Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Todo »

Zoliboy írta:
potter55 írta:
marley írta:valaki tudna magyarázatot adni arra hogy a games mappába betettem az osszes játékot és qvasok idő mire betolt :S ez normális ?
Igen. Minél több minden van benne, annál lassabb lesz.
Sajnos nálam is ez van. Egy csomó játékot tettem a games mappába és elég sokat kell várni mire belép a könyvtárba. :wacko:
Helló!
Az talán megoldás lehet a problémára ha több játékmappát csináltok(pl: 1,2,3, vagy logikai,kalnd stb.) és akkor mivel kevesebb játék van egy adott mappába sokkal gyorsabban meg tudja nyitni a könyvtárat!
Üdv: Todo
karak
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GT-i9100 Galaxy SII.Black+N700
Nem: Férfi
Has thanked: 26 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: karak »

Hi!
Nem tudom törölni a gyári kliensből a gmail postafiókomat.Csak dolgozik h a postafiók törlése folyamatban,de a végtelenségig várhatok,nem törli.Járt valaki így?Hogy lehetne törölni?
Azért akarom törölni mert nem akarja frissíteni magát.Idáig jó volt,aztán egyszercsak beadta az unalmast.
Telóim 1999-től napjainkig:
(3310,3650,6600,N70,N73,6220Classic,N85,5800,N8,Nokia 700)
Samu Galakszis 2 :).
tibusz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8-00 DG
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tibusz »

karak írta:Hi!
Nem tudom törölni a gyári kliensből a gmail postafiókomat.Csak dolgozik h a postafiók törlése folyamatban,de a végtelenségig várhatok,nem törli.Járt valaki így?Hogy lehetne törölni?
Azért akarom törölni mert nem akarja frissíteni magát.Idáig jó volt,aztán egyszercsak beadta az unalmast.
Ma így jártam én is. Mikor kipróbáltam 1fiókhoz elfogadva nem elfoadva a dolgot.. utána törölni akartam nem engedte.. Töröltem v 3x semmi.. Offlinba tettem ->újraindította (offlinba is hagytam) és úgy sikerült törölni.. hátha.. próbáld meg..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tibusz 2011-01-23 vas. 21:08:56-kor.
6110; 6150; (3310); 6230; 6230i; (E66)\N82; N8 +G4
szezol
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA N8.00_DG + 6233
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: szezol »

Sziasztok!
Nekem olyan "hibajelenséget" produkál az N8-asom, hogy itthon a wifim-re szépen fel van csatlakozva, onnan megy a net, de ha elmegyek itthonról akkor megőrül a teló, ha valami olyan alkalmazást akarok elindítani amihez kellene net, pl OVI maps. Olyankor másodpercenként felvillan h: Wlan keresése, rámegyek a mégse-re és újra beadja és ezt addig játsza amég nem tudom kicselezni a menü gombbal (hosszan nyomom és bezárom az OVI maps-ot).
Kérdésem az lenne, hogy le lehet-e tiltani a WLan-t, úgy mint amikor a bluetooth-t kikapcsolom? vagy van-e erre a problémára valami okos megoldás?
Köszi!
karak
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GT-i9100 Galaxy SII.Black+N700
Has thanked: 26 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: karak »

tibusz írta:
karak írta:Hi!
Ma így jártam én is. Mikor kipróbáltam 1fiókhoz elfogadva nem elfoadva a dolgot.. utána törölni akartam nem engedte.. Töröltem v 3x semmi.. Offlinba tettem ->újraindította (offlinba is hagytam) és úgy sikerült törölni.. hátha.. próbáld meg..
Köszönöm,közben megoldódott.Rálèptem h ùj email ìrása,aztàn h mègsem,ès hirtelen eltűnt a postafiók :D :taps1:
Telóim 1999-től napjainkig:
(3310,3650,6600,N70,N73,6220Classic,N85,5800,N8,Nokia 700)
Samu Galakszis 2 :).
Zsouel
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8+E75
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Zsouel »

szezol írta:Sziasztok!
Nekem olyan "hibajelenséget" produkál az N8-asom, hogy itthon a wifim-re szépen fel van csatlakozva, onnan megy a net, de ha elmegyek itthonról akkor megőrül a teló, ha valami olyan alkalmazást akarok elindítani amihez kellene net, pl OVI maps. Olyankor másodpercenként felvillan h: Wlan keresése, rámegyek a mégse-re és újra beadja és ezt addig játsza amég nem tudom kicselezni a menü gombbal (hosszan nyomom és bezárom az OVI maps-ot).
Kérdésem az lenne, hogy le lehet-e tiltani a WLan-t, úgy mint amikor a bluetooth-t kikapcsolom? vagy van-e erre a problémára valami okos megoldás?
Köszi!
Szia igen van.Beallitasok-kapcsolatok-beallitasok-valtas wlanra-csak ismert wlanok.. ;) ja es a adathasznalat otthoni halozatban-mindig rakerdez van beallitva nekem
Üvegtigris az Isten:-) GlassTiger forever:-)
hjocco
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 930
Has thanked: 57 times
Been thanked: 15 times

Re: WLAN

Hozzászólás Szerző: hjocco »

rapiddani írta:
RaduAdam88 írta:Sziasztok!
Remélem könnyűt kérdezek. :)
WLAN kapcsolat bontása-ra rámegyek, szétkapcsolja a netet, de rá 5másodpercre magától újrakapcsolódik.
Valamit valószínűleg benyomtam, de nem találom, vagy bármit nyomok nem lesz jó.
Van ötletetek?
Köszi! Ádám.

u.i:

Végülis egy kizárólag Wifin (és csak akkor amikor Én akarom) csatlakozó készülék beállítása után érdeklődnék. :) TY!
egyébként max. jelezze ki h van net.
Hali Ádám,
ezt a dolgot több minden okozhatja.
Pl ha az email widget kint van a főképernyőn, és nincs a frissítés megfelelően beállítva, ez állandóan vissza csatlakozhat...
Egyéb widgetek is tehetik ezt, amiknek kell net hozzáférés.
A web eszközöket a fő képernyőn tedd offline módba, az is segíthet.

Nekem ezeken felül is volt 1 ilyen gondom, de csak 1 olyan wlannal, amihez nincs megosztott kulcs, tehát publikus.
Erre állandóan felcsatlakozott... Aztán a routeren bütyköltem kicsit a gépen, újraindítottam, azóta nem csatlakozik rá a telefon csak ha én akarom. :) Persze ezt nem tudod mindenhol megtenni.

Az internet céloknál én azért nem törölném, mert ha csatlakozni akarsz és újra beállítod, úgyis visszarakja a célok közé automatikusan. Ez nem segít sokat.
Nem teszi vissza .Csak akkor ,ha a SIM kártyát ki-be rakod..
hjocco
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 930
Has thanked: 57 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: hjocco »

Köszi!
bocs.elértettem a kérdést,de én úgy csináltam,hogy az internet hozz.fér.pont alol kitörlöm a pontokat és csak a nem besoroltak alatt hagyom.Így nem talál semmit nincs hova erőlködjön..de ha a sim-t ki-be rakod vissza áll minden alapba.
Zsouel
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8+E75
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Zsouel »

hjocco írta:
Köszi!
bocs.elértettem a kérdést,de én úgy csináltam,hogy az internet hozz.fér.pont alol kitörlöm a pontokat és csak a nem besoroltak alatt hagyom.Így nem talál semmit nincs hova erőlködjön..de ha a sim-t ki-be rakod vissza áll minden alapba.
en nem toroltem soha semmilyen hozzaferesi pontos es megsem csatlakozik csak akkor ha en akarom..egyszeruen vagy ki kell kapcsolni az automata keresest vagy a wlant arra kell allitani h kerdezzen ra..ennyi :D
Üvegtigris az Isten:-) GlassTiger forever:-)
tomtrial
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Dark Grey
Has thanked: 0
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: tomtrial »

N8-ra milyen widgeteket ajánlotok? Van valami oldal ahonnan lehetne ilyet leszedni, kifejezetten widget érdekelne.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”