Nokia N73

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Nem: Férfi
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Re: Nokia N73

Hozzászólás Szerző: ferret »

bikemano írta:Volt valakinek olyan, hogy feltelepitette a capsON/capsOFF alkalmazást és hiába kapcsolgatta a telepitett fájl tanúsitványhibát dobott ki ?
Ezt mért csinálhatja ??
Azért, amit lejjebb írtál, hogy nem volt bent installserver. Amúgy a capson és offal azt szabályozod, hogy hozzáférj a rendszermappákhoz, vagy ne.
bikemano írta:Amikor elöször föltelepitettem a capsON/capsOFF tudtam telepiteni olyan fájlokat amik sziognozást kértek, most meg nem :(
Az installserver.exe eltünt a c/sys/bin mappábol, de nem értem, hogyan :blink: ujra bemásoltam, megnyomtam a capsOff és probáltam a ismét a tanúsitványhibás fájlt telepiteni, most meg azt dobja, hogy sérült fájl :duhos2:
Nem a telódhoz való az az installserver. Másikat kell keresned.
Kép Kép
bikemano
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 3G
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: bikemano »

ferret írta:
bikemano írta:Volt valakinek olyan, hogy feltelepitette a capsON/capsOFF alkalmazást és hiába kapcsolgatta a telepitett fájl tanúsitványhibát dobott ki ?
Ezt mért csinálhatja ??
Azért, amit lejjebb írtál, hogy nem volt bent installserver. Amúgy a capson és offal azt szabályozod, hogy hozzáférj a rendszermappákhoz, vagy ne.
bikemano írta:Amikor elöször föltelepitettem a capsON/capsOFF tudtam telepiteni olyan fájlokat amik sziognozást kértek, most meg nem :(
Az installserver.exe eltünt a c/sys/bin mappábol, de nem értem, hogyan :blink: ujra bemásoltam, megnyomtam a capsOff és probáltam a ismét a tanúsitványhibás fájlt telepiteni, most meg azt dobja, hogy sérült fájl :duhos2:
Nem a telódhoz való az az installserver. Másikat kell keresned.
Igen, már működik a másik installserver.exe fájlal, de nem értem, ez hogy tünhetett el a c/sys/bin mappábol, mert néhány napja hackeltem a mobilt és hack után felraktam rá az Eat This! meg a Ninja Strike játékot és akkor nem tanúsitványhibázott :hmm2:
Nokia 3310 ► Nokia 3650 ► Nokia 3300 ► Sony Ericsson P800 ► Nokia N72 Black ► Nokia N73 ► Nokia N95 + Nokia 6600 ► Nokia N73 ► Apple iPhone 3G 8GB
bikemano
3. szint
3. szint
Kapcsolat:

Hello!

Létezik valami program, ami segitségével szebb video felvételt tudd késziteni a készülék ?
Mert igy eléggé gyenge minőségben videoz kissé kockás a kép.
Nokia 3310 ► Nokia 3650 ► Nokia 3300 ► Sony Ericsson P800 ► Nokia N72 Black ► Nokia N73 ► Nokia N95 + Nokia 6600 ► Nokia N73 ► Apple iPhone 3G 8GB
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

bikemano írta:Hello!

Létezik valami program, ami segitségével szebb video felvételt tudd késziteni a készülék ?
Nincs hozzá.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
bikemano
3. szint
3. szint
Kapcsolat:

potter55 írta:
bikemano írta:Hello!

Nincs hozzá.
Értem, akkor PC kell alakitani rajta :D
Gron
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Gron »

Sziasztok.

Van N73-asom, szoftvert frissítettem volna rajta Phoenixel, de a vége előtt megszakadt a kapcsolat és azóta a nokia felirat után egy folytába újraindul. Fel lehet még éleszteni???

Előre is köszönöm a segítséget
lackomalackó
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n73
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: lackomalackó »

én is igy jártam és ujraélesztették. vagy nokia szerviz vagy valami telcsis boltba
monguz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n 73

Hozzászólás Szerző: monguz »

sziasztok bocs ha nem ide illő lenne a kérdésem de nem tudtam feltenni a kérdésem az opera minivel foglalkozó topikban s ezért irom itt le a kérdésem amire remélem tudtok válaszolni.Van egy n73 mas telóm Opera minin keresztül lehet netes rádiót halgatni vele s ha igen akkor mit kell hozzá hogy menjen?válaszotokat előre is köszönöm
potter55
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

monguz írta:sziasztok bocs ha nem ide illő lenne a kérdésem de nem tudtam feltenni a kérdésem az opera minivel foglalkozó topikban s ezért irom itt le a kérdésem amire remélem tudtok válaszolni.Van egy n73 mas telóm Opera minin keresztül lehet netes rádiót halgatni vele s ha igen akkor mit kell hozzá hogy menjen?válaszotokat előre is köszönöm
Én úgy tudom nem lehet. De vannak internetrádiós programok. Itt nézzél körül.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
mojza
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: mojza »

Sziasztok!

Telefon függetlenítéssel kapcsolatban, tud segíteni valaki?
Előre is köszi.

Mojza
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”