SPB Mobile Shell (symbian)

Csak a Symbian rendszerprogramokkal kapcsolatos témák
MR007
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView + N8
Has thanked: 8 times
Been thanked: 17 times

Re: SPB Mobile Shell (symbian)

Hozzászólás Szerző: MR007 »

bladehu2 írta:
MR007 írta:
GepAllat írta:Üdv!
Nemrég próbáltam ki a progit és bejön, csak anyi bajom van vele hogy ha berakok egy hátteret azt nagyon széthuzza, próbáltam átméretezni 720*596 ra és nagyobbra is de sehogy sem jó, erre van valami megoldás hogy csak igazítsa a képet ne nagyítsa?
Köszönöm!
Mért nem mobilos oldalról szedsz le 640x360-es háttérképeket? Az úgy egyszerűbb volna. Például:
http://dailymobile.se/2010/01/01/nokia- ... allpapers/
nyilván azért mert ez nem a symbian hs ahol egy oldal (ami a 360*640) = egy kép, ez a teljes hs-re teszi be az egy képet, de a teljes hs szélessége meg attól függ hány oldalt használsz :)
Oké, majd megemésztem. Én eddig ebből éltem, de most tanultam vmit. :D
Viszont lenne egy kérésem. Tudnál segíteni abban akár egy tippel hogy a tegnap vásárolt 3D-s verzió miért lép ki a telepítőből úgy kb a felénél azzal a felirattal hogy "Nem lehet telepíteni"? Az előzőt leszedtem, volt egy plusz skin mappa azt is töröltem utólagosan(others/spbshell). Hát ez rejtély. :hmm2:
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

MR007 írta:Oké, majd megemésztem. Én eddig ebből éltem, de most tanultam vmit. :D
Viszont lenne egy kérésem. Tudnál segíteni abban akár egy tippel hogy a tegnap vásárolt 3D-s verzió miért lép ki a telepítőből úgy kb a felénél azzal a felirattal hogy "Nem lehet telepíteni"? Az előzőt leszedtem, volt egy plusz skin mappa azt is töröltem utólagosan(others/spbshell). Hát ez rejtély. :hmm2:
gyári rom vagy vmi cfw? amugy passz, nekem gond nélkül ment fel a hivatalos is meg az uj béta is, de láttam arra is panaszkodtak páran hogy nem tudják telepíteni. azt mondjuk senki se írta le hogy milyen cfw-t használ.
These users thanked the author bladehu2 for the post:
MR007 (2011-09-16 pén. 19:06:54)
Rating: 2.63%
MR007
2. szint
2. szint

bladehu2: Hát szerintem gyári rom, bolti garis, kártyafüggetlen és margyar nyelvű Anna hogy teljes legyen. Egy mentést tettem vissza csupán aminek úgy a fele ment vissza (mikor készítettem a mentést még angol nyelvű volt a telóm, de a garanciális javítás után megtanult magyarul). A leszedett SPB visszamegy és persze már nem is kell neki kulcs. Ha úgy akarom felnyomni a 3D-set, akkor a negyedénél, uninst után pedig úgy a feléig jut el és mutat be egy csúnyát. Talán van
vmi registry vagy akármi amit ki kellene törölni, de hát ennyire nem értek hozzá. Teljes gyalut meg nem szeretnék és pár napig nem is tudok. Na mindegy azért köszi a segítséget. :)
Istenítem ezt a drága symbiant és így megszivat.
bladehu2
5. szint
5. szint

MR007 írta:A leszedett SPB visszamegy és persze már nem is kell neki kulcs. Ha úgy akarom felnyomni a 3D-set, akkor a negyedénél, uninst után pedig úgy a feléig jut el és mutat be egy csúnyát. Talán van
vmi registry vagy akármi amit ki kellene törölni, de hát ennyire nem értek hozzá. Teljes gyalut meg nem szeretnék és pár napig nem is tudok. Na mindegy azért köszi a segítséget. :)
Istenítem ezt a drága symbiant és így megszivat.
azt még megpróbálhatod hogy leszeded az spb-t, majd xplore-al a system\apps alól törlöd az spb kezdetű fájlokat (vagy mozgasd el őket máshova ha később kellene a régi beállítása). gondolom azért telód hackelt.
vagy a másik lehetőség hogy a 3d-t másik drive-ra próbáld meg telepíteni mint ahol a régi volt. jobb ötletem nincs.
amugy írta egyik spb-s srác hogy dolgoznak a régi 3.7-es shell javításán is merthogy anna alatt elégg laggol. mondjuk nemtom milyen volt anna előtt, de most a régi az borzalom. odateszem az i8910 mellé, mindkettőn az alap 3.7-es és a 3éves samu porrá alázza az n8-at. ezért is használom inkább a 3d-t még akkor is ha jelenleg kevesebb a ficsör, mert a 3.7 akadozásától megőrülnék.
bandiras
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS4
Has thanked: 9 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: bandiras »

bladehu2 írta:... mert a 3.7 akadozásától megőrülnék.
Én (is) visszaraktam a 3.7-t C7 alá. A Raakaysh féle "spb ultimate 4.0" nem szaggat...

http://cellcustomize.com/wp-content/upl ... 4-copy.jpg
MR007
2. szint
2. szint

bladehu2: Hát a telóm nem hackelt, csak szignózni szoktam. E helyett a C-re is megpróbáltam, de ugyanaz maradt. A laggolás most hogy így mondod, nálam a beállított 5 ablak tologatásánál volt vmi. A körhintánál már nem tünt fel. Jó hogy írod a kevesebb ficsört, mert főleg a csicsa miatt mentem rá, meg persze gondoltam az újabb termék csak töbletet fog produkálni, nem pedig itt-ott visszalépést. Amit írtál sajnos nem jött be, pedig töröltem. De azért nem adom fel. Kár hogy a telepítőből nem lehet leszedni mondjuk innen, vagy egy 1.2-es változatot mint androidon ahogy néztem. Inkább várok, kulcsom van hozzá. Ezt meg addig elfelejtem gyorsan.
MR007
2. szint
2. szint

Hát ba.meg ilyen nincs újra leszedtem a fájlt és most felment. Ez hogy lehet. Látszólag semmi baja sem volt. A telóval semmit sem csináltam. Hát hibás volt a lejött cucc. Pedig még szignóztam is, az sem jelzett. Szal a nagy rejtély mögött ez állt, ezért nem kaptam segítséget. Most örül van. :whaaa:
bladehu2
5. szint
5. szint

MR007 írta:Hát ba.meg ilyen nincs újra leszedtem a fájlt és most felment. Ez hogy lehet. Látszólag semmi baja sem volt. A telóval semmit sem csináltam. Hát hibás volt a lejött cucc. Pedig még szignóztam is, az sem jelzett. Szal a nagy rejtély mögött ez állt, ezért nem kaptam segítséget. Most örül van. :whaaa:
hehe, hát van ez így. bár nekem sose volt még ilyen h hibás sis/sisx fájl elindult volna.
bandiras
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS4
Has thanked: 9 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: bandiras »

Újabb bug...

a mobile shell (3.7) alatt, ha bekapcsolom a kamerát, újraindul az spb... ha menüből, ha gombbal...
pgemil
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: pgemil »

Sziasztok!
A wifit hogyan tudom kikapcsolni, hogy ne kapcsoljon be automatikusan, meghatározott időközönként?
A keresés meríti az akksit.....
Köszönöm előre is a válaszokat!
SPB 372verzió, 673 build van fenn.
Válasz küldése

Vissza: “Rendszerprogramok”