Samsung GT-i9100 Galaxy S II

Samsung márkájú készülékek témái
Fnzoley
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung galaxy s 2
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Samsung GT-i9100 Galaxy S II

Hozzászólás Szerző: Fnzoley »

Sziasztok! Segítségeteket kérném. A gtalk offline állapota másoknál is jelentkezik vagy csak nálam? Akivel üziznék az offline, más engem lát annak. A telcsi meg csak keresi a netet és ennyi. Valamikor gondol egyet, akkor működik. Hogy van ez?
IRO
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS2
Has thanked: 21 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: IRO »

Szabi46 írta:Gyári T, nem piszkáltam soha.
Néhány hétig én is a gyári T-vel használtam, ilyet soha nem produkált. Olyan volt, hogy a Wi-Fi hotspot bekapcsolása nem sikerült neki, úgy maradt szürkén és csak egy újraindítás után lett jó!
Most gyári független van rajta, mondjuk nem túl régóta, ezzel még ilyen bajom sem volt.
Szabi46
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS2 GOATRIP 7.0 JB
Has thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: Szabi46 »

IRO írta:
Szabi46 írta:Gyári T, nem piszkáltam soha.
Néhány hétig én is a gyári T-vel használtam, ilyet soha nem produkált. Olyan volt, hogy a Wi-Fi hotspot bekapcsolása nem sikerült neki, úgy maradt szürkén és csak egy újraindítás után lett jó!
Most gyári független van rajta, mondjuk nem túl régóta, ezzel még ilyen bajom sem volt.
Ha a gyári wifi kapcsolóval kapcsolom akkor nekem is valamikor halvány zöld marad, vagy szürke, de újraindítás után egyből jó....
felixo
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
Has thanked: 93 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: felixo »

Kép

A LEAK verzió óta csak a 4.0.4-ek jönnek !? :sad: :duhos2:
-- Galaxy S 4 --
Stephanus
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S5 DuoS
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Stephanus »

zsolie írta:
Stephanus írta:Jó estét Kedves Fórumtársak!

Egy gondolat bánt engemet. :-) Adott egy Samsung Galaxy S2 telóm. 2,4Ghz-es wifi-n rendesen működik. 5GHz-es wifin már nem akar csatlakozni a hálózatra. Itthon használom az 5 GHz-es wifit, amire azért van szükség, mert 2,4 gigán a wifi-s eszközeimnél interferencia jelentkezett. A jelenség a következő. 2,4Ghz-en rendben megy a csatlakozás. Rejtett hálózattal is. Ha ugyanezt a hálózatot próbálom ki 5GHz-en, akkor nem csatlakozik. Ha nem rejtett a hálózat, akkor az elérhető listában megjelenik, de zárójelben nincs ott a (Védett hálózat elérhető). Ha rányomok a csatlakozásra, akkor nem csinál semmit. Ha ez a hálózat rejtve van, akkor a listában a „Nincs a tartományban” jelenik meg a neve alatt. Ami érdekes, hogy pár napja még rendesen működött mindkettő sávban a hálózatom, de már csak a 2,4gigás sávban megy. Az 5gigás wifi-n viszont csak nem rejtett hálózattal tudott csatlakozni. A routert megnéztem, restartoltam, de nem találtam hibát, mert a PC-m is az 5 gigás wifi-t használja. Az ötletekből kifogytam. A telót újraindítottam, az akkut is kivettem egy kis időre, de nem oldotta meg a problémát. Minden választ előre is köszönök.

Üdv!
Nem írtad, hogy milyen romod van... Gyári? Főzött?
1.Készíts egy teljes mentést a telefonról, reseteld és még mielőtt visszaállítanád a programjaidat próbáld ki a wifit.
2.Próbáld ki egy ismerősöd wifijén, ha van rá mód.
3.Ha így nem működik akkor tegyél fel egy másik ROM-ot, lehetőleg gyárit és ha azzal sem megy akkor:
4.Szerviz
Hirtelen nekem ennyi jutott eszembe :cool3:

Hali!
Köszi a hozzászólást. A telóban gyári ROM ketyeg, mivel még garis. A resetelésre már gondoltam magam is, de még nem csináltam meg. Annyira nem fontos ez a probléma, csak kicsit foglalkoztat a dolog, mivel 5 gigás wifi-n is simán tudtam otthon használni. Az előzmény csak annyi, hogy a telóról uninstalláltam a Pou nevezetű játékot. Nem hinném, hogy ez lenne a gond, mert visszatettem az alkalmazást és a hiba megmaradt. 2 gigán simán csatlakozik, rejtett SSID-vel is, de 5 gigán ha nem rejtett a hálózatm, akkor a mentett hálózatomat a listában látom, viszont nem csatlakozik rá. Még akkor sem, ha nyomok neki egy connect-ot. Rejtett hálózati módban a "Nincs a tartományban " jelenik meg alatta. Ez utóbbi jelenség akkor is volt, amikor még ment a telón az 5 gigás otthoni wifi-m. Ma kipróbálom haver telefonjával a wifi-t. Utána talán okosabb leszek.
Üdv!
alexander103
Újonc
Újonc
Készüléktípus: i9500 UBUBMG1
Has thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: alexander103 »

Sziasztok

Találkozott már valaki olyannal, hogy újraindítás után rengeteget esik a toltottség? Általában akkor torténik ha lefagy a telo, vagy beakad valami, pl. nálam a wifi rendszeresen beakad minden x. csatlakozás után. Beadtam kb egy hónapja szervízbe, lefuttattak teszteket és persze mondták h a tesztek szerint nincs baja az aksinak. A helyzet sajnos változatlan..ma pl. netezés kozben elkezdett vibrálni a kép és kikapcsolt a telo. 75%on volt. Mikor visszakapcsoltam 1%-al indult. Valaki látott már ilyet? És nagyon sokszor csinálta már. A legfrissebb hivatalis ICS szoftver van rajta. Nincs rootolva sem. Nem hinném h az ICS a hibás mert Gingerbread-el is produkálta ezt a hibát. Ha valakinek van otlete légyszi irjon.
Koszi
Amate
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS4 [XXUAME2] - SGS2 [XWLS8]
Has thanked: 19 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Amate »

http://drippler.com/updates/share/samsu ... ate-leaked

Hát ööö izé... Törpapáék is közel voltak már az aktuális uticéljukhoz, aztán kiderült, hogy mégsem. :angry:
cml
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: cml »

Végső elkeseredésemben fordulok hozzátok...
Egyik ismerősömnek van egy Galaxy S2-ese. Régebben sikerült összehoznom usb-n a kies-szel, de most sehogy se megy. Az alap szindróma az, hogy kiírja a kies, hogy csatlakozás folyamatban, kiírja a bal felső sarokba a típust, aztán ennyi. Ha újratelepítem a drivereket, akkor a samsung usb modem felismerésénél "hiányzó hardverazonosítót" jelez. Mondjuk 10-ből 1x felrakja rendesen, akkor odáig eljut, hogy jelzi a külső-belső tárhelyeket, de pl. névjegy szinkronizálásnál elakad. Ha kihúzom-bedugom az usb-t, akkor már nem megy. Amit eddig próbáltam:
- másik port, másik kábel, másik gép.
- Másik windows, teljesen szűz Win7-nél is ezt csinálja.
- Odinnal visszahúztam a 2.3.3-as androidot. (+hard reset)
- USB hibakeresés pipa be-ki (ha bent van a pipa, a kies korrektül jelzi, hogy így nem lesz jó)
- a phonetools menüben kapcsolgattam a modem-pda pipákat oda-vissza. (most alaphelyzetben vannak)

Szervizben már egyszer járt, mert az usb ismeretlen eszközt jelzett. Van még tipp, vagy irány a szerviz ismét? Esetleg valamelyik telepített program zavarná?
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

cml írta:Végső elkeseredésemben fordulok hozzátok...
Egyik ismerősömnek van egy Galaxy S2-ese. Régebben sikerült összehoznom usb-n a kies-szel, de most sehogy se megy. Az alap szindróma az, hogy kiírja a kies, hogy csatlakozás folyamatban, kiírja a bal felső sarokba a típust, aztán ennyi. Ha újratelepítem a drivereket, akkor a samsung usb modem felismerésénél "hiányzó hardverazonosítót" jelez. Mondjuk 10-ből 1x felrakja rendesen, akkor odáig eljut, hogy jelzi a külső-belső tárhelyeket, de pl. névjegy szinkronizálásnál elakad. Ha kihúzom-bedugom az usb-t, akkor már nem megy. Amit eddig próbáltam:
- USB hibakeresés pipa be-ki (ha bent van a pipa, a kies korrektül jelzi, hogy így nem lesz jó)
- a phonetools menüben kapcsolgattam a modem-pda pipákat oda-vissza. (most alaphelyzetben vannak)

Szervizben már egyszer járt, mert az usb ismeretlen eszközt jelzett. Van még tipp, vagy irány a szerviz ismét? Esetleg valamelyik telepített program zavarná?
jó hosszú :D röviden,minek a kies?a világ legxarabb progija. :D
Samsung galaxy s7 edge
Attilaa
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SAMSUNG Galaxy SIII
Has thanked: 164 times
Been thanked: 49 times

Hozzászólás Szerző: Attilaa »

Limahl írta:
cml írta:Végső elkeseredésemben fordulok hozzátok...

Nekem az új telónak nem kellet 24 órát szégyenkeznie ROOT nélkül!!! :szia: :taps1: :taps2: :whaaa: Mindent mentettem, számlálót nulláztam :) Minek a Kies? Csak a számítógépet megfogja, az ideget meg beléd hozza :) :lol3: :tomatoes: :bye1:
Samsung S5 mini
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”