Hogyan és milyen jogokat kell adni neki ez után?A gyári dolgokat nem telepíteni kell, hanem root explorerrel bemásolni a system/app alá, majd megadni neki a szükséges jogokat és újraindítani. Ha szerencséd van, akkor fog működni is!
Samsung Galaxy Ace S5830
- ata78
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
- Nem: Férfi
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 8 times
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
- Probert
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 24 times
Ha bemásoltad a root explorerrel, akkor kattints rá hosszan. A felugró ablakban válaszd ki a Permissions-t, majd az újabb ablakban a Read alatt mind 3-ban legyen pipa, a Write oszlopban pedig csak az Owner legyen bepipálva. A többi üresen marad, majd oké és újraindít.ata78 írta:Hogyan és milyen jogokat kell adni neki ez után?
- Rating: 2.63%
The Myth Basic(Holland az alap)
- ata78
- 2. szint
Köszi! Megpróbálom!Probert írta:Ha bemásoltad a root explorerrel, akkor kattints rá hosszan. A felugró ablakban válaszd ki a Permissions-t, majd az újabb ablakban a Read alatt mind 3-ban legyen pipa, a Write oszlopban pedig csak az Owner legyen bepipálva. A többi üresen marad, majd oké és újraindít.ata78 írta:Hogyan és milyen jogokat kell adni neki ez után?

-
- 2. szint
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 65 times
Ha még így sem jó, akkor hasonlóan az előző lépéshez az OWNER-t is átállítanám, ami 0-ROOT legyen... szintén Root explorer-ben. Hasonlóan fenti leíráshoz, itt is a felugróablakban lesz ez az owner téma, legalul talán...ata78 írta:Köszi! Megpróbálom!Probert írta:Ha bemásoltad a root explorerrel, akkor kattints rá hosszan. A felugró ablakban válaszd ki a Permissions-t, majd az újabb ablakban a Read alatt mind 3-ban legyen pipa, a Write oszlopban pedig csak az Owner legyen bepipálva. A többi üresen marad, majd oké és újraindít.ata78 írta:Hogyan és milyen jogokat kell adni neki ez után?
- Probert
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 24 times
Nem próbáltam mást. Én a számológépet és a Live Wallpaper-hez szükséges appot raktam így vissza.szabox írta:Ha még így sem jó, akkor hasonlóan az előző lépéshez az OWNER-t is átállítanám, ami 0-ROOT legyen... szintén Root explorer-ben. Hasonlóan fenti leíráshoz, itt is a felugróablakban lesz ez az owner téma, legalul talán...
The Myth Basic(Holland az alap)
-
- 2. szint
- Készüléktípus: ASUS PadFone 2
- Nem: Nő
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 56 times
Köszönöm szépen a linket,sokat segített. Közben úgy döntött a srác, hogy tegyünk fel egy főzött romot. Tudnátok valamit javasolni,hogy melyiket érdemes igazán feltenni?! Még azt sem tudom, hogy b
van-e erre a telóra jól használható ICS, vagy érdemesebb egy korábbi de stabil főzött romot feltenni rá?! Köszönöm mindenkinek a segítséget és a tippeket előre is.
Szerk.: Azt elfelejtettem, de fpntos lenne,hogy cwm-es romot szeretnék feltenni neki mindenképp,mert nyaralunk és nincs pc a közelben. Köszi.
van-e erre a telóra jól használható ICS, vagy érdemesebb egy korábbi de stabil főzött romot feltenni rá?! Köszönöm mindenkinek a segítséget és a tippeket előre is.
Szerk.: Azt elfelejtettem, de fpntos lenne,hogy cwm-es romot szeretnék feltenni neki mindenképp,mert nyaralunk és nincs pc a közelben. Köszi.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára viki071228 2012-09-17 hétf. 17:32:26-kor.
Samsung Galaxy S6 Edge G925F
- ata78
- 2. szint
szabox írta:Ha bemásoltad a root explorerrel, akkor kattints rá hosszan. A felugró ablakban válaszd ki a Permissions-t, majd az újabb ablakban a Read alatt mind 3-ban legyen pipa, a Write oszlopban pedig csak az Owner legyen bepipálva. A többi üresen marad, majd oké és újraindít.
Az első leírást megcsináltam, de nem jelent meg a lehetőségek között a samsung billentyűzet (újraindítás után!)Ha még így sem jó, akkor hasonlóan az előző lépéshez az OWNER-t is átállítanám, ami 0-ROOT legyen... szintén Root explorer-ben. Hasonlóan fenti leíráshoz, itt is a felugróablakban lesz ez az owner téma, legalul talán...
Akkor még hogyan kellene beállítani, mert nem egyértelmű a második leírás.
Mi legyen bepipálva és mi ne??

-
- 2. szint
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 65 times
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1422532ata78 írta:szabox írta:Ha bemásoltad a root explorerrel, akkor kattints rá hosszan. A felugró ablakban válaszd ki a Permissions-t, majd az újabb ablakban a Read alatt mind 3-ban legyen pipa, a Write oszlopban pedig csak az Owner legyen bepipálva. A többi üresen marad, majd oké és újraindít.Az első leírást megcsináltam, de nem jelent meg a lehetőségek között a samsung billentyűzet (újraindítás után!)Ha még így sem jó, akkor hasonlóan az előző lépéshez az OWNER-t is átállítanám, ami 0-ROOT legyen... szintén Root explorer-ben. Hasonlóan fenti leíráshoz, itt is a felugróablakban lesz ez az owner téma, legalul talán...
Akkor még hogyan kellene beállítani, mert nem egyértelmű a második leírás.
Mi legyen bepipálva és mi ne??
Itt van link is meg leírás is, ha görgőzöl lejjebb

- Rating: 2.63%
- ata78
- 2. szint
Mekkora ÁSZ vagy!! Sikerült! Újra van 3x4-es Samu bill. és még működik is!! T9 is!!! Király!! Nagyon köszönöm!!!szabox írta:ata78 írta:szabox írta:Ha bemásoltad a root explorerrel, akkor kattints rá hosszan. A felugró ablakban válaszd ki a Permissions-t, majd az újabb ablakban a Read alatt mind 3-ban legyen pipa, a Write oszlopban pedig csak az Owner legyen bepipálva. A többi üresen marad, majd oké és újraindít.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1422532
Itt van link is meg leírás is, ha görgőzöl lejjebb

- vtomi2
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC EVO 3D
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 4 times
Sziasztok!
Mostanság melyik rom megy a legjobban. Mielőtt megkérditek: nem nem váltottam vissza Ace-re, csak haveromét kell hekkelni és nem tudom, hogy melyik a legjobb.
Mostanság melyik rom megy a legjobban. Mielőtt megkérditek: nem nem váltottam vissza Ace-re, csak haveromét kell hekkelni és nem tudom, hogy melyik a legjobb.