Nagyon úgytűnik itt a gépeden van valami elkutyulva!(Valami Nokiás program nem indul a rendszerrel együtt? Mert ez is okozhatja!)Az én gépemen a következő Nokiás progik vannak: Phoenix,Navifirm,Nemezis.
Én a többi "vacakot kihajítottam" nekem nem kell! S40-es telóhoz értelmetlen a többi progi.(Pláne az elmúlt 3 év terméséhez!
Kiváltképp ha frissítve lett a szoftver!Ez csak az s40 szériára vonatkozik! A többire nem!)Nálam minden működik tökéletesen,
Windows Xp sp3 full.Nálam az adattárolás módban a gép, nem a gyári gyors eltávolítás módra van állítva. (hogy csak kihúzom)
Hanam a hardver biztonságos eltávolítása! Így a sebesség megegyezik a kártyaolvasóéval,sőt nagyobb.De így el kell távolítani
nem egyszerűen kihúzni!( A memkarit sem kell kivenni a telóbol mert "minek" felesleges!)
Ha a gépeden van fent valamilyen Nokiás progi.Állítsd be hogy "ne induljon a Windows-al"! Ha ezekután sem megy.
Minden Nokiás cuccot (programot) törölj,és kezdd előlröl! (Ha másik usb-re dugod,újratelepíti! Lehetőleg használd mindig ugyanazt az aljzatot! Akkor nem lesz gond!)
laci5909
Ericsson:GA-2618,GA-2628,(féltéglák)
Alcatel OT-311,Nokia:3310,3330,3410,Motorola:C385,V547,Samsung:X600,...
Jelenleg:Nokia3110c,Nokia5130XpressMusic+4Gb-MicroSDHC+AD54zenevezérlő.
http://p.mobile9.com/laci5909/