Nokia N95
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: Nokia N95
Igen.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
- Pittu
- Újonc
- Készüléktípus: 3250 N95
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Én nem tudtam hogy van benne én csak informálódtam róla mert ilyenről még nem hallottam.Én csak a fülesre irtam hogy n95-éről van szó.Macika írta:Ha már ketten is mondjátok, meghajlok előttetek
Itt a bal oldali részben van benne?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95
valki tud nekem aba segiteni hogy a legujabb fw nokia n95 (v31.0.017) hogy lehet szignozni mert fel akarom telepiteni a Nokia Maps 3-mat és nem engedi mert a tanusitványal valmi baj van ha valaki tud segiteni azt előre is köszönöm
- laci64
- Moderátor
Ennek meg van a maga oldala, keresd meg, minden le van benne írva.Najim írta:valki tud nekem aba segiteni hogy a legujabb fw nokia n95 (v31.0.017) hogy lehet szignozni mert fel akarom telepiteni a Nokia Maps 3-mat és nem engedi mert a tanusitványal valmi baj van ha valaki tud segiteni azt előre is köszönöm
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
A HelloOX módszerrel lehet: linkNajim írta:valki tud nekem aba segiteni hogy a legujabb fw nokia n95 (v31.0.017) hogy lehet szignozni mert fel akarom telepiteni a Nokia Maps 3-mat és nem engedi mert a tanusitványal valmi baj van ha valaki tud segiteni azt előre is köszönöm
A .cer és .key fájlok beszerzéséhez itt a segítség: link
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 1. szint
NEM ÉRTEM EZ A FÓRUM NEM AZÉRT VAN HOGY SEGÍTSÜNK EGYMÁSNAK???????????????? KINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA!!!!
Samsung Galaxy SII
- laci64
- Moderátor
Kedves Amubaamuba írta:NEM ÉRTEM EZ A FÓRUM NEM AZÉRT VAN HOGY SEGÍTSÜNK EGYMÁSNAK???????????????? KINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA!!!!
Gyorsan tisztázunk valamit. Igen, azért vagyunk, hogy segítsük egymást, de ez senkinen nem kötelező. De ha körbe nézel, láthatod, hogy mindenek meg van a maga topikja. Azért, mert te nem akarod azt megkeresni, jó lenne, ha nem így viselkednél.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Itt valami tévedés lesz.amuba írta:NEM ÉRTEM EZ A FÓRUM NEM AZÉRT VAN HOGY SEGÍTSÜNK EGYMÁSNAK???????????????? KINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA!!!!
A fórum azért van, hogy aki tud valamit, az megossza másokkal.
Aki pedig nem tud valamit, az MEGKERESSE, hol volt szó róla a fórumban.
Alig pár hete vagyok EBBEN a fórumban, de csak én láttam legalább 30x(!!!) leírva, mit kell tenni, ha valakinek ilyen problémája van, mint Neked...
Te vajon hányat láttál ebből?
Ja és biztos vagy benne, hogy az önzetlen segítséget követelőzéssel szokás kiérdemelni?