HTC Desire

HTC márkájú készülékek témái
nababika
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Htc desire ReflexTsense HD 1.8
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Re: HTC Desire

Hozzászólás Szerző: nababika »

Sziasztok. Tervezem lecserélni a minimet erre a telefonra, sok jót hallok az androidról de nem igazan ismerem. Ami nekem fontos, norvég magyar szótár, navi, meg a sok automata dolog (profil váltó, szinkronizáló) amit a nokianal elég gyakran használok. A sebessége elég jónak tűnik, de kicsit felek az ismeretlentől, meg ugye szíven szúrom magamat ha az összes telszamot nevet stb.... kézzel kell átmásolni. Az mar csak hab lenne a tortan ha avit lejátszana egy tv kimeneten mint a mini (illetve nem mint a mini hanem akadás mentesen) de azt hiszem nincs tv kimenete, de ez nem lesz szempont csak jó volna. Minden biztatást szívesen veszek, láttam többen is a miniről tértek at erre a készülékre, talán én sem bánnám meg.
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Nem: Férfi
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

A Minit tudod szinkronizálni GMail-el (guglizz utána, a szinkr. szerverekhez kell hozzáadni a Google Exchange szerverét, így beviszi automatikusan, majd telefonindítás után egyből le is szedi), szótár szinte biztos hogy van rá, legrosszabb esetben kereshető PDF formában, AVI-t le tud játszani, és én is úgy tudom hogy nincs TV-out rajta. Egyébként jó telefon, villámgyors, a fogása kényelmes (jóval kényelmesebb az N97-nél).
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
nababika
1. szint
1. szint

fonix232 írta:A Minit tudod szinkronizálni GMail-el (guglizz utána, a szinkr. szerverekhez kell hozzáadni a Google Exchange szerverét, így beviszi automatikusan, majd telefonindítás után egyből le is szedi), szótár szinte biztos hogy van rá, legrosszabb esetben kereshető PDF formában, AVI-t le tud játszani, és én is úgy tudom hogy nincs TV-out rajta. Egyébként jó telefon, villámgyors, a fogása kényelmes (jóval kényelmesebb az N97-nél).
Koszi azt hiszem lecserélem, mar csak a főnökömmel (feleségem) kell megbeszélnem. A szinkronizálás sikerült ezt nem is tudtam, hogy ilyen van. Koszi a segítséget :) .
stunts666
3. szint
3. szint
Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: stunts666 »

nababika írta:Sziasztok. Tervezem lecserélni a minimet erre a telefonra, sok jót hallok az androidról de nem igazan ismerem. Ami nekem fontos, norvég magyar szótár, navi, meg a sok automata dolog (profil váltó, szinkronizáló) amit a nokianal elég gyakran használok. A sebessége elég jónak tűnik, de kicsit felek az ismeretlentől, meg ugye szíven szúrom magamat ha az összes telszamot nevet stb.... kézzel kell átmásolni. Az mar csak hab lenne a tortan ha avit lejátszana egy tv kimeneten mint a mini (illetve nem mint a mini hanem akadás mentesen) de azt hiszem nincs tv kimenete, de ez nem lesz szempont csak jó volna. Minden biztatást szívesen veszek, láttam többen is a miniről tértek at erre a készülékre, talán én sem bánnám meg.
Navira meg van Igo.... XD
p_marton
Újonc
Újonc
Készüléktípus: HTC Tattoo
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: p_marton »

Sziasztok!

Történt egy hard reset, ami után az érintőképernyő nem működik.
Mi lehet a megoldás?

Köszönöm!
csacsi67
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52 N9
Been thanked: 16 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: csacsi67 »

p_marton írta:Sziasztok!

Mi lehet a megoldás?

Köszönöm!
Eredeti gyári room van fent?
nababika
1. szint
1. szint

stunts666 írta:
nababika írta:Sziasztok. Tervezem lecserélni a minimet erre a telefonra, sok jót hallok az androidról de nem igazan ismerem. Ami nekem fontos, norvég magyar szótár, navi, meg a sok automata dolog (profil váltó, szinkronizáló) amit a nokianal elég gyakran használok. A sebessége elég jónak tűnik, de kicsit felek az ismeretlentől, meg ugye szíven szúrom magamat ha az összes telszamot nevet stb.... kézzel kell átmásolni. Az mar csak hab lenne a tortan ha avit lejátszana egy tv kimeneten mint a mini (illetve nem mint a mini hanem akadás mentesen) de azt hiszem nincs tv kimenete, de ez nem lesz szempont csak jó volna. Minden biztatást szívesen veszek, láttam többen is a miniről tértek at erre a készülékre, talán én sem bánnám meg.
Navira meg van Igo.... XD
Ez nagyon jo hir mivel azt nagyon szerettem. Csak ugye a nokianak nincsen.
p_marton
Újonc
Újonc

csacsi67 írta:

Mi lehet a megoldás?

Köszönöm!
Gyári rajta minden, azért történt a hard reset, mert be lett állítva egy "screen unlock pattern", ami el lett felejtve.
csacsi67
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52 N9
Been thanked: 16 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: csacsi67 »

p_marton írta:
csacsi67 írta:

Mi lehet a megoldás?

Köszönöm!
Gyári rajta minden, azért történt a hard reset, mert be lett állítva egy "screen unlock pattern", ami el lett felejtve.
Ujra kell rakni a gyári roomot.
p_marton
Újonc
Újonc

Hol találok gyári roomot és hogyan tudom újra rakni? HTC Tattoo-ról van szó, remélem nem gond, hogy a Desire fórumába írtam...
Köszönöm a segítséget!
Válasz küldése

Vissza: “HTC”