta: Amúgy vége az akciónak, már nincs 7990-ért vevőKöszi

Szívesen.Damir88 írta:És valóbanenazati írta:Hali Damir! Jól megnézted?! Itt-->http://www.argep.hu/product_571283.html is?!Damir88 írta: Amúgy vége az akciónak, már nincs 7990-ért vevőKöszi
Szerintem azon E51-hez már régebben volt másik GPS párosítva...barla írta:Segítsetek, tegnap vettem egy LD 4W Nokia gps modult a Nokia E51 telefonhoz. Látszólag pillanatok alatt megtalálja a telefon, de sem a GPS modulon nem látható az utasításban jelzett bluetooth jel világítása,( az összekapcsolódás után ) sem a telefonon nincs jele mint pl. jelzi amikor fülhallgatón van. (viszont kiírja, hogy a kapcsolat léátrejött ) Két E 51 es készülékkel is kipróbáltam, de ugyanaz az eredmény. Sajnos a nagyobb baj, hogy nem megy a Garmin vele és amikor a Garmin beállításai alól keresem a gps-t egyáltalán nem találja. ( más gps modulommal ugyanez a telefon és program tökéletes) Most nem tudom, hogy vigyem e vissza garanciálisba, vagy mi legyen, mert képtelen vagyok összehangolni. Tudna e valaki tanácsot adni??? Előre is köszönöm Barla
nem kell törölni csak bontani a kapcsolatot mert a telefon a régi gps-t keresiDoky586 írta:Szerintem azon E51-hez már régebben volt másik GPS párosítva...barla írta:Segítsetek, tegnap vettem egy LD 4W Nokia gps modult a Nokia E51 telefonhoz. Látszólag pillanatok alatt megtalálja a telefon, de sem a GPS modulon nem látható az utasításban jelzett bluetooth jel világítása,( az összekapcsolódás után ) sem a telefonon nincs jele mint pl. jelzi amikor fülhallgatón van. (viszont kiírja, hogy a kapcsolat léátrejött ) Két E 51 es készülékkel is kipróbáltam, de ugyanaz az eredmény. Sajnos a nagyobb baj, hogy nem megy a Garmin vele és amikor a Garmin beállításai alól keresem a gps-t egyáltalán nem találja. ( más gps modulommal ugyanez a telefon és program tökéletes) Most nem tudom, hogy vigyem e vissza garanciálisba, vagy mi legyen, mert képtelen vagyok összehangolni. Tudna e valaki tanácsot adni??? Előre is köszönöm Barla
..na azokat a BT eszközöknél a párosítások listából törölni kell.
Ezt kicsit kifejthetnéd bővebben. Nálam hiába volt a régi GPS kikapcsolva a város túlvégében, az új GPS pedig hiába volt párosítva a listában, a GPSprogramok addig nem találtak jelet amíg a régi GPSt ki nem töröltem a párosítások listájából...Segal írta:nem kell törölni csak bontani a kapcsolatot mert a telefon a régi gps-t keresi
Szia!rozsi71 írta:Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, mert vásárolnék egy gps modult, csak nem tudom, hogy melyiket lenne érdemesebb venni. LD 3W vagy LD 4W? Ahogy néztem, a méreteken és az akkun kívül ugyanaz a kettő. Jól láttam?
Továbbá még egy láma kérdés: bármilyen bluetooth-os telefonnal megy vagy csak amelyik kompatibilis vele? Egyelőre egy 2700-val használnám.
Köszi.
A pontatlansága miatt mondod? Csak mert a nokia.hu-n alapból 5-10 métert ír mind a kettőre. Akkor az mégsem annyi?SteveBeard írta: Szia!
Az LD- 3W gyalogos navigációra, alaphelyzetben alkalmatlan.