N8 CFW/MOD
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Re: N8 CFW/MOD
Nekem pl üzenet írásakor, még mindig nem olyan, mint X7-en, hogy a szövegbevitelt látom fent és a billentyűzet csak a fél képernyőt foglalja el.
- bzs73
- 3. szint
- Készüléktípus: Sony Z3 Compact
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 415 times
Nem is ígértem ilyet. Próbálkoztam vele, 2 változatba ha jól emlékszek olyan volt, de mellékhatás nélkül én nem bírtam megoldani.Salmi írta:Nekem pl üzenet írásakor, még mindig nem olyan, mint X7-en, hogy a szövegbevitelt látom fent és a billentyűzet csak a fél képernyőt foglalja el.
Nekem jó így egyenlőre. Nem foglalkozok vele tovább. Hivatalos pr2.0-ig gond nélkül használom a telót, és csak anna.
Akinek meg nem jó, hát csinál magának, vagy feltesz más cfw-t. Más lehetőség nincs.

Csengőhang beállításokat nem változtattam. Ugyanaz a beállítás, mint az eddigi össz cfw-ben.qkac111
- qkac111
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS2-XXLQ6-XWLPG
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 8 times
Köszi megoldódott, csak újra bekellet másolni a hangokat.bzs73 írta:Csengőhang beállításokat nem változtattam. Ugyanaz a beállítás, mint az eddigi össz cfw-ben.

6610 -> 6600 -> 7610 -> 6680 -> N80 -> N95 -> N95-8GB -> N8
SGS2 / --VK--XWLPG-V5.1.3-Jkay-Segal mod3_Siyah 4.0.1+_LQ6 Modem_JkayDS14.1
SGS2 / --VK--XWLPG-V5.1.3-Jkay-Segal mod3_Siyah 4.0.1+_LQ6 Modem_JkayDS14.1
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
Elküldenéd nekem azt a rofs2-t ahol jó a bill.?bzs73 írta: Nem is ígértem ilyet. Próbálkoztam vele, 2 változatba ha jól emlékszek olyan volt, de mellékhatás nélkül én nem bírtam megoldani.
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
- bzs73
- 3. szint
- Készüléktípus: Sony Z3 Compact
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 415 times
Pff. Töröltem minden régebbi cfw-t. Pont most takarítottam. Nem töltötted le valamelyiket? Az előző 2-be a bill olyan volt szerintem.golan7 írta:Elküldenéd nekem azt a rofs2-t ahol jó a bill.?bzs73 írta: Nem is ígértem ilyet. Próbálkoztam vele, 2 változatba ha jól emlékszek olyan volt, de mellékhatás nélkül én nem bírtam megoldani.
Vagy akinek meg van, az töltse fel neked.
Már volt annyi cfw a gépen, hogy muszáj voltam takarítani.
- golan7
- 3. szint
Azt a file-t kicseréltem, amit fentebb írtál, de ugyanúgy egész ablakos a bill.bzs73 írta:Pff. Töröltem minden régebbi cfw-t. Pont most takarítottam. Nem töltötted le valamelyiket? Az előző 2-be a bill olyan volt szerintem.golan7 írta:Elküldenéd nekem azt a rofs2-t ahol jó a bill.?bzs73 írta: Nem is ígértem ilyet. Próbálkoztam vele, 2 változatba ha jól emlékszek olyan volt, de mellékhatás nélkül én nem bírtam megoldani.
Vagy akinek meg van, az töltse fel neked.
Már volt annyi cfw a gépen, hogy muszáj voltam takarítani.
De a hibák jelentkeztek ami miatt törölted az előző cfw-t
Próbálkozom-próbálkozom, de nem jutok semmire, jó lenne tudnom, hogy melyik file-ok módosultak az előző rofs2-höz képest!
Azt már elértem, hogy a hibák is meg vannak de a bill. is egész képernyős!

Egyelőre feladom!
Arra tippelek, hogy az előző cfw-ben a transzmitter hibát valamelyik x7 file csinálta! Csak arra kellene rájönnöm, hogy melyik!

Megosztásom
Megosztásom
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 7 times
Ha elküldesz 2 rofs2 fájlt, akkor meg tudom mondani, hogy mi a különbség a 2 között. Most írtam egy programot, ami ahhoz kell, hogy ha kijön egy új fw, akkor az az előzőből kiszedi a módosításokat, az előző eredetihez képest (tehát amit eddig moddingoltam). A különböző fájlokat meg kiszedi egy mappába.golan7 írta:Próbálkozom-próbálkozom, de nem jutok semmire, jó lenne tudnom, hogy melyik file-ok módosultak az előző rofs2-höz képest!
- golan7
- 3. szint
Az újat le tudod tölteni Bzs-től, ha a tegnapi nincs meg akkor elküldöm!kovacadam írta:Ha elküldesz 2 rofs2 fájlt, akkor meg tudom mondani, hogy mi a különbség a 2 között. Most írtam egy programot, ami ahhoz kell, hogy ha kijön egy új fw, akkor az az előzőből kiszedi a módosításokat, az előző eredetihez képest (tehát amit eddig moddingoltam). A különböző fájlokat meg kiszedi egy mappába.golan7 írta:Próbálkozom-próbálkozom, de nem jutok semmire, jó lenne tudnom, hogy melyik file-ok módosultak az előző rofs2-höz képest!
Megosztásom
Megosztásom
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 7 times
Nincs meg a tegnapi, tehát akk a b4-gyel nézzem össze, ugye?golan7 írta:Az újat le tudod tölteni Bzs-től, ha a tegnapi nincs meg akkor elküldöm!kovacadam írta:Ha elküldesz 2 rofs2 fájlt, akkor meg tudom mondani, hogy mi a különbség a 2 között. Most írtam egy programot, ami ahhoz kell, hogy ha kijön egy új fw, akkor az az előzőből kiszedi a módosításokat, az előző eredetihez képest (tehát amit eddig moddingoltam). A különböző fájlokat meg kiszedi egy mappába.golan7 írta:Próbálkozom-próbálkozom, de nem jutok semmire, jó lenne tudnom, hogy melyik file-ok módosultak az előző rofs2-höz képest!
- golan7
- 3. szint
Ment PÜ.!
Majd holnap fojtatom!
Majd holnap fojtatom!
Megosztásom
Megosztásom