Nokia E75
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E75
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E75
megvan!!!! köszi!! azt akarom még kérdezni h. ha t-mobil-os szoftot tettem fel akk is elveszÍtettem a garit?
Nokia E75(no hack, Garmin navi),Nokia 6310i,Motorola V3
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ha t-mobile-os a telefonod akkor nem.tomiqa írta:megvan!!!! köszi!! azt akarom még kérdezni h. ha t-mobil-os szoftot tettem fel akk is elveszÍtettem a garit?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
mindenkinek nagyon köszönöm a hasznos tippeket!! sikerült!! 
még mindig ez a legjobb mobil
igen a telefon is t-mobilos szóval akkor a gari megmaradt.
Akkor az a kérdés merült fel bennem, ha más szolgáltató szoftverét, vagy független szoftvert teszek fel akkor bármilyen kártyát beletehetek?

Akkor az a kérdés merült fel bennem, ha más szolgáltató szoftverét, vagy független szoftvert teszek fel akkor bármilyen kártyát beletehetek?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Nem, a szoftvertől nem lesz független a telefon.tomiqa írta:mindenkinek nagyon köszönöm a hasznos tippeket!! sikerült!!
-
- Újonc
Hello! 
Láttam valahol, h. s60v3-on homescreenen voltak a névjegyek amolyan c5 styleban, annyi eltéréssel, hogy alől egy minusz a végén pedig egy plusz jel volt...gondolom mivel nem érintős azokkal lehetett jobbra balra menni. A kérdésem, h. hogyan legyet ilyen módon módosítani a kezdőképernyőt?

Láttam valahol, h. s60v3-on homescreenen voltak a névjegyek amolyan c5 styleban, annyi eltéréssel, hogy alől egy minusz a végén pedig egy plusz jel volt...gondolom mivel nem érintős azokkal lehetett jobbra balra menni. A kérdésem, h. hogyan legyet ilyen módon módosítani a kezdőképernyőt?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8 Belle P.E. RC V2 By Taylor
- Been thanked: 1 time
Sziasztok! E75-ön alapba volt gyári Térképek alkalmazás, de az próbaidős volt. Leszedtem rá egy programot amivel elvileg véglegesen ment volna, de tőle még az alap sem ment, letörlés után sem. Ezek után kérdezném, hogy ezen milyen ingyenes navigációt lehet használni.? Valamint hogy nektek melyik jött be legjobban?
Nokia 3330 -> Sony Ericsson T300 -> Sony Ericsson K300i -> Nokia 6260 -> Nokia 6233 -> Nokia 5310 XM -> Nokia 6120 classic -> Nokia N82 -> Samsung Omnia -> Nokia E66 -> Nokia N97 mini -> Nokia N8
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Van rá Garmin, Ndrive meg még egy pár. Itt nézzél körül.Balage63 írta:Sziasztok! E75-ön alapba volt gyári Térképek alkalmazás, de az próbaidős volt. Leszedtem rá egy programot amivel elvileg véglegesen ment volna, de tőle még az alap sem ment, letörlés után sem. Ezek után kérdezném, hogy ezen milyen ingyenes navigációt lehet használni.? Valamint hogy nektek melyik jött be legjobban?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Iphone 3gs
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, mi a különbség a manapság kapható E75 navigation edition, és a régebbi kiadások között? Gondolom persze előbbin rajta van gyárilag a nokia maps, de a régiekre is rá lehet tenni ingyenesen a nokia honlapról?
Nagyon fontos lenne a navi és olvastam régebbről sok rossz tapasztalatot ezügyben.
Köszönettel:
bornslipppy
Meg tudnátok mondani, mi a különbség a manapság kapható E75 navigation edition, és a régebbi kiadások között? Gondolom persze előbbin rajta van gyárilag a nokia maps, de a régiekre is rá lehet tenni ingyenesen a nokia honlapról?
Nagyon fontos lenne a navi és olvastam régebbről sok rossz tapasztalatot ezügyben.
Köszönettel:
bornslipppy
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!bornslippy írta:Sziasztok!
Köszönettel:
bornslipppy
Ugyanaz a kettő, gondolom van hozzá autós tartó és töltő a csomagban, meg talán pár előre telepített térképpel jön, de ezeket igazából te is rá tudod tenni.
- E52-001
- 1. szint
- Készüléktípus: E52-1 v051.018 RM469 Telenor
A sima E75 3 hónapos navigációt enged ingyen. Vajon ez unlimited?! Most vettem simát, agyonvágok valakit a nokiánál, ha így van!