Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
uzlet26
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c7
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: uzlet26 »

Sziasztok!
Nem éppen beszámítható állapotomban megváltoztattam a telefonomon lévő security kódot vagyis nem tudok belépni a saját telefonomba!!:(
Szeretnék segítséget kérni a nálam jobban hozzáértő személytől!!előre is köszönöm
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

uzlet26 írta:Sziasztok!
Nem éppen beszámítható állapotomban megváltoztattam a telefonomon lévő security kódot vagyis nem tudok belépni a saját telefonomba!!:(
Szeretnék segítséget kérni a nálam jobban hozzáértő személytől!!előre is köszönöm
Inkább csak szimplán elfelejtetted nem? Mert egy kódváltoztatáshoz elöször be kell írni az eredetit majd az újat és ellenörzésképpen újból az újat és ezt "nem éppen beszámitható állapotban " elég nehéz megtenni! Azt hiszem ilyen esetben csak egy halott modos phoenix frissítés segít! De várj még egy kicsit hátha tud valaki egyszerübb megoldást!
ackok21
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c7
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: ackok21 »

Szia!
Már régebben valaki írta pont ebben a fórumban, hogy hasonlóan járt. Ha jól emlékszem a megoldást is leírta, azt hiszem fel kell venni a kapcsolatot a program készítőivel. Remélem tudtam segíteni.
marcus86
1. szint
1. szint
Készüléktípus: C7-00 + 1209
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: marcus86 »

ackok21 írta:
Szia!
Már régebben valaki írta pont ebben a fórumban, hogy hasonlóan járt. Ha jól emlékszem a megoldást is leírta, azt hiszem fel kell venni a kapcsolatot a program készítőivel. Remélem tudtam segíteni.
Ha ez a kód nem az F-Secure programhoz kapcsolódik, akkor látogass el egy Nokia szervizpontba, és ott néhány ezresért feloldják, ha jól tudom. Ha F-Secure-os, akkor passz.
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Taylor »

PR1.2 elérhető. Senki nem rakta még fel?
Kép
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Taylor írta:PR1.2 elérhető. Senki nem rakta még fel?
Raknám már, de telenorra nég nincs! Mást most nem akarok rátenni, mert a te hack-ed van rajta és állitólag a frissítéssel nem megy el a hack!
djpety
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nexus 4
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: djpety »

ackok21 írta:
Szia!

Ne vicceljetek már... Egy phoenix frissítéssel gyári állapotba állítható a kód. Nem kell ezért fizetni, meg bevinni a nokiáhouz, meg semmi. Természetesen, az adatok odavesznek, ezért amire szükség van, az le kell menteni előtte! (Lehet, hogy a beállítások visszaállításával a biztonsági kód is visszaáll az elfelejtettre, ezt nem tudom, de a többi adat visszatölthető)

Szerk: Most látom, hogy már említette valaki, elnézést :Notworty:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára djpety 2011-03-24 csüt. 21:48:04-kor.
History: Nokia 3120 > Nokia 6131 > Nokia 5130XM > Nokia C7 > Samsung Galaxy Nexus > LGE Nexus 4
avarlaci
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7

Hozzászólás Szerző: avarlaci »

Sziasztok!

Van két problémám a készülékkel amire megoldást keresek:

-Csatlakozom egy wlanhoz a munkahelyemen megtalálja úgy néz ki minden jó de amikor el szeretném indítani a böngészőt kis gondolkodás után kiírja hogy érvénytelen szervernév. Az otthoni rendszerhez simán csatlakozik és működik minden. Az előző telefonom egy 5800 volt az működött mindkét helyen.

-Hogy lehet kikapcsolni a bekapcsolás utáni zenét?

A segítséget előre is köszönöm!
szgvdr
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7

Hozzászólás Szerző: szgvdr »

Sziasztok!
Új belépőként új c7 tulajdonosként kérek segítséget:
a készülékem nem tud ovi suite-al szinkronizálni névjegyzéket, naptárat, jegyzetet, üzenetet. Kép, film, térkép rendben megy.
előtte évekig használtam N82-vel, ismerem a programot (nem szeretem), működött
az a telefon nokia PC suite-al is remekül dolgozott, ezt sajnos nem támogatja
elvittem a telefont a nokia szervizbe, ott sem ment a szinkron, így újratelepítették - de továbbra sem megy. Nokia cégszinten többet nem tud tenni
Persze a gépen (több gépen is) az ovit újratelepítettem, hátha.. semmi
Kérdésem, hogy ismerős-e valakinek ez a probléma, van-e rá megoldás. Legfontosabb a naptár lenne, amit állandóan használok, nagyon kellene egy mentés
(előző telefon hirtelen halála sem rázott meg így, minden mentve volt)
Van-e olyan program, hogy a telefon - ovi nélkül, mint pl az almás gépek - időnkét magától szinkronizáljon pl google naptárral interneten vagy elég lenne otthon az outlook-ra rendes kimásolás. Minden érdekel!
Tanácsokat várva, köszönettel
sugar
sanyci
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 700
Nem: Férfi
Has thanked: 4 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: sanyci »

szgvdr írta:Sziasztok!
Új belépőként új c7 tulajdonosként kérek segítséget:
a készülékem nem tud ovi suite-al szinkronizálni névjegyzéket, naptárat, jegyzetet, üzenetet. Kép, film, térkép rendben megy.
előtte évekig használtam N82-vel, ismerem a programot (nem szeretem), működött
az a telefon nokia PC suite-al is remekül dolgozott, ezt sajnos nem támogatja
elvittem a telefont a nokia szervizbe, ott sem ment a szinkron, így újratelepítették - de továbbra sem megy. Nokia cégszinten többet nem tud tenni
Persze a gépen (több gépen is) az ovit újratelepítettem, hátha.. semmi
Kérdésem, hogy ismerős-e valakinek ez a probléma, van-e rá megoldás. Legfontosabb a naptár lenne, amit állandóan használok, nagyon kellene egy mentés
(előző telefon hirtelen halála sem rázott meg így, minden mentve volt)
Van-e olyan program, hogy a telefon - ovi nélkül, mint pl az almás gépek - időnkét magától szinkronizáljon pl google naptárral interneten vagy elég lenne otthon az outlook-ra rendes kimásolás. Minden érdekel!
Tanácsokat várva, köszönettel
sugar
Amit írtam email-ben, azt próbáltad már?
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”