Köszi! Kipróbálom.Macika írta:Teljesen jó a TR, csak jól kell beállítani.nylacika írta:Sajnos én sem találtam eddig hibátlant. A legjobb, amit találtam, az a total recall volt (szerintem), de az is szaggat, néha akadozik.axlfsi írta:Sziasztok,
Kozuletek hasznal valaki hang-/hivasrogzitot a telefonjan, mely nem szaggatva vesz fel es nem is csipog? Kiprobaltam parat, de egyik sem volt tokeletes, illetve az altalanosan hangrogzitos topikban is olvasgattam, keresgeltem, de nem talaltam erre a telefonra valot.
Letezik, hogy nincs ilyen?!
A Beep Supression-nál az Adv.-t kell választani. Vagy még jobb, ha sima Enable-re teszed és magad próbálgatod a Beep Fine Tune beállításait.
Nokia N97
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
Re: Nokia N97
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Az előző N97 telóm a Póluscenteri szervizbe volt, ott azt mondták, hogy 1 hét alatt megvan, aztán 1hónap múlva visszakaptam javítatlanul rosszan. 3 hét után mire már a központi Nokiát hívtam fel ahol valami orosz származású magyarul beszélni próbáló nővel tárgyaltam vagy fél órát, azután kezdtek a telómmal foglalkozni mert valaki rajta meresztette a seggét valahol. Aztán hosszas vita és majd anyázás közepette kaptam 1 cserejegyet a 4. hét végén. (azt sem akarták adni de én voltam rajta mert még kértek 3hetet, hogy megjavitsák a készüléket) BORZALOMnylacika írta: Nyugodtan vidd szervizbe. Az új szerviz 2 nap javítási időt vállalt a telefonra. A cimbi készüléke hétfő este lett a boltba víve és pénteken már vissza is kapta javítva.
Na a cserejeggyel sem volt egyszerű, mert az ígért 3nap helyett lett 2hét mire kaptam telefont!
Úgyhogy én már nemigazán bízok a Nokia szervizbe, főleg a Póluscenteriben
Ha valaki tud javasolni pesten normális Nokia szervizt a Pólusin kívül akkor jelezze!
Most már érthetitek a pesszimizmusomat?
-
- 3. szint
Minden telefon a központi szervizbe megy, mindegy, hogy hol adod le. De még egyszer írom, hogy az új szerviz gyors és korrekt. január 9 óta ők foglalkoznak a telefonokkal. Hála a fentieknek!fecoodeejay írta:Az előző N97 telóm a Póluscenteri szervizbe volt, ott azt mondták, hogy 1 hét alatt megvan, aztán 1hónap múlva visszakaptam javítatlanul rosszan. 3 hét után mire már a központi Nokiát hívtam fel ahol valami orosz származású magyarul beszélni próbáló nővel tárgyaltam vagy fél órát, azután kezdtek a telómmal foglalkozni mert valaki rajta meresztette a seggét valahol. Aztán hosszas vita és majd anyázás közepette kaptam 1 cserejegyet a 4. hét végén. (azt sem akarták adni de én voltam rajta mert még kértek 3hetet, hogy megjavitsák a készüléket) BORZALOMnylacika írta: Nyugodtan vidd szervizbe. Az új szerviz 2 nap javítási időt vállalt a telefonra. A cimbi készüléke hétfő este lett a boltba víve és pénteken már vissza is kapta javítva.
Na a cserejeggyel sem volt egyszerű, mert az ígért 3nap helyett lett 2hét mire kaptam telefont!
Ha valaki tud javasolni pesten normális Nokia szervizt a Pólusin kívül akkor jelezze!
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8 N95 E60
- Nem: Férfi
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 6 times
Akkor én megmondom mi lehet.. Nálam ezt kb.1hete kezdte el.Kb. akkor kezdtem nézegetni a gyári programokat.És lehet,hogy azok közül volt vmelyik a ludas.Addig az még meg sem volt nyitva. (sőt,egyet,kettőt töröltem is. Axlfsi: Azért több nekem a c: :-) )nylacika írta:Biztos, valami típushiba, az enyémnek is ez az egyik hibája. És nincs benne memóriakártya.... Sőt! Program sincs telepítve rá!
Xplore program megadta magát.Nem nyílik meg. :-/ Pedig olyan volt,ami nem jelezgetett a trial miatt.
Ha kipróbáltátok azt a hangrögzítőt,írjatok róla légyszives.Felraknám én is.
Ja,és ahogy írta már vki korábban,szedjétek le a frissítések közül azt a kis memóriakezelő programot!! Felszabadít min.2-3mb-ot a c: -ről.
-
- 3. szint
Megfontolandó. Sajnos sok ismerős is panaszkodik, hogy neki is újraindul a készüléke. Ez azért nem hinném, hogy véletlen lenne.Elims írta:Akkor én megmondom mi lehet.. Nálam ezt kb.1hete kezdte el.Kb. akkor kezdtem nézegetni a gyári programokat.És lehet,hogy azok közül volt vmelyik a ludas.Addig az még meg sem volt nyitva. (sőt,egyet,kettőt töröltem is. Axlfsi: Azért több nekem a c: :-) )nylacika írta:Biztos, valami típushiba, az enyémnek is ez az egyik hibája. És nincs benne memóriakártya.... Sőt! Program sincs telepítve rá!
Xplore program megadta magát.Nem nyílik meg. :-/ Pedig olyan volt,ami nem jelezgetett a trial miatt.
Ha kipróbáltátok azt a hangrögzítőt,írjatok róla légyszives.Felraknám én is.
Ja,és ahogy írta már vki korábban,szedjétek le a frissítések közül azt a kis memóriakezelő programot!! Felszabadít min.2-3mb-ot a c: -ről.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung i9100
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nektek az ovi maps egyből talál műholdat? Akinek fent van az N97-en az állított rajta valamit vagy csak felrakta és egyből működött? Raktam már rá térképet is és még mindig azt írja ki várakozás a gps-re vagy valami hasonlót, kb. 10-15 percig ment és nem talált semmit. Míg az N95 8GB az ovi mapson kb. 5 perc alatt talált jelet. Nem mintha annyira fontos lenne a navigáció a telefonon, csak ha már van rajta ingyenes navigáció, akkor jó lenne ha működne. Az igaz, hogy van olyan N97 ami gyárilag úgy jön ki, hogy nem jó rajta a GPS vevő?
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Naja, sejtettem, hogy trukkozolElims írta:... Axlfsi: Azért több nekem a c: :-) )
Bena a crack. Ez ismeros szamomra, meg korabbrol (N95 8GB telomon is volt ilyen; egy x-plore reinstall megoldja a problemat)Elims írta:Xplore program megadta magát.Nem nyílik meg. :-/ Pedig olyan volt,ami nem jelezgetett a trial miatt.
Jah, na igen. Koszi ... lekoteleznel, amennyiben odaszolnal a Trének, hogy legyenek szivesek, vegyek meg a Nokiatol a frissiteseket es nyujtsanak kello tamogatast az egyebkent HUSEGNYILATKOZATos termekeikhez (... erted! meg ha nem kertek volna 2 ev huseget, azt mondom, hat igy jartam, de ez igy nagyon unfair ... Tréééé, szoktatok erre forumozni?! Ha igen, uzenem, hogy egyetek meg a f at ).Elims írta:Ja,és ahogy írta már vki korábban,szedjétek le a frissítések közül azt a kis memóriakezelő programot!! Felszabadít min.2-3mb-ot a c: -ről.
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
A hölgy Szófiában csücsül.fecoodeejay írta:Az előző N97 telóm a Póluscenteri szervizbe volt, ott azt mondták, hogy 1 hét alatt megvan, aztán 1hónap múlva visszakaptam javítatlanul rosszan. 3 hét után mire már a központi Nokiát hívtam fel ahol valami orosz származású magyarul beszélni próbáló nővel tárgyaltam vagy fél órát, azután kezdtek a telómmal foglalkozni mert valaki rajta meresztette a seggét valahol. Aztán hosszas vita és majd anyázás közepette kaptam 1 cserejegyet a 4. hét végén. (azt sem akarták adni de én voltam rajta mert még kértek 3hetet, hogy megjavitsák a készüléket) BORZALOMnylacika írta: Nyugodtan vidd szervizbe. Az új szerviz 2 nap javítási időt vállalt a telefonra. A cimbi készüléke hétfő este lett a boltba víve és pénteken már vissza is kapta javítva.
És nem véletlenül töri a magyart. Össze lett vonva a magyar piac a kelet-Európaival, a Nokiának ez így jó.
Tavaly júliusban az N85-re kaptam (24 MUNKAnap szervizben lét után) csereutalványt, amit AZONNAL be tudtam váltani, mivel csak ki kellett nyomtatnom az E-mailt.
Fura, amit írsz, hogy utána még milyen sok időt kellett telefonra várnod, mert a csereutalvány oda érvényes, ahol a javíthatatlan telefont vetted, ott kell helyette másikat adjanak, vagy be kell számítsák egy más Nokiába a beszerzéskori (számlával igazolt) áron, vagy amennyiben ettől elzárkóznak (de csak akkor!!!), vissza kell adják a TELJES akkori brutto vételárat.
Így nem nagyon lehet 1 napnál több a 'várakozás'.
Persze, ha nincs abból a modellből nekik, amire cserélni akarod, akkor lehet várakozás, de ez már - úgy gondolom - nem a Nokia bűne.
-
- 3. szint
Ez pontosan így van, nálam is így működött. Két nap volt az egész, mert vidékről futárral bonyolítottam az egészet!Macika írta:A hölgy Szófiában csücsül.
És nem véletlenül töri a magyart. Össze lett vonva a magyar piac a kelet-Európaival, a Nokiának ez így jó.
Tavaly júliusban az N85-re kaptam (24 MUNKAnap szervizben lét után) csereutalványt, amit AZONNAL be tudtam váltani, mivel csak ki kellett nyomtatnom az E-mailt.
Fura, amit írsz, hogy utána még milyen sok időt kellett telefonra várnod, mert a csereutalvány oda érvényes, ahol a javíthatatlan telefont vetted, ott kell helyette másikat adjanak, vagy be kell számítsák egy más Nokiába a beszerzéskori (számlával igazolt) áron, vagy amennyiben ettől elzárkóznak (de csak akkor!!!), vissza kell adják a TELJES akkori brutto vételárat.
Így nem nagyon lehet 1 napnál több a 'várakozás'.
Persze, ha nincs abból a modellből nekik, amire cserélni akarod, akkor lehet várakozás, de ez már - úgy gondolom - nem a Nokia bűne.
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
nylacika: hogy allsz az ertekesitessel? ... tovabbra is arulod vagy azert adsz eselyt a holnapi ápdétnek?
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)