Es azt hogy kell bealitani kulfodi a kartyam valami otlet mert pl a sony ericssonon csak le kellett tolteni wifin keresztul de ezen a telon nem megypotter55 írta:Hozzáférési pontokat kelll beállítani meg egy netcsomagra kell előfizetni.stefan írta:Azt szeretnem megkerdezni a telefonra hogy lehet bealitani az intenetet marmint a mobil internetet mert nekem nem engedi sehogysem csak wifin keresztul.......elore is koszi a valszokat
Nokia E7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia E7
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia E7-00
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Gondolom van ügyfélszolgálat, azt felhívód és elmondják vagy megkeresed a neten a honlapján.stefan írta: Es azt hogy kell bealitani kulfodi a kartyam valami otlet mert pl a sony ericssonon csak le kellett tolteni wifin keresztul de ezen a telon nem megy
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Esetleg a telon a beállitás varázsló menüpontot próbáltad már? Elméletileg pont erre való!potter55 írta:Gondolom van ügyfélszolgálat, azt felhívód és elmondják vagy megkeresed a neten a honlapján.stefan írta: Es azt hogy kell bealitani kulfodi a kartyam valami otlet mert pl a sony ericssonon csak le kellett tolteni wifin keresztul de ezen a telon nem megy
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 0
Hello Mindenki!
Szignózással meggyűlt a bajom, egyszerűen nem akar összejönni sehogy sem, pedig jó pár oldalról próbáltam szignózáshoz fájlokat szerezni.
Letöltöm a szignózáshoz a key és a cer fájlt, de a telepítésnél a következőt írja ki a telefon:
Nem lehet telepíteni. A tanúsítvány megakadályozza.
Van valami leírás olyan szignófájlok beszerzéséről ami működik? Amiket neten találtam itt ott azok nem jöttek be.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szignózással meggyűlt a bajom, egyszerűen nem akar összejönni sehogy sem, pedig jó pár oldalról próbáltam szignózáshoz fájlokat szerezni.
Letöltöm a szignózáshoz a key és a cer fájlt, de a telepítésnél a következőt írja ki a telefon:
Van valami leírás olyan szignófájlok beszerzéséről ami működik? Amiket neten találtam itt ott azok nem jöttek be.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Felejtsd el a beszerzést.stone1987 írta:Hello Mindenki!
Kattints az aláírásomban lévő hackre és csináld meg utána nem kell szignóznod semmit.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800
- Nem: Nő
- Has thanked: 1 time
Arra lennék kíváncsi, hogy valaki, aki már hosszabb ideje használ e7-et tud-e róla mondani valamit, hogy milyen hosszútávon, mire érdemes figyelni, stb. (bármilyen információ jöhet).
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
- Csubakka456
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia E7-00
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 15 times
Sziavadddalma írta:Arra lennék kíváncsi, hogy valaki, aki már hosszabb ideje használ e7-et tud-e róla mondani valamit, hogy milyen hosszútávon, mire érdemes figyelni, stb. (bármilyen információ jöhet).
Előre is köszönöm.
Qwertz maximálisan jól használható. Egyértelműen kiemelkedő más qwertz-s készülékekhez viszonyítva szerintem. A gombok elég távol vannak egymástól úgyhogy nem sok esély van rá, hogy mellényomjál. A felső sort kell egy kicsit szokni, mert közel van a képernyőhöz.
Nekem naponta kell tölteni, de abban benne van 1 óra net és rengeteg telefonálás. Hétvégén simán elmegy töltés nélkül nyilván akkor nincs nagyon használva.
Böngészője kicsit lassú és darabos a kétujjas nagyítás mondjuk egy iphone-hoz képest, ezért én Operát használok.
GPS számomra felér egy teljes értékűvel, nincs is más navim. Maps és a Garmin is akadásmentesen fut rajta. Nyilván autós-töltő kell hozzá ilyenkor.
Kamera elején nekem nagyon nem jött be, hogy fix fókuszos, de most már sokkal szebb képeket tudok vele csinálni. Gyakorlat kérdése ez is.
Nemsokára jön rá a Belle remélem.
Email és wifi kezelés abszolút pozitív.
Office és PDF fájlok közül mindegyiket meg tudod nyitni és szerkeszteni is.
Ha symbian és qwertz akkor csak az E7. De érdemes kipróbálni egy androidot és egy windows-t, hogy teljes képet kapj!
Üdv
- These users thanked the author Csubakka456 for the post:
- vadddalma (2011-11-29 kedd 10:08:56)
- Rating: 2.63%
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E6
- Has thanked: 0
Annó én E7 és E6 között vacilláltam, de végül E6 mellett döntöttem, utólag nem bánom Nem akarlak lebeszélni az E7-ről, de az E6 is QWERTZ-svadddalma írta:Köszönöm szépen a választ, így már jobb érzéssel adok ki a telefonra ennyi pénzt:D