A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
molbal
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N9 16GB + Lumia800 + N8 Silver
Nem: Férfi
Has thanked: 36 times
Been thanked: 34 times
Kapcsolat:

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: molbal »

Szerintem próbálkozz hard resettel! Nem csak simával :)
És szerintem vagy RAM-hibás (az ciki) vagy szoftverhibás. Próbálkozz szoftverfrissítéssel :)
3410 > 3650 > 6600 > N95 > N97 Mini > N8 > N950 > N9 16GB Black & Lumia 800 | Alkalmazásaim: http://store.ovi.com/publisher/molbal/ | http://molbal.co.cc | http://bit.ly/search4wp7
btomy87
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6220 Classic
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: btomy87 »

Megtörtént többször is, semmi változás. Törhetem ketté akkor?
molbal
2. szint
2. szint
Kapcsolat:

Én megpróbálnám valami mobil-rocsnak eladni vagy valami szerintem így is le tudod passzolni vkinek kb 5000-ért.
Meghát nem én vagyok itt a legtapasztaltabb megvárhatnád más válaszát is ezzel :)
3410 > 3650 > 6600 > N95 > N97 Mini > N8 > N950 > N9 16GB Black & Lumia 800 | Alkalmazásaim: http://store.ovi.com/publisher/molbal/ | http://molbal.co.cc | http://bit.ly/search4wp7
laeslie333
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n958G

Hozzászólás Szerző: laeslie333 »

[quote="btomy87"]Üdv!

Van egy 6220 classic elméletileg gyárilag független telóm, ami kb. egy hete úgy járt, hogy lemerült telefon beszélgetés közben és azóta kikpacsolt állapotban folyton világít a GPS LED (a kék csillag) és a navigációs gomb. Bekapcsolt állapotban a navigombom állapot jelző is így néha felszokott villani készenlétben pl 2x egymásután ha van elmulasztott sms vagy hívás, na és ilyenkor mikor halványodik a navigomb, a GPS LED erősödik majd vissza. Offline üzemmódban néha kialszik a GPS LED teljesen és nármál módon viselkedik a navigomb is, de egy idő múlva megint világít mindkettő.

Mi lehet a probléma? Én zárlatra vagy ilyesmire nem gyanakszok, inkább szoftver problémának vélem.

Egyébként tetű lassú a teló tehát pl a névjegyzék megnyitása kb 3-4mp és mappák is nehezen nyílnak, a játékok akadoznak sokszor, és videót is csak a legrosszabb minőségben tudok felvenni ha azt akarom, hogy ne akadjon.
Valamint régebben jött elő, hogy az egyik pixel nem tudja a kék szint, de a gyári képernyő kímélőnél az egész oszlop a pixeltől lefele nem tudja a kéket.
RESET-et már csináltam régen, de nem segített és az nsu sem.

Létezik valami alaposan letörlő és újratelepítő progi??

Előre is köszi a segítséget![/quote

A phoneixben válaszd a product menüből a File system format-ot, C drive, file systemnek a symbian APE és a full format. Utánna természetesen software kell.
brummy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N85

Hozzászólás Szerző: brummy »

sziasztok!
van egy gondom egy N85-el. nem mukodik a kameraja. belep a progiba de a kijelzon minden fekete marad es a kamera menuje akadozik. kb 3-4 (neha 5-6) ujrainditas utan bekapcsol a menu, lehet vele kesziteni kepeket (akarhanyat) de ha mar 1x kileptem a fotozasbol akkor mar nem fog tobbet menni amig ujra nem reszetelem (Xszor). visszavittem a "sarki GSM boltba" ahonnan csak fel ev garanciat kaptam. 2 het utan csak a vallukat tudtak huzogatni, nem tudjak mi van vele, allitolag valami szallagot is csereltek benne. azota mar egy masik "szakinal" van aki szerint valami fizikai hibaja van a kameranak. arat nem tud adni, mintha nem erdekelne a dolog.
varok egy velemenyt, ha kell es gondoljatok hogy javithato a gep akkor el is kuldom, habar kicsit draga lessz romaniabol :sly:
elore is koszonom :pislog:
molbal
2. szint
2. szint
Kapcsolat:

Szia!
Szerintem sikerült valami gyári hibás készüléket kifognod :( Szerintem a "másik szaki"-hoz menj :D
Sok sikert!
Bálint
sheffy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Touch Pro 2

Hozzászólás Szerző: sheffy »

Sziasztok!

Gondoltam megkérdezlek titeket is hátha tudtok valami ötletet.
N97 minim van kb. 2 hete vettem alapból v12-es szoft van rajta.
Semmi bajom nincsen a készülékkel csak egy de az nagyon zavaró...
A telefon az érintőkijelzőt tapizva "nyöszörög" magas frekvenciájú hangot ad ki ami csak csendben hallható de akkor állati idegesítő.
Ha töltöm a készüléket akkor is, de ha lezárom a bill. az oldalsó csuszkával akkor "csendben" van a készülék.
Ez szoftveres vagy hardveres hiba és mit lehetne ezzel kezdeni?

Köszönöm!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

sheffy írta:Sziasztok!

A telefon az érintőkijelzőt tapizva "nyöszörög" magas frekvenciájú hangot ad ki ami csak csendben hallható de akkor állati idegesítő.
Ha töltöm a készüléket akkor is, de ha lezárom a bill. az oldalsó csuszkával akkor "csendben" van a készülék.

Köszönöm!
Nem volt még nagyképernyős Nokiád ezek szerint...

Mindegyik csinálja bizonyos mértékben a 7650 óta, de csak akkor, ha megy a kijelző világítása. Meg kell vele barátkozni.

Túl jó (még) a füled). Tessék többet dizsibe járni, közel a hangfalakhoz, majd nem fog zavarni... :)

Komolyra fordítva, ezek ilyenek, kivétel mindössze az N85, N86 meg a 7900, az AMOLED kijelzőnek köszönhetően...
sheffy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Touch Pro 2

Hozzászólás Szerző: sheffy »

Macika írta:
sheffy írta:Sziasztok!

Köszönöm!
Nem volt még nagyképernyős Nokiád ezek szerint...

Mindegyik csinálja bizonyos mértékben a 7650 óta, de csak akkor, ha megy a kijelző világítása. Meg kell vele barátkozni.

Túl jó (még) a füled). Tessék többet dizsibe járni, közel a hangfalakhoz, majd nem fog zavarni... :)

Komolyra fordítva, ezek ilyenek, kivétel mindössze az N85, N86 meg a 7900, az AMOLED kijelzőnek köszönhetően...
Hát Nokiám nem volt még csak rendes hagyományos készülék. HTC-m volt Kaiser meg Touch Pro, azok ilyet nem csináltak, de ezen a nyöszörgésen teljesen fenn akadtam én azt hittem a készülék hibás, de akkor ezek szerint ezzel ne vigyem szervizbe...

Hát igen a fülem relative jó, de igazából több mint 10 éve zenélek és ilyen dolgokat nem tudok nem észre venni, de igyekszem megbarátkozni a dologgal.
A rompatcher nevű cuccost hogy tudom leszedni a készülékről? Mert beírtam hogy *#7370#" és leformázta a telót de ez a rompatcher meg egy mappa fennmaradt és az istennek sem tudom leszedni...

Köszönöm a gyors és segítő választ!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

sheffy írta:Hát Nokiám nem volt még csak rendes hagyományos készülék. HTC-m volt Kaiser meg Touch Pro, azok ilyet nem csináltak, de ezen a nyöszörgésen teljesen fenn akadtam én azt hittem a készülék hibás, de akkor ezek szerint ezzel ne vigyem szervizbe...

Hát igen a fülem relative jó, de igazából több mint 10 éve zenélek és ilyen dolgokat nem tudok nem észre venni, de igyekszem megbarátkozni a dologgal.
A rompatcher nevű cuccost hogy tudom leszedni a készülékről? Mert beírtam hogy *#7370#" és leformázta a telót de ez a rompatcher meg egy mappa fennmaradt és az istennek sem tudom leszedni...

Köszönöm a gyors és segítő választ!
Hát, akkor nem újonnan vetted a telót és az előző tulaj meghackelte.
Az már úgy is marad, amíg nem rakod fel a legfrissebb GYÁRI FW-t rá.
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”