Nokia E65

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
woody
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800-N8-00
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E65

Hozzászólás Szerző: woody »

Nos, közlöm mindenkivel akinek 4-es szoft van a telóján,hogy végig próbáltam az összes helloox-ot és az 1.03 ami ment semmi több!Köszönöm PLUNK-nak az infót( :Notworty: ),és számomra ez érthetetlen hogy miért csak ezzel ment. :stupid: Elvileg az újjak tudják a régiek dolgát is,vagy nem? :?2: Na mindegy,köszönöm a segítséget! :taps2:
Nokia 3650/Nokia 3660/Nokia 6600/Nokia 7610/Nokia 3230/Nokia E50/Nokia N70/Nokia N80/Nokia E65/Nokia 6210 Navigátor/Nokia E52/Nokia 5800XM/Nokia N97/Nokia N8-00
szesi1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E65

Hozzászólás Szerző: szesi1 »

Sziasztok,

4-es szoftver új sms-kor és nem fogadott híváskor feldob egy kis ablakot, hogy megnéz vagy kilép.
Ki lehet ezt kapcsolni valahogy? Esetleg patch?

Z
permi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800

Hozzászólás Szerző: permi »

T-mobile függő 1-es szoftot le lehet valahogy cserélni független 4-esre? Ha igen mi kell hozzá és hogyan lehet megcsinálni? :hmm2:
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

permi írta:T-mobile függő 1-es szoftot le lehet valahogy cserélni független 4-esre? Ha igen mi kell hozzá és hogyan lehet megcsinálni? :hmm2:
Lecserélheted, egy EURO3-as szoftverre kell frissítened. Ha már letelt a garanciaidő akkor ez egy könnyebb megoldás lehet, míg ha még van garancia akkor ez a megoldás ajánlott.
szesi1 írta:Sziasztok,

4-es szoftver új sms-kor és nem fogadott híváskor feldob egy kis ablakot, hogy megnéz vagy kilép.

Z
Én nem tudom ezt kikapcsolni, nem értem hogy nem volt benne ez 2es szoftverbe, mert nekem benne volt. Ugye erre gondolsz:

Kép
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
permi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800

Hozzászólás Szerző: permi »

plunk írta:
permi írta:T-mobile függő 1-es szoftot le lehet valahogy cserélni független 4-esre? Ha igen mi kell hozzá és hogyan lehet megcsinálni? :hmm2:
"Lecserélheted, egy EURO3-as szoftverre kell frissítened. Ha már letelt a garanciaidő akkor ez egy könnyebb megoldás lehet, míg ha még van garancia akkor ez a megoldás ajánlott."

Ha jól értem ettől még nem lehet használni a készülékben pl. egy Vodás kártyát, csak nem szolgáltatós lesz a szoft, ugye? Erre (függetlenítés) van vmi otthoni megoldás? Amúgy nincs már rá gari, csak egy másik kártyámat szeretném benne használni, mert ez lenne 2. készülékem ezután. :oops:
contrast
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800 xpress music

Hozzászólás Szerző: contrast »

Sziasztok!
Elnézést kérek, ha olyan kérdéssel fordulok hozzátok, amit már feltett valaki, csak nem tudom végigolvasni fórumot, mert van egy 8 napos kislányom aki mellett erre sajnos nincs időm.
Nokia e 65ös telefonom biztonsági kódját elfelejtettem.
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy hogyan tudom visszaállítani a gyárira,? Van nekem egy nokia nss nevű progim amit nem nagyon ismerek de egyszer segítséggel le tudtam vele magyarítani egy barátom e 51 ét. Esetleg ezzel is megoldható valahogyan? Vagy mással kéne próbálkozni?
Az az igazság hogy szervízbe nem szeretném vinni ezért mert sokat kérnek érte.
Előre is köszönöm.

Arnold
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint

contrast írta:Sziasztok!
Elnézést kérek, ha olyan kérdéssel fordulok hozzátok, amit már feltett valaki, csak nem tudom végigolvasni fórumot, mert van egy 8 napos kislányom aki mellett erre sajnos nincs időm.
Nokia e 65ös telefonom biztonsági kódját elfelejtettem.
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy hogyan tudom visszaállítani a gyárira,? Van nekem egy nokia nss nevű progim amit nem nagyon ismerek de egyszer segítséggel le tudtam vele magyarítani egy barátom e 51 ét. Esetleg ezzel is megoldható valahogyan? Vagy mással kéne próbálkozni?
Az az igazság hogy szervízbe nem szeretném vinni ezért mert sokat kérnek érte.
Előre is köszönöm.

Arnold
Szia!

Ezt találtam neked:

:arrow: Elfelejtett biztonsági kód
o Feltelepítettem a Nemesis Server Suite legfrissebb verzióját innen: http://www.b-phreaks.co.uk/
o USB-n csatlakoztattam a telefont (hozzá kell tenni, hogy előtte már telepítve volt a PC suite és a hozzá kapcsolódó driver)
o NSS elindít
o Jobb felső sarokban a nagyító ikon (scan for new device)
o Miután bejött a "főmenü", fent van egy "Phone info" ikon, arra kell kattintani
o Itt jobb oldalon alul van egy "Permament memory" tab, arra át kell kapcsolni
o READ GOMB, ennek hatására a program beolvassa a telefon belső memóriáját
o BAKCUP GOMB, ennek hatására a program elmenti egy .pm kiterjesztésű fájlba a kiolvasott tartalmat (alapesetben a C:Program FilesNSSBackuppm[TELEFON IMEI KÓDJA].pm alá)
o Nokia BB5 PM Security code nevű program letöltése, én ezt itt találtam meg: http://www.mediafire.com/?qbgnl9alm2l
o program elindít (nekem francia nyelvű volt, de több órás szívás után ez nem akadály :D )
o Ouvrir un fichier PM gomb, erre előjön egy file selector, amivel kiválasztható a korábban lementett pm file (C:Program FilesNSSBackuppm[TELEFON IMEI KÓDJA].pm)
o és láss csodát, alul a "Code de sécurité:" után ott a kód!
o biztosan van egyszerűbb és szebb megoldás, de ez legalább működött!
szesi1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E65

Hozzászólás Szerző: szesi1 »

szesi1 írta:Sziasztok,

Z
Én nem tudom ezt kikapcsolni, nem értem hogy nem volt benne ez 2es szoftverbe, mert nekem benne volt. Ugye erre gondolsz:

Kép[/quote]

Igen erre gondoltam. Ugyanezt csinálja nem fogadott híváskor is. jó lenne ha ki lehetne kapcsolni.
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint

szesi1 írta: Igen erre gondoltam. Ugyanezt csinálja nem fogadott híváskor is. jó lenne ha ki lehetne kapcsolni.
Hát én átkutattam az összes beállítást, de nem volt olyan ahol ezt ki tudtam volna kapcsolni. Ez az értesítő már az első Nokia óta megvan a telefonokban. Nem tudom hogy nem jött elő ez neked 2es szoftverrel. :hmm2:
contrast
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800 xpress music

Hozzászólás Szerző: contrast »

Szia!
Még egyszer nagyon szépen köszönöm, a gyors választ!
Sajnos indításnak rögtön két problémába is ütköztem; az egyik az, hogy az NSS nem tudja olvasni a telefont ( Reading Eeprom area...error).
Sajnos valami software gond is lehet, mert nincsen bekapcsolva a bizt kód, mégis minden második bekapcsolásnál kéri azt, de úgy hogy közben feláll a rendszer.Ráadásul eddig is ez a kártya volt benne.
Gondoltam lefrissítem a pc suite n keresztül, de ott jött ki a másik gond. Nem kompatibilis a Software updater a windows 7-el. :(
Most kicsit tanácstalan lettem. Lehet hogy mégis szerviz lesz a vége?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára contrast 2010-02-05 pén. 21:39:57-kor.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”