Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Re: Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)
utálom magam, hogy ami működik, mondhatni tökéletes, azt is piszkálom. már megfogadtam ezerszer, hogy nem teszem. általában ilyenkor napok mennek rá, hogy az eredeti állapotot visszaállítsam
- Rating: 2.63%
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Azt hiszem,ezt egy évben 1-2 szer meg lehet ejteni. annyit megér tehát hard reset és minden oké lesz...perpeetum írta:utálom magam, hogy ami működik, mondhatni tökéletes, azt is piszkálom. már megfogadtam ezerszer, hogy nem teszem. általában ilyenkor napok mennek rá, hogy az eredeti állapotot visszaállítsam
-
- Újonc
Köszi, sikerült a hard reset, most normális a gyári firmware.
Viszont a biztonsági mentésből az sms-eket nem állítja vissza, dob egy hibaüzenetet az ovi. Sokszor próbáltam, több mentésből is, de mindig ugyanaz az eredmény. Nagyon sajnálnám, ha elveszne mind. Erre van valami megoldás?
Viszont a biztonsági mentésből az sms-eket nem állítja vissza, dob egy hibaüzenetet az ovi. Sokszor próbáltam, több mentésből is, de mindig ugyanaz az eredmény. Nagyon sajnálnám, ha elveszne mind. Erre van valami megoldás?
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Ne haragudj,ebben nem tudok segíteni,de hátha jön valaki aki igen...perpeetum írta:Köszi, sikerült a hard reset, most normális a gyári firmware.
-
- Újonc
Szerencsére sikerült ezt is megoldani. Az volt a gond, hogy közben frissült az ovi suite. A régit visszatéve működött. Ejnye Nokia!istnag írta:Ne haragudj,ebben nem tudok segíteni,de hátha jön valaki aki igen...perpeetum írta:Köszi, sikerült a hard reset, most normális a gyári firmware.
Közben visszatettem minden programot, és konfiguráltam az új firmware-rel a telefont. Egészen megbarátkoztam vele, úgyhogy azt hiszem nem próbálom meg visszatenni a régi romot. Mintha még gyorsabb is lenne. Csak a kamerahang zavar, meg az a jó kis feladatkezelő hiányzik.
- hanczur
- 2. szint
- Készüléktípus: VK JB 6.4
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 14 times
Sziasztok!Valaki már mondjon valamit erről: http://forum.pnht.pl/showthread.php?368 ... -by-binh24
Ez most a 60-as szofthoz is jó?A core fájlnál látom a 60-as verziót is,de nem tudom hogy a többit át kell nevezni vagy mi?
Ez most a 60-as szofthoz is jó?A core fájlnál látom a 60-as verziót is,de nem tudom hogy a többit át kell nevezni vagy mi?
-
- Újonc
- Been thanked: 0
Sziasztok!
már régóta ismerem az oldalt, ennek ellenére nagyon uj vagyok.
most vettem egy 5800-át mivel nagyon jó kis teló, de valahogy nem megy nekem ez a főzött rom dolog. a szoftver most frissült v60-asra. van esélyem erre főzött romot találni?
segítene valaki?
már régóta ismerem az oldalt, ennek ellenére nagyon uj vagyok.
most vettem egy 5800-át mivel nagyon jó kis teló, de valahogy nem megy nekem ez a főzött rom dolog. a szoftver most frissült v60-asra. van esélyem erre főzött romot találni?
segítene valaki?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Talán egy kicsit később igen, mert a mostaniakat visszafelé nem tudod feltenni! Most van készülőben az új Romom v60 soft-ra épülő N97 v30 port.Ha készen lesz látni fogod a letöltésekben!
Sziasztok,
Hátha valaki rávágja a választ és nem kell tovább keresgélni...
Feltettem ezt a romot: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=44327
Minden szép és jó, leszámítva, hogy a Nokia maps nem akar felmenni, közli, hogy a szoftverem nem megfelelő verziójú és kilép. Ilyennel találkoztatok már?
Köszi/üdv:
mlx
Hátha valaki rávágja a választ és nem kell tovább keresgélni...
Feltettem ezt a romot: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=44327
Minden szép és jó, leszámítva, hogy a Nokia maps nem akar felmenni, közli, hogy a szoftverem nem megfelelő verziójú és kilép. Ilyennel találkoztatok már?
Köszi/üdv:
mlx