Nokia Térképek
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Re: Nokia Térképek
Nekem a céges telefonhoz nem jár adatforgalom (SIC! 2012-ben ezen spórolnak...), ezért van rá eset, hogy jó pár percig is várni kell.
Azt szoktam csinálni, hogy elindítva a térképek alkalmazást elindítom a saját pozíciót, ott kiírja, hogy keres.
Ha nem találja meg 2-3 percig, akkor kilépek vissza a térképek menübe és újra rányomok a saját pozícióra. Max a harmadik ilyen próbálkozásra bejön a helyzetem.
Próbáld ezt a módszert.
Azt szoktam csinálni, hogy elindítva a térképek alkalmazást elindítom a saját pozíciót, ott kiírja, hogy keres.
Ha nem találja meg 2-3 percig, akkor kilépek vissza a térképek menübe és újra rányomok a saját pozícióra. Max a harmadik ilyen próbálkozásra bejön a helyzetem.
Próbáld ezt a módszert.
- GepAllat
- 1. szint
- Készüléktípus: 500
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
igazad lett, kb 10 perc alatt 60km/h-val haladva talált jelet, szóval frankó.Damir írta:Szabad ég alatt, egyhelyben állva max 10 perc alatt jelet kell, hogy találjon.GepAllat írta:rendben holnap kipróbálom, remélem beindul mert kellene navigálni, köszi az infót
csak azt nem vágom, hogy lakásban mért nem talál? amikor az 5800-ám volt aztán n97 mini azok találtak 5 perc alatt bennt is.
most egy nokia 500-asom van 3.06 os nokia mapsal.
A kockaházak és mellékrakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót vagy térdelje meg keresőfoltosát gyógyszemészét! 

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Sok minden függ attól, hogy mikor talál jelet, főleg lakásban. Műholdak helyzete, felhők, stb.....GepAllat írta:igazad lett, kb 10 perc alatt 60km/h-val haladva talált jelet, szóval frankó.Damir írta:Szabad ég alatt, egyhelyben állva max 10 perc alatt jelet kell, hogy találjon.GepAllat írta:rendben holnap kipróbálom, remélem beindul mert kellene navigálni, köszi az infót
csak azt nem vágom, hogy lakásban mért nem talál? amikor az 5800-ám volt aztán n97 mini azok találtak 5 perc alatt bennt is.
most egy nokia 500-asom van 3.06 os nokia mapsal.
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Engedélyezd az adatforgalmat és akkor nemcsak otthon lesz gyors..GepAllat írta:nekem olyan gondom van hogy csak akkor talál jelet a gps ha wifire vagyok csatlakozva, de offlineba van állítva, van erre megoldás h ne kelljen wiifre mennem?
Egyébként a térképprogram offline módja teljesen független az agps adatkérésétől. Ha az agps engedélyezve van akkor csatlakozni fog ha talál az internet hozzáférési csoportban olyat amihez lehet csatlakozni, wifit vagy akár gprs-t is.. (akkor is ha a térkép offline van; vagy el sem indítottad, csak az endomondót..)
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Ha nincs GPRS előfizetésed, akkor ne engedélyezd az agpst, az is gyorsít. Viszont ha van wifid, akkor engedélyezd a hálózat alapú helymeghatározást és akkor wifire csatlakozva kéri le a holdak adatait és így szobában is találhat jelet.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800 xpress music
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Sziasztok 5800- beépitett gps-hez szeretnék magyar hangutasitást letölteni! Nokia suite-rol szerettem volna de mivel másik teloval regiztem ezzel nem enged hozzáférni! Help és kösz!
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Semmi köze a regisztrációnak a telód tipusához ,állítsd át a tipust és már mehet isadmins írta:Sziasztok 5800- beépitett gps-hez szeretnék magyar hangutasitást letölteni! Nokia suite-rol szerettem volna de mivel másik teloval regiztem ezzel nem enged hozzáférni! Help és kösz!

- Rating: 2.63%
- zottty
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E51
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Sziasztok! Nekem egy N79-el kapcsolatban lenne olyan problémám, hogy feltettem a v3.03-as ingyenes maps verziót, de nem akarok semmit elcsellózni ezért inkább kérdezek, hogyha most térképet szeretnék rá feltölteni, akkor ugyanúgy rádughatom a gépre és Ovi suiteval feltölthetem, vagy akkor teljesen bezavarodik?
Illetve a másik kérdésem, hogy ezelőtt e52-őm volt, nagyon szerettem a gps részét, mostmár ennek is hasonló, de esetleg a 3d-s térképeket hozzá lehet valahogy varázsolni vagy nem éri meg szenvedni vele?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Illetve a másik kérdésem, hogy ezelőtt e52-őm volt, nagyon szerettem a gps részét, mostmár ennek is hasonló, de esetleg a 3d-s térképeket hozzá lehet valahogy varázsolni vagy nem éri meg szenvedni vele?
Minden jó, ha a vége jó!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!zottty írta:Sziasztok! Nekem egy N79-el kapcsolatban lenne olyan problémám, hogy feltettem a v3.03-as ingyenes maps verziót, de nem akarok semmit elcsellózni ezért inkább kérdezek, hogyha most térképet szeretnék rá feltölteni, akkor ugyanúgy rádughatom a gépre és Ovi suiteval feltölthetem, vagy akkor teljesen bezavarodik?
Igen, rádughatod. A 3D alatt mit értesz, a műholdas képet? Mert ahhoz net kell, folyamatosan.
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Igazából csak akkor igényel netet, ha a telefonra nincs letöltve az adott térkép vagy a műhold képet szeretnéf megnézni. Ugyanis ezt "darabokban" tölti le a telefon, de el nem menti.
3D alatt meg szerintem te arra gondolsz, hogy pl a London Eye meg hasonlók modellezve vanak a térképen.
A telefon nem zavarodik be, nyugodtan tolhatod rá, de; Ne az Ovi Suitot használd, hanem a legfrisebb verziót, a Nokoa Suite-t. Azt hiszem a 3.5.x.x a legújabb, de már van 3.6 béta is.
3D alatt meg szerintem te arra gondolsz, hogy pl a London Eye meg hasonlók modellezve vanak a térképen.
A telefon nem zavarodik be, nyugodtan tolhatod rá, de; Ne az Ovi Suitot használd, hanem a legfrisebb verziót, a Nokoa Suite-t. Azt hiszem a 3.5.x.x a legújabb, de már van 3.6 béta is.