1. Erre nem tudom a választ.szferix írta:A következőkben kérek szépen segítséget, hosszas kutatás után sem jutottam eredményre:
1. Hogyan lehet megszüntetni az óránkénti biztonsági kód kérést? (Beállításokban sem az időtartam növelését, sem "Nincs" választását nem engedi!)
2. Számomra követhetetlen a fájlrendszer. Teljesen mást mutat PC-n, mint a telefonban. Ez persze nem lenne érdekes, amiért belemerültem, az a zenék és csengőhangok keveredése. Akárhova teszem a csengőhangokat és a zenéket, egyben jelennek meg a csengőhang kiválasztásánál. A kiválasztáskor megjelenik lehetőségként a "Letöltés" a "Jelzőhangok", a "Számok" és a "Hangfájlok". A jelzőhangokban a gyári hangok vannak, ez rendben van. A hangfájlok mindig üres, akármelyik memória (C,E,F) "Hangfájlok" könyvtárába teszem a saját csengőhangokat. Csak a "Számok" -> "Minden szám" menüpontban jelennek meg, ahol most 600 szám közül kell kibuherálni a néhány csengőhangot! Hova kellene tennem, hogy ne így legyen? A zenéket szintén nem tudtam feltenni sem a Nokia PC Suite, sem a Nokia OVI Suite segítségével úgy, ahogy korábbi telefonjaimon használtam, azaz albumonként, vagy gyűjteményenként, hanem csak lejátszási listaként. Hol rontom el, nem tudom. Én könyvtárakból szeretek zenét hallgatni, nem tudom miért kellene lejátszási listában gondolkodni.
3. Tudtok-e ajánlani valami jó mp3 lejátszót a beépített helyett, éppen a könyvtárakból lejátszás miatt?
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.
2. Ez ilyen.
3. PowerMp3.