Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
csabai22
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note4
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: csabai22 »

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy aki fólia nélkül használja menyire hajlamos a karcolódásra normál használat mellet?
Enyémről most jött le a gyári fólia,és tokban tartom.Kell evvel foglalkozni vagy nem lesz vele gond?
Pincebogar
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Nem: Férfi
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Pincebogar »

Damir írta:
Pincebogar írta:Sziasztok!

Nekem olyan gondom lenne, hogy az Ovi maps-et frissítettem, és azóta mikor el akarnám indítani, azt írja ki, h: "kérjük várjon, a művelet néhány percet igénybe vehet" végig megy alatta egy telepítő csík, majd kilép vissza a menübe. Raktam fel másikat is, innen az oldalról a legújabbat, de az meg csak tölt, majd kidob szintén.Nem tudom, hogy lehet e köze ahhoz, hogy hackelt a teló. Vkinek ötlete?

Köszi előre is.
A memóriaegységről töröld le a cities mappát és a qf fájlt, majd indítsd el a progit, várd meg míg betöltődik, aztán töltsd le újra a térképeket.
Hali. Kösz Damir, működik a dolog. Soha nem jöttem volna rá.

Egy másik problem is lenne itt. Mégpedig, hogy a sima gyári fájlkezelőben ha biztonsági mentést szeretnék csinálni, azt irja ki, hogy "Nem állítható vissza, a kiválasztott memória nem érhető el!" Ez azért is furcsa, mert menteni szeretnék, nem visszaállítani.

Lenne esetleg vkinek megoldása a dologra? Köszi
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Pincebogar írta:
Egy másik problem is lenne itt. Mégpedig, hogy a sima gyári fájlkezelőben ha biztonsági mentést szeretnék csinálni, azt irja ki, hogy "Nem állítható vissza, a kiválasztott memória nem érhető el!" Ez azért is furcsa, mert menteni szeretnék, nem visszaállítani.

Szia!
Akkor a telodba valószinüleg nincs memóriakártya! A biztonsági mentést memóriakártyára végzi a teló (máskülönben nincs értelme, mert ha valami lesz a teloval oda a biztonsági mentés is)! Tehát ha a gyári fájlkezelővel akarsz biztonsági mentést csinálni akkor rakj bele egy memóriakártyát a telcsibe jelöld ki, hogy miről akarsz mentést és már menti is az adatokat!
seagate
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C7
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: seagate »

wzsz írta:
Todo írta:
miller0214 írta:Sziasztok.
Lehet kirakni a főképernyőre billentyűzáró ikont, hogy ne kelljen mindig a csuszkával zárni? A a kitehető hivatkozásoknál nem találtam. :S
Szia!
Én ezt használom és tökéletesen müködik! http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=14852

Hali!
Én meg ezt: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=40135
Ha még ezek se tetszenének akkor az OVI-ból letöltöd a PocketLock-ot és ahogy zsebre vágod lezár még ikont se kell nyomogatni.
wzsz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: wzsz »

csabai22 írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy aki fólia nélkül használja menyire hajlamos a karcolódásra normál használat mellet?
Enyémről most jött le a gyári fólia,és tokban tartom.Kell evvel foglalkozni vagy nem lesz vele gond?

Hali!
Én 3 hónapja fólia nélkül használom, nincs semmi karc.
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

Sziasztok!
Négy napja vagyok C7 tulaj,tisztességgel végig olvastam az össz.hozzászólást hát kissé megrémültem,/előtte X6-om volt/lehet,hogy nem volt jó a csere ötlet?
Hihetetlen hibákkal szembesültem itt az oldalon.Akksi idő SW problémák....na mindegy ez már igy van én vágytam a cserére, semmi bajom nem volt a régivel,de ha már itt vagyok hiszen ezért irok meg szeretném tudni,hogy másnál is csinál-e illetve nem csinál olyat hogy a zeneszám adataiba bemegyek és nem tudom,mért nem engedi a számok cimét és előadóját átirni,rányomok a zeneszám cimére és nem ugrik elő a billentyűzet.Nem nagy gond de vannak zenéim amit át kellene szerkesztenem/azX6-on ez simán ment/.A másik kérdésem hogy lehet fényképeket betenni a főképernyőre gyorshivás lehetőség miatt?/pl úgy mint a shellbe/csak persze a főképernyőre/.
És ha még van türelmetek felmerült itt egy kérdés valahol középen,hogy azt irta valaki,hogy nem igazán szereti ha a shell fut (tapasztalat?)
egyenlőre ennyi,köszi,ha kapok választ! :Notworty:
Szép napot!!!/Szerintem még jövök igaz nem vagyok olyan kezdő symbiben,de a C7 egy "kicsit"/ úgylátom más!/
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

Todo írta:
Pincebogar írta:

Szia!
Akkor a telodba valószinüleg nincs memóriakártya! A biztonsági mentést memóriakártyára végzi a teló (máskülönben nincs értelme, mert ha valami lesz a teloval oda a biztonsági mentés is)! Tehát ha a gyári fájlkezelővel akarsz biztonsági mentést csinálni akkor rakj bele egy memóriakártyát a telcsibe jelöld ki, hogy miről akarsz mentést és már menti is az adatokat!
Ha pedig van benne mem.kártya és mégis ezt írja ki, akkor sérült a legutóbbi biztonsági mentés fájl. PC-n töröld az állományt, és utána próbáld meg újra...
tgabor77
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8 Taylor V9
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: tgabor77 »

Sziasztok!
Még új vagyok a symbian-ban. Ezen oldal olvasgatásával sokmindent megértek, de egy kicsit elakadtam!
Telepítettem az SPB Weather-t annak rendje és módja szerint, működik is, de nem tudom kirakni a főképernyőre, nincs benne a webeszköz-katalógusban! Talán rossz helyre telepítettem!?
Várom a tanácsokat! Köszi
tejeskifly
1. szint
1. szint
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tejeskifly »

Sziasztok tesóm szeretne telefont venni, és nem tudja eldönteni, hogy ezt vagy samsung galaxy ace-t vegyen.

Szerintetek melyik lenne a jobb? Illetve van-e valami ami bosszantó lehet ebben a telefonban?
nememlékszem-> ericsson r600i-> se k700i-> se v630i-> Nokia N95-> HTC Touch Pro 2-> HTC HD2
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

tejeskifly írta:Sziasztok tesóm szeretne telefont venni, és nem tudja eldönteni, hogy ezt vagy samsung galaxy ace-t vegyen.

Szerintetek melyik lenne a jobb? Illetve van-e valami ami bosszantó lehet ebben a telefonban?
Igazából ez egy kicsit megválaszolhatatlan kérdés! Ha C7 tulajokat kérdezel akkor ez ha samsung galaxy ace tulajokat akkor az! Én karácsony óta használom és maximálisan meg vagyok elégedve vele, úgyhogy részemről a C7 mellé teszem a voksom!
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”