Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
Mendra
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGA
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: Mendra »

Igen,közben rájöttem..:D...már csak bele kéne valahogy szerkeszteni a kedvenc frameworkömbe..:)..illetve hogy tudom "összefésülni" a CRT animációt,az általam fözött frameworkba?
Pajoz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
Has thanked: 9 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Pajoz »

Üdv!
Érdekes dolgot művelt a telóm, gondoltam megosztom veletek. Azt írta ki, hogy nincs root jogosultságom a készüléken CM7 rom alatt. A Busybox progit akartam kipróbálni. Először ennél jelentkezett, majd már a Total Commandertől is megtagadta a rendszer a jogot. Factory reset, gyári beállításol visszaállítása nem oldotta meg a problémát. Újra kellett flashelni a romot. Most működ rendesen, remélem nem kavar be még egyszer.
Galaxy Ace+Sandisk 8Gb
DAv7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: GT-S5830
Has thanked: 7 times
Been thanked: 90 times

Hozzászólás Szerző: DAv7 »

Ilyenkor el kell indítani a Superuser programot. Frissítés után szokott olyat csinálni nekem is, hogy elfelejti az előzőleg az engedélyezett listára tett alkalmazásokat. Ha ott sem működött volna, akkor egy restartot is ki lehetett volna próbálni, de mint látom csak az újraflash lett jó.
Pajoz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
Has thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: Pajoz »

DAv7 írta:Ilyenkor el kell indítani a Superuser programot. Frissítés után szokott olyat csinálni nekem is, hogy elfelejti az előzőleg az engedélyezett listára tett alkalmazásokat. Ha ott sem működött volna, akkor egy restartot is ki lehetett volna próbálni, de mint látom csak az újraflash lett jó.
A Superuser nem jutott eszembe. Majd, ha lesz még ilyen kipróbálom.
Thx! :)
Galaxy Ace+Sandisk 8Gb
nagy.balynt
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace 2.3.4
Has thanked: 24 times
Been thanked: 37 times

Hozzászólás Szerző: nagy.balynt »

Mendra írta:Igen,közben rájöttem..:D...már csak bele kéne valahogy szerkeszteni a kedvenc frameworkömbe..:)..illetve hogy tudom "összefésülni" a CRT animációt,az általam fözött frameworkba?
ehhez annyira nem értek, de a flashable zipet csomagold ki és nézd meg mit másol be a systembe :) meg talán a build.prop-ot írd át...
azért oszd meg velünk azt az általad főzött romot :D
CyanoAce 7.1.
Mendra
Újonc
Újonc

nagy.balynt írta:
Mendra írta:Igen,közben rájöttem..:D...már csak bele kéne valahogy szerkeszteni a kedvenc frameworkömbe..:)..illetve hogy tudom "összefésülni" a CRT animációt,az általam fözött frameworkba?
ehhez annyira nem értek, de a flashable zipet csomagold ki és nézd meg mit másol be a systembe :) meg talán a build.prop-ot írd át...
azért oszd meg velünk azt az általad főzött romot :D
Nos akkor megpróbálom leirni,hogyan is képzelem el..:D...mgTerminatornak van egy olyan fözött frameworkja,amiben már benne van a CRT animáció és közben a saját témája is...azt viszont nem tudom,hogy csinálta,hogy egyben van a kettö...természetesen szétbontottam a fileokat,tanulmányoztam a script irás lehetöségét,parancsokat...felteszel egy saját frameworkot...eddig ugye ok...viszont ha egy másikat szeretnél feltenni,sajnos felülirja a korábbit,lévén a konyha a "framework-res","SystemUI" fileokat babrálja...a "twframework-res"-hez viszont nem nyúl,bár erre is szükség van...a script fileban ugye megvannak a parancsok,hogy melyiket inditsa update közben...tehát van két file a CRT zip,ami egy kész framework és a saját frameworkom,ami battery és egyéb flip animációkat tartalmaz...külön külön mindkettö müködik...viszont mindkettöben a fent emlitett filék,felülirják egyik a másikat,nem lehet egymás után feltenni öket...ezért keresem a megoldást,hogy csinálta vajon mgTerminator..:D...a konyhában sajnos nincs CRT animáció,igy nem tudom összefözni öket..:(...a "build.prop" át van irva,ez nem okozhat gondot...mgTerminator által fözött fileban van még egy "bin" file is,erre sem reagál...persze nyilván úgy alakitottam a parancsokat a script fileban,hogy elinduljanak,de semmi változás...látszólag telepiti,de nem müködik sajnos..:(...én arra gondoltam,mivan akkor,ha a már kész CRT zipben lévö fileokat fözöm meg?...megcsináltam de nem mertem felrakni,féltem,hogy meghal a teló..:D...de lehet,hogy igy sem lenne semmi változás...ha valaki ért ehhez,vagy ismer egy olyan konyhát,amivel ezt meg lehet csinálni,szivesen venném..:)
r_crusoe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nexus 4
Has thanked: 68 times
Been thanked: 7 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: r_crusoe »

Sziasztok,

használ valaki SVOX-ot, magyar hanggal? Keresem azt az app-ot, ami fel tudja olvasni a magyar nyelvű SMS-t, emilt - jól jönne vezetés közben.
Régen ilyen volt az Announcify elődje, a SayMyName.

Egy tipp? Köszi!
Mendra
Újonc
Újonc

Nos közben megoldottam vagy inkább rájöttem..:D...a CRT-s SystemUI és a framework filékat feltöltöttem a konyhára és hozzáadtam a saját kis cuccaimat..:)...igy már minden müködik egyben..:)
Mendra
Újonc
Újonc

Tudna valaki segiteni a CF-Root-al kapcsolatban?...a gyik-ban ugyan le van irva,de azóta megjelentek újabb verziók,viszont nagyon zavaros nekem,hogy melyiket kell letöltenem az xda fórumáról...http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1158197 illetve,hogy az újabb verziók miben különböznek...?...KPH romot használok...
RedB
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Htc One SV
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: RedB »

Sziasztok!

Tapasztalatok a KS2-kernerpiszka párosról:
-nem lehet kikapcsolt állapotba tölteni
-galéria többszöri megnyítás után kifagy
-gps nehezen talál jelet (gps.config átírás után jó)

Egyenlöre ennyi!

Üdv: RedB
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”