Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
CandySR
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E-52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: CandySR »

Sziasztok! Tudna valaki segíteni belső memória elfogyás ügyben?
Meguntam, hogy a telefon állandóan a belső memória elfogyással idegesitett és rootoltam. Áttettem minden appot a kártyára és pár hónapig működött. Most megint szopat ezzel, hogy elfogyott a memória. Cache üres. Mi a fene vihette el a memóriát? Mit lehet csinálni?
Előre is köszi!
Gyfland
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsun Galaxy Ace

Hozzászólás Szerző: Gyfland »

Szia ! Én ez alapján csináltam a kártyámra egy másik partíciót ls megoldotta a problémámat.
http://forum.androidhungary.com/threads ... ppod-SD-re.
Ovszky88
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Ovszky88 »

Helló mindenkinek ! Olyan kérdésem lenne,hogy tudja valaki hogyan lehet lecserélni főzött romon a BOOT logót ( nem a boot animation-t ) a telefonon, hogy ne a gyárit hozza be ( ez esetben ugye a samsung galaxy ace i5800 nevű képet ), hanem az általam kiválasztott képet. Sok helyen nézelődtem már de sehol egy értelmes video vagy hasonló.Segítségeteket előre is köszönöm ! Üdv.! :bye1:
szuszy16v
Újonc
Újonc
Készüléktípus: galaxy ace
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: szuszy16v »

hi. valaki betudná linkelni a 2.3.6os ktm-es firmware-t? nem a samfirmware-os at mert oda nem tudok bejelentkezni mert lefagy. köszi
sveczo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: samsung galaxy s3
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: sveczo »

Hali! Egy egyszerű kérdésem lenne. Isminek van egy ace telója. Névjegyei a telefonba lettek mentve. Át szeretném rakni a számokat h tudjak szinkronizalni gmail fiókkal. Hogyan kell? :hmm2: Vhogy nem akar menni nekem. Köszi a választ előre is. Kellemes napot ;)
szuszy16v
Újonc
Újonc

Hi. Fenn van stocklite 7.1. A BLN pro-t letöltöttem, bekapcsoltam de nem működik, Az adobe flash sem akar felmenni CWM 5 alól, azt irja hogy install aborted. Valami ötlet? A crt viszont működik szerencsére.
szabox
2. szint
2. szint
Has thanked: 20 times
Been thanked: 65 times

Hozzászólás Szerző: szabox »

szuszy16v írta:Hi. Fenn van stocklite 7.1. A BLN pro-t letöltöttem, bekapcsoltam de nem működik, Az adobe flash sem akar felmenni CWM 5 alól, azt irja hogy install aborted. Valami ötlet? A crt viszont működik szerencsére.
Ezekhez egy másikfajta kernel kell... úgy látszik a SL7.1 kernele nem támogatja ezeket... :) Viszont, az akksi idő elég jó (ezt a romot használom én is).
szuszy16v
Újonc
Újonc

A st7.1 leírásában szerepel a BLN. Csak ez miatt és a CRT miatt tettem fel. Most nézhetek valami új romot. Tudnátok olyan romot mondani, amiben van körakksi kijelzés és CRT? Az imaginary ics final mennyire megbízható? És milyen az akksi ideje?
Probert
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
Has thanked: 7 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: Probert »

szuszy16v írta:Hi. Fenn van stocklite 7.1. A BLN pro-t letöltöttem, bekapcsoltam de nem működik, Az adobe flash sem akar felmenni CWM 5 alól, azt irja hogy install aborted. Valami ötlet? A crt viszont működik szerencsére.
Nem csak engedélyezni kell a telefonon a BLN működését, hanem be kell kapcsolni a beállításaiban, hogy villogtasson (Blinking). A Missing Call-t se felejtsd el bekapcsolni.
És úgy tudom, csak a fizetős változattal megy a villogtatása az érintő gomboknak. A free-vel csak folyamatosan égnek a nem fogadott hívás, nem olvasott sms és gmail esetén.
A Ketut kernelek kezelik mindkettőt rendesen, de a flash így is, úgy is xar, mert a hardware nem bírja. Csak a reklámok megjelenítésére jó, semmi másra. Nekem a The Myth 2 GO Green-ben a b84-es van.
Köraksi jelzőt pedig ezen leírás alapján tudsz a konyhán csinálni hozzá. Én is ott csinálom mindig és ilyen.
The Myth Basic(Holland az alap)
ivi10
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32GB
Has thanked: 48 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: ivi10 »

sveczo írta:Hali! Egy egyszerű kérdésem lenne. Isminek van egy ace telója. Névjegyei a telefonba lettek mentve. Át szeretném rakni a számokat h tudjak szinkronizalni gmail fiókkal. Hogyan kell? :hmm2: Vhogy nem akar menni nekem. Köszi a választ előre is. Kellemes napot ;)
Szia!
Telefonon névjegyek exportálása. A kapott vcf kiterjesztésű fájlt másolod a számítógépre. Ott megnyitod a gmailt, névjegyeknél importálás, betallózod a vcf fájlt, és onnantól van folyamatos szinkronizáció a telefon és a gmailfiók között.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”