Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
grrr
Üdvözlet!
Ma sikeres voltam, lehajoltam hogy felhúzzam kis cipellőmet, boldogan, hogy végre van pr1.1 végre.végre.végre. de sikeresen kicsúszott a telefon a zsebemből.és hopsz, végig repedt a kijelző. Most hogy sikerült ezt feldolgoznom, azzal a kérdéssel állnék elő hogy akivel történt ilyen az megtudná-e mondani, mennyibe kerül a javíttatása, hogy egyáltalán lehetséges-e.
Köszönettel:drokzz
Ma sikeres voltam, lehajoltam hogy felhúzzam kis cipellőmet, boldogan, hogy végre van pr1.1 végre.végre.végre. de sikeresen kicsúszott a telefon a zsebemből.és hopsz, végig repedt a kijelző. Most hogy sikerült ezt feldolgoznom, azzal a kérdéssel állnék elő hogy akivel történt ilyen az megtudná-e mondani, mennyibe kerül a javíttatása, hogy egyáltalán lehetséges-e.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Re: grrr
Hát ez nem lesz olcsó játék! Azthiszem jelen pillanatban itt a legolcsóbb:drokzz írta:Üdvözlet!
http://startgsm.hu/index.php?page=shop. ... t&Itemid=7
Plusz erre még számold rá a szervizdíjat (kb. 3000-5000 Ft.)
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokiac7
Re: Nokia C7-00
Urak !
Nagyon , nagyon ki fogtok nevetni , de azt hogy tudom elérni , hogy a főképernyőmön kint legyen a számológép ?
Pontról pontra légyszi , mert én csak egy kőműves vagyok ....
Nekem az opcióknál csak CNN-t , BBc-t , vaterát , meg ilyen marhaságokat rak ki .
Előre is köszönettel
Nagyon , nagyon ki fogtok nevetni , de azt hogy tudom elérni , hogy a főképernyőmön kint legyen a számológép ?
Nekem az opcióknál csak CNN-t , BBc-t , vaterát , meg ilyen marhaságokat rak ki .
Előre is köszönettel
- gerisgeris1970
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P9 Lite
- Nem: Férfi
- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 24 times
nokiac7,jó helyen jársz...csak nem a CNN,BBC meg vaterát adod hozzá hanem a "Hivatkozások" nevűt és akkor ott 4 darab dolgot állíthatsz be,tehát oda teszed pl.:a számológépet.Remélem érthető
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
V 20p-EUR-XX
+root
-
- Újonc
Ezt nem mondod komolyan .....nokiae668 írta:Azt nem is lehet kitenni főképernyőre, csak azt lehet ami megjelenik az opciók=Főképernyő szerkesztése!nokiac7 írta:Urak !
Előre is köszönettel
Ha ez igy igaz , akkor ez hatalmas visszalépés a régebbi nokiákhoz , mert akkor ez igaz üzenetirásra , kamerára , névjegyekre ....
Végig kell zongoráznom az aranyárban vásárolt "okos"telefonomon a menüt , mire ezekbe belemegyek ????,
nem akarom elhinni
-
- Újonc
Köszönöm , de ott hogyan ?gerisgeris1970 írta:nokiac7,jó helyen jársz...csak nem a CNN,BBC meg vaterát adod hozzá hanem a "Hivatkozások" nevűt és akkor ott 4 darab dolgot állíthatsz be,tehát oda teszed pl.:a számológépet.Remélem érthető
Ott is csak 4 dolog között választhatok ...
-
- Újonc
Mármint úgy négy , hogy amit ő felkinál , nem én választom ki azt a négyet .nokiac7 írta:Köszönöm , de ott hogyan ?gerisgeris1970 írta:nokiac7,jó helyen jársz...csak nem a CNN,BBC meg vaterát adod hozzá hanem a "Hivatkozások" nevűt és akkor ott 4 darab dolgot állíthatsz be,tehát oda teszed pl.:a számológépet.Remélem érthető
Bocs a tudatlanságomért .
- gerisgeris1970
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P9 Lite
- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 24 times
De azt a 4-et is kényed-kedved szerint változtathatod,bármilyen progi fenn van a mobilon berakhatod.Csak mikor a főképernyőt szerkeszted és arra a bizonyos négyesre rányomsz,akkor 2 opció közül választhatsz és TE a szerkesztést válaszd,majd mikor bedob a menübe a választáshoz ismét csak nyomd amelyiket akarod cserélni,majd felajálja a programokat ABC sorrendben.Remélem elég részletes voltam.nokiac7 írta:Mármint úgy négy , hogy amit ő felkinál , nem én választom ki azt a négyet .nokiac7 írta:Köszönöm , de ott hogyan ?gerisgeris1970 írta:nokiac7,jó helyen jársz...csak nem a CNN,BBC meg vaterát adod hozzá hanem a "Hivatkozások" nevűt és akkor ott 4 darab dolgot állíthatsz be,tehát oda teszed pl.:a számológépet.Remélem érthető
Bocs a tudatlanságomért .
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
V 20p-EUR-XX
+root
- csili77
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 4 times
Re: grrr
Szia nem lesz egy olcsó mulatság majdnem veszel egy újat kétéves hűséggel én anno 12500Ft-ért vettem a C7-em http://www.skyphone.hu/index.php?option ... itstart=50.drokzz írta:Üdvözlet!
-
- Újonc
De azt a 4-et is kényed-kedved szerint változtathatod,bármilyen progi fenn van a mobilon berakhatod.Csak mikor a főképernyőt szerkeszted és arra a bizonyos négyesre rányomsz,akkor 2 opció közül választhatsz és TE a szerkesztést válaszd,majd mikor bedob a menübe a választáshoz ismét csak nyomd amelyiket akarod cserélni,majd felajálja a programokat ABC sorrendben.Remélem elég részletes voltam. [/quote]
Én a négy kis ikon közül bármelyikre rányomok , nekem a " beállitások" vagy " eltávolitás " jön ki ....
Nem idegesitelek tovább ...
Én a négy kis ikon közül bármelyikre rányomok , nekem a " beállitások" vagy " eltávolitás " jön ki ....
Nem idegesitelek tovább ...