Sztereó Bluetooth Headset-ek (A2DP)

Készülék tartozékok, kiegészítők témái, pl akkumulátor, memóriakártya, headset, stb
csab2
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Sztereó Bluetooth Headset-ek (A2DP)

Hozzászólás Szerző: csab2 »

Remélem sikerrel jársz! Ha sikerül kipróbálnod, mindenképpen írd be ide is a tapasztalataidat! Előre is köszi!
Nagyon szemezem ezzel a BH 505-tel, mert teli van a t.köm a zsinórral.
Egyébként még egyszer megnéztem a gyorsboltban és ott van, hogy beszerzés alatt, várható érkezés 03.01. Szóval bocs, de nem lehet még kapni. De az árat jól írtam. Ennyiért nem rossz szerintem.
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

csab2 írta:Remélem sikerrel jársz! Ha sikerül kipróbálnod, mindenképpen írd be ide is a tapasztalataidat! Előre is köszi!
Nagyon szemezem ezzel a BH 505-tel, mert teli van a t.köm a zsinórral.
Egyébként még egyszer megnéztem a gyorsboltban és ott van, hogy beszerzés alatt, várható érkezés 03.01. Szóval bocs, de nem lehet még kapni. De az árat jól írtam. Ennyiért nem rossz szerintem.
mintha a saját véleményemet olvasnám nekem is elegem van a zsinórból és én is ezt néztem ki. Nálam még 02.25 volt mint beszerzés de jövőhéten mindenképp szakítok rá időt és persze megírom a fejleményeket
csab2
Újonc
Újonc

Én sokat hallgatok rádiót. Ahhoz viszont kell a zsinór. Ni a megoldás?
TommyX
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
Nem: Férfi
Been thanked: 33 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TommyX »

csab2 írta:Én sokat hallgatok rádiót. Ahhoz viszont kell a zsinór. Ni a megoldás?
Ennek a témának az első oldalán, a 2. hsz-be le van írva, hogyan lehet megoldani a rádió hallgatást.
Kép

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR! :cry3:
Segal
Admin segéd
Admin segéd

DjTommy írta:
csab2 írta:Én sokat hallgatok rádiót. Ahhoz viszont kell a zsinór. Ni a megoldás?
Ennek a témának az első oldalán, a 2. hsz-be le van írva, hogyan lehet megoldani a rádió hallgatást.
vagy veszel egy Nokia BH-903 ast abba van tuner /mármint a headsetben/ Előre szólok horror ára van de valamit valamiért...
Segal
Admin segéd
Admin segéd

csab2 írta:Remélem sikerrel jársz! Ha sikerül kipróbálnod, mindenképpen írd be ide is a tapasztalataidat! Előre is köszi!
Eljött a nagy nap eljutottam a Mamutba :D
Tulajdonképpen sokkal pozitívabb volt a fogadtatás mint a West-End-be de sokkal több mindent nem sikerült elérni. Egyszerű átlagemeberként mentem nem tudták ki vagyok ez fontos.
A lényeg mondta a srác hogy nincs de ma állítólag kapnak 2 darabot. Mondtam hogy ok ez jól hangzik csak a szokásos kérdés kipróbálható e? Mondta hogyha megveszem akkor persze kibontja és kipróbálhatom de úgy hogy menjek bele ilyenbe hogy azt sem tudom milyen? Tehát fel felbontotta volna de azért előre ismerve az árpolitikájukat rákérdeztem hogy ők ugyan mennyiért is fogják árulni. Pontos árat nem tudott mondani de azt mondta 17xxx lesz. Erre én hogy akkor eleve kizárt hogy itt vegyem mert pl a speedshop-ba 14xxx és miért is fizessek többezerrel többet ugyanazért? Persze ezt megértette de hogy én meg értsem meg akkor mindent bonthatnának ki. Tény és való akár 1 ember miatt a fél raktárkészletet ki lehetne ez tény. Kérdeztem azt is ki lesz e állítva mert akkor visszajönnék de mondta hogy nem tartja valószínünek de a BH-905 az ki van azt kipróbálhatom ha gondolom. Naná hogy gondoltam :mrgreen: Eszméletlenül szól csak :censored: :censored: :censored: és még :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: drága. Nameg én ugye nem is olyan kialakításut szerettem volna venni így tulajdonképpen nem jártam sikerrel. Mivel más sem hiszem hogy drágábban a Nokiánál venné ezért a kibontatás max annak fog sikerülni aki bevállalja azt hogy megveszi felbontják neki, kipróbálja aztán beleköt valamibe ami végett mégsem kell. Én viszont nem akartam hogy emlékezzem rám amikor legközelebb benézek....
csab2
Újonc
Újonc

Segal írta:
DjTommy írta:
vagy veszel egy Nokia BH-903 ast abba van tuner /mármint a headsetben/ Előre szólok horror ára van de valamit valamiért...
Na az szóba sem jöhet! Ha már BT füles akkor nem akarok zsinórt látni. Az áráról meg már nem is beszélve.
csab2
Újonc
Újonc

DjTommy írta:
Köszönöm! Ezzel csak az a baj, hogy nem akarok még egy kütyüt, főleg mivel a telefonban is van BT.
bela11
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5800

Hozzászólás Szerző: bela11 »

Sziasztok!

De, lehet kapni a bh-505-öst . Én a gyorsboltból hozattam. Húúúú, nagyon frankón szól.... 10-20.000 khz. Ha mond valamit, zenész vagyok, érzékenyek a füleim a tiszta hangokra. Nagyon ott van ez a ketyere. Bárkinek ajánlom, aki minőségi és minőségien szóló A2DP-s fülest szeretne. Agybadugós, de éppen ez benne a gyönyörű..
Fura, hogy először nem ismerte meg a telóm. Egy kolléganő párosította, aztán lelépett a bt-ről. A fülesen is be kell állítani a kapcsolat végét két gomb együttes megnyomásával. Végülis biztonságos, mert menetközben nem fog rákapcsolódni senki más.
Rettentő pöpec, imádom!
Aki vágyik rá, bátran rendelje meg! Én hétfőn délben jeleztem a speedshopban, hogy "köll", és csüti reggel (ma) már itt is volt, pedig 200c km-re lakom Bp-től.
Remélem segítettem valamit a lelkesedésben.
Üdv: b.
TommyX
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
Nem: Férfi
Been thanked: 33 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TommyX »

bela11 írta: Aki vágyik rá, bátran rendelje meg! Én hétfőn délben jeleztem a speedshopban, hogy "köll", és csüti reggel (ma) már itt is volt, pedig 200c km-re lakom Bp-től.
Kíváncsi leszek mennyire lesz tartós a hátul pántos fülhallgató, ha beválik, akkor én is majd ilyet veszek, ha ne adj isten a mostani tönkre megy.

Kis off:Amúgy nekem már másnapra hozták a fülesem(Plantronics-t) igaz én csak 180km-re lakok Bp-től :D
Kép

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR! :cry3:
Válasz küldése

Vissza: “Kiegészítők”