Ismerősnek az anyja a Telenoros és még neki is oda kellett adni a telefont. Tehát szerintem igen, ha nem akarsz 2* fordulni.bdani94 írta:nagy.renato írta:Market: Gondolom valami teszkós internet, ami nem képes letölteni a tartalmakat, olyan lassú, rossz. (hasonló problémával akkor találkozok, amikor a szolgáltató lelassítja a mobilinternetemet)bdani94 írta:Kis segitséget kérnék mert nekem gyanúúús..A Marketem nem müködik... nem tölti le csak "Betöltés" forog...Ötletek? :S
+ egy.. Ha Tönkre megy a tartozék a telefon is kell hozzá a gariba?
+1: A T szolgáltató többnyire kicseréli. De ha kérik a telefont is, mondd, hogy csak holnapra tudod, és tégy vissza egy eredeti ROM-ot. Ha emiatt tetted fel a kérdést.
Telenoros szerviz... a fülesem adta meg magát és visszavinném de nem tudom h kell e a telefon hozzá....
ZTE Blade
-
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Re: ZTE Blade
- tomi937
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 8 times
Link: http://zteportal.eu/gyari-allapot-visszaallitasa/bdani94 írta:Köszi... akkor egy kis help...hogy rakjam visssza a gyáriszoftot?:)
am 4 oldallal ezelőtt már nagy.renato belinkelte.
- tomi937
- 2. szint
Az első indítás hosszú akár 5 percig is eltarthat. Meddig vártál?bdani94 írta:Hát elkezdtem de megáll a zöld kisembernél...Ötletek?
- tomi937
- 2. szint
el kell! a leírásban az is ott van. ellenőrzéskor majd FTM feliratnak kell majd látszódni. + ha van a backupban rom manager vagy valami hasonló alkalmazás azt is törölni kell, legegyszerűbben: beállítások > személyes adatok > gyári beállítások visszaállítása. ( nem biztos hogy szó szerint így van, mert az enyém már garanciában van, de ez alapján biztos hogy megtalálod)
- tomi937
- 2. szint
Vissza kaptam a telefonomat letöltöttem néhány alkalmazást az oldalról, felraktam néhányat, és egy olyan hibába ütköztem, hogy nem fejezte de a telepítést. gondoltam egy újraindítás segít.. azóta nem sikerült elindítanom. valakinek van valami ötlete? Ja és szoftvert frissítettek. mekkora annak az esélye hogy van valami külömbség ez, és az api féle frissítő között? verziószáma ugyan úgy 2.2.2 mást meg már nem tudok megnézni.
- bdani94
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia P
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
Visszaérkezett szervizböl kicsike és nem figyelték ki a ROM cserét..
Gondolkodok másik romon..

- dobi003
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE BLADE.T-Mobile.2.2 Froyo
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Sziasztok,SPB Mobile Shell 3D-hez kellenének skinek esetleg tud valaki olyan fórumot ahol ezzel foglalkoznak ,mert Symbian-hoz van rengeteg ,de az androidos verzióhoz sehol sem találok semmi érdemlegeset,pedig egész szépen nézne ki,ha fel lehetne úgy csinosítani ,mint a Symbian-nál,THX