Nokia E71

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: Damir »

Salmi írta:
Damir88 írta:Egyik navi se jár adatforgalommal ;)
Nekem N82-őn úgy van beállítva, hogy ne menjen fel netre, mégis felmegy, ebből indultam ki, de akkor ez jó hír, nálam van a bibi. Bocs az offtopikért! :oops:
Ha csak a beépített GPS van kipipálva, akkor nem szabadna neki..... :no:
osee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E71
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: osee »

Hello! Járta-e meg valaki, hogy a telója nem fogadta el a memória kártyát? Mennyibe került a javíttatása? Köszi!
dantes
Újonc
Újonc
Készüléktípus: LG Optimus G E975
Has thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dantes »

A Karácsonyi SMS-ek közül hét "beragadt" az kimenő SMS-ekhez. Ezeknek nem sikerült az elküldésük és emiatt állandóan a főképernyőn van a kimenő SMS ikon. Hogyan tudom ezeket kitörölni, vagy a jelenséget megszüntetni?
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

dantes írta:A Karácsonyi SMS-ek közül hét "beragadt" az kimenő SMS-ekhez. Ezeknek nem sikerült az elküldésük és emiatt állandóan a főképernyőn van a kimenő SMS ikon. Hogyan tudom ezeket kitörölni, vagy a jelenséget megszüntetni?
Az üzeneteken belül van olyan hogy Kimenő mappa, ott szerintem ki is tudod törölni őket.
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
dantes
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Az outbox mappaban az uzeneteken belul ott van 7 uzenet sending statusszal. Semmit nem lehet veluk csinalni.
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

dantes írta:Az outbox mappaban az uzeneteken belul ott van 7 uzenet sending statusszal. Semmit nem lehet veluk csinalni.
Törlés gombbal sem? Ez érdekes, pedig én határozottan emlékszem hogy amikor nem volt térerő nem küldött el egy üzit akkor "c" gombbal törölni tudtam, ennél nem tudom melyik bill felel meg ennek a funkciónak. :hmm2:

SZERK:

Na kiprószáltam Offline-ba tettem a telót és üzit akartam vele küldetni, ugyen nem ment el de a kimenő mappába ott figyelt és simán volt "Opciók" menüm is (és azon belül törlés vagy újraküldés) és "c" azaz törlés gombbal simán kiszedte. Próbáld meg hogy mind a 7et kijelölöd és törlés gombot nyomsz.
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
dantes
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

plunk írta:
dantes írta:Az outbox mappaban az uzeneteken belul ott van 7 uzenet sending statusszal. Semmit nem lehet veluk csinalni.
Törlés gombbal sem? Ez érdekes, pedig én határozottan emlékszem hogy amikor nem volt térerő nem küldött el egy üzit akkor "c" gombbal törölni tudtam, ennél nem tudom melyik bill felel meg ennek a funkciónak. :hmm2:

SZERK:

Na kiprószáltam Offline-ba tettem a telót és üzit akartam vele küldetni, ugyen nem ment el de a kimenő mappába ott figyelt és simán volt "Opciók" menüm is (és azon belül törlés vagy újraküldés) és "c" azaz törlés gombbal simán kiszedte. Próbáld meg hogy mind a 7et kijelölöd és törlés gombot nyomsz.
Online modban sem kijelolni sem torolni nem tudtam, aztan attettem offline-ra es vegul igy sikerult. Erdekes jelenseg.
Koszi a segitseget!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dantes 2009-12-28 hétf. 17:49:42-kor.
grande2006
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71

Jack átalakító.

Hozzászólás Szerző: grande2006 »

Sziasztok!
Vettem egy hama jack átalakítót a telefonomhoz, 3,5mm jacket alakít 2,5mm-re. A problémám az hogy zúgás hallatszik számváltáskor. Nemtudom, hogy az átalakító hibája-e, de mintha hallottam volna, hogy csak nokia gyári fülessel nem hallatszik ez a jelenség. Írjatok valamit ezzel kapcsolatban. Előre is köszi!
.:Nokia E71:.
bBear
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71

Hozzászólás Szerző: bBear »

sziasztok!

volna egy kérdésem.

hekkeltem, krekkeltem, tettem, vettem meg minden.

a telefon most hekkelt, szignózgatok és fent van a célom, az ngage is. azonban képtelen vagyok egyelőre infot találni, hogy hogy tudnám elérni, hogy az ngage alkalmazás és a játékok 320x240-nek megfelelő kijelző tájolással jelenjenek meg. tehát szeretnék játszani is, ha már ennyit szenvedtem. :)

esetleg tudnátok nekem segíteni ebben? mert nem találom itt a fórumon a megoldást sehogy...
3210.............sokszázezerftráköltés..............E71. és még mindig nem vagyok teljesen elégedett...
TommyX
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
Nem: Férfi
Been thanked: 33 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TommyX »

Kép

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/