Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
szabox
2. szint
2. szint
Has thanked: 20 times
Been thanked: 65 times

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: szabox »

Pajoz írta:Üdv! Megnézné valaki, aki jobban vágja az inglist, mint én és CM7-et használ, hogy érdemes-e lecserélni a CWM 4.0.0.9-et erre?
"Functions not tested. So it is not responsible for the performance. Solely for testing purposes."

A funkciók nem teszteltek. Tehát, nem felelős a teljesítményért/működésért. (Ford. megj: szal, ezek szerint instabil :) KIZÁRÓLAG tesztelési célokra.
Meg akkor ezek szerint várható belőle jobb verzió is.

A 4. oldalon van olyan, amire azt írják, hogy "stabil" a "recovery-clockwork-5.0.2.6-galaxyace" és a "recovery-clockwork-5.0.2.6-galaxyace-fix" (nem tudom mi a különbség) - a főbb funkciók mennek:

Idézet a topicból:
Ketut:
-Manual/Automatic mounting works ---> Manuális és Autómatikus betöltés működik
-Successfully factory reset + wiped both caches + formatted /system ----> Sikeres Gyári adatok visszaállítása és a ideiglenes tárak (cache) törlése
-Successfully installed two .zip files (both are Cm7 ROMs) ---------> Sikeresen telepített két zip fájlt (mind a kettő Cm7 rom)
-Backup and Restore works perfectly ---------> Mentés és visszaállítás tökéletesen működik
I would say that this is ready . -------> Azt mondom, hogy ez kész van

Csak fordítottam, szal, ha valami nem megy, akkor az nem az én felelősségem! :)

Nem próbáltam ki ezt, mert elég a 4.0.0.9-es is nekem, amire kell (meg az is tudja ezeket), de aki kipróbálja megírhatja a tapasztalatait, hogy érdemes e cserélni... :)
These users thanked the author szabox for the post:
Pajoz (2011-10-26 szer. 06:39:14)
Rating: 2.63%
DAv7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: GT-S5830
Nem: Férfi
Has thanked: 7 times
Been thanked: 90 times

Hozzászólás Szerző: DAv7 »

Pajoz írta:Üdv! Megnézné valaki, aki jobban vágja az inglist, mint én és CM7-et használ, hogy érdemes-e lecserélni a CWM 4.0.0.9-et erre?
Én is ezt használom. Nem ad be bootloopot induláskor, funckionalitásában nem vettem észre különbséget a két verzió között, viszont a betűk nem narancs színűek, hanem halványkék, ami sokkal szebb :)
Nyugodtan pakold fel. Ha mégis bootloop-olna a telefonod, akkor vissza kell raknod a 4-es CWM-et. Rakd fel a kártyára mindkettőt, akkor nem lehet nagy probléma ;)
These users thanked the author DAv7 for the post:
Pajoz (2011-10-26 szer. 06:40:31)
szabox
2. szint
2. szint

Probert írta: A "kernelpiszka.zip" mit csinál a telóval? Ez nekem új. :D Azt értettem visszaolvasva, hogy a telefonon flash lejátszását teszi lehetővé, de hogyan? Ez az én DDKQ6-os romomra felmegy? Meg írtad valahol, hogy a telót visszavágja alaphelyzetbe, tehát minden eltűnik róla, telefonszámok, telepített programok, egyebek?
Lecserélni az alap gyári kernelt... Ez a kernel van a Cynanogen 7 Galaxy Ace-s változat alatt is, csak itt az alap rommal érhetőek el olyan funkciók, mint flash telepítése után a flash lejátszása pl a gyári böngészővel. Egyébként semmi extrát nem vettem észre, de nem is csináltam olyat vele... Például, simábban kel fel billentyűzet kinyitás után...

Nekem a visszaállítás alapra annyit jelentett, hogy amit memóriakártyára telepítettem azt nem ismerte fel, kvázi, mintha töröltem volna, csak a telefonmemóriára telepített programok maradtak rajta... Meg a háttér, meg az ilyenek álltak vissza. Telefonszámokról meg sms-ekről nem tudok nyilatkozni, mert arra nem emlékszem, meg SIM kártyáról mennek a telszámok. Azért is írtam, hogy friss romra "illik" tenni...
szabox
2. szint
2. szint

Probert írta: Azt értettem visszaolvasva, hogy a telefonon flash lejátszását teszi lehetővé, de hogyan? Ez az én DDKQ6-os romomra felmegy?
Kernel szeritnem ROM független, szal fel kell! :) Úgy teszi lehetővé, hogy az alábbi linkről letöltöd a flash player-t és kernel módosítás után feltelepíted. (A telefonra kell telepíteni, különben nem nagyon fog menni... ezt arra az esetre, ha lenne valami app2SD megoldásod is az ace-eden )
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1299577
r_crusoe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nexus 4
Has thanked: 68 times
Been thanked: 7 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: r_crusoe »

szabox írta:
r_crusoe írta:Szerintetek a gyári lezáró programot el lehet tüntetni a rootolt mobilról?

Merthogy ahányszor valami esemény van (emil, sms, hívás) akkor visszaáll a TWLauncher, s csak azután működik (igaz, magától ) újra az új lezáró (lock screen) app.
Kösz a tanácsot!
Ezt ismered? https://market.android.com/details?id=m ... xvY2tlciJd

Témát kell hozzá letölteni... Ez a progi úgy működik, hogy amikor aktiválod és elkezded használni, akkor megkérdezi a rendszer, hogy ez legyen az alapméretezett alkalmazás vagy a TW Launcher... Be kell pipálni, hogy alapméterezett legyen a választott és kiválasztod ezt az appot (MagicLocker).

Eltávolításnál deaktiválni kell, gondolom, én úgy csináltam (Beállításai között van) és akkor simán el lehet távolítani... :)
Szia, az a baj, hogy én bepipálom, hogy az új legyen az alapértelmezett locker, s az is lesz, egészen addig, amíg nem jön egy gmail, nem fogadott hívás, vagy SMS, mert akkor visszaáll az alapbeállítás szerinti képernyőzár. (Kipróbáltam, a Magic Lockerrel is ez történik.) Az üzeneteket megnézve visszaáll az új locker. Csak hát én azt szeretném, ha a default locker eltűnne a mobilomról, s mindig az új locker screen működne.

Valami ötlet a default locker eltávolítására? Köszi szépen!
Probert
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: Probert »

szabox írta:Kernel szeritnem ROM független, szal fel kell! :) Úgy teszi lehetővé, hogy az alábbi linkről letöltöd a flash player-t és kernel módosítás után feltelepíted. (A telefonra kell telepíteni, különben nem nagyon fog menni... ezt arra az esetre, ha lenne valami app2SD megoldásod is az ace-eden )
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1299577
Köszönöm a kimerítő, gyors választ! Majd még gondolkodom rajta, hogy feltegyem e, mert már belaktam kényelmesen a DDKQ6-ot. Ha esetleg lesz frissítés ebből, mert ezzel meg vagyok elégedve, akkor a szűz romra kipróbálom.
The Myth Basic(Holland az alap)
RedB
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Htc One SV
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: RedB »

Szerintem nagyon is érdemes felrakni a KS2 2.3.5-öt kernerpiszkával együtt, mert szépen muzsikál!

Adok hozzá egy köraksi kijelzést, ha esetleg valakit érdekel:

http://www15.zippyshare.com/v/34003030/file.html

Üdv: RedB
These users thanked the author RedB for the post:
szabox (2011-10-25 kedd 22:31:40)
DAv7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: GT-S5830
Been thanked: 90 times

Hozzászólás Szerző: DAv7 »

Azthiszem énis áttelepülök a KS2-re. Nekem még a jóöreg KPH van fenn. :)
Ráfér egy komplett újrababrálás az egész kütyüre és ha már ott tartok, hogy minden újra, akkor meglesem ezt a kernelpiszka dolgot is, és ha nálam is működik a dolog, akkor belekerül a GYIK-ba :)
These users thanked the author DAv7 for the post:
szabox (2011-10-25 kedd 23:04:04)
Mendra
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGA
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Mendra »

KS2?..tudtok adni egy linket?
szabox
2. szint
2. szint

Mendra írta:KS2?..tudtok adni egy linket?
http://droidangel.blogspot.com/2011/10/ ... pdate.html ---> én a sampro-sat szedtem le, de ott a Samfirmware-es link is, ami a http://www.sammobile.com/forums/63-Sams ... Galaxy-Ace linken él tovább... ahogy látod ez az ACE Rom-ok... :)
These users thanked the author szabox for the post:
Mendra (2011-10-25 kedd 23:29:23)
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”