Sztereó Bluetooth Headset-ek (A2DP)

Készülék tartozékok, kiegészítők témái, pl akkumulátor, memóriakártya, headset, stb
tenkjuh
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Sztereó Bluetooth Headset-ek (A2DP)

Hozzászólás Szerző: tenkjuh »

Hy mindenki!

Motorola S9 tulaj lettem!
Első tapasztalataim alapján nem rossz! Vájtfülüeknek nem biztos h ideális de hangerőre nem lehet panasz! Igazábol néha előfordul h megszakad a zene de nem mindegy h a telo hol van! pölö farzsebben hordva nem szakadozott!
Bár kényelmi szempontból még szokni kell de nem vészes!remélem nem sokáig lesz hideg mert sapkával hordva kicsit mokás!
Hivásnál nem volt panasz bár csak épületben probáltam !
zug gsm ben vettem 6hó garanciával és töltővel ,sajnos csak egy méretü gumi harang volt hozzá igy ha valaki esetleg tudja hogy lehet e szerezni hozzá az kérem jelezze sztem kisebbel kényelmesebb lehet!
pécével még nem probáltam de ami késik nem múlik!
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

tenkjuh írta:Hy mindenki!

Motorola S9 tulaj lettem!
Első tapasztalataim alapján nem rossz! Vájtfülüeknek nem biztos h ideális de hangerőre nem lehet panasz! Igazábol néha előfordul h megszakad a zene de nem mindegy h a telo hol van! pölö farzsebben hordva nem szakadozott!
Bár kényelmi szempontból még szokni kell de nem vészes!remélem nem sokáig lesz hideg mert sapkával hordva kicsit mokás!
Hivásnál nem volt panasz bár csak épületben probáltam !
zug gsm ben vettem 6hó garanciával és töltővel ,sajnos csak egy méretü gumi harang volt hozzá igy ha valaki esetleg tudja hogy lehet e szerezni hozzá az kérem jelezze sztem kisebbel kényelmesebb lehet!
pécével még nem probáltam de ami késik nem múlik!
nem elkeseríteni szeretnélek főleg nem megbántani de szerintem ritka rossz döntést hoztál. Piszok kényelmetlen, számomra olyan volt mint egy sokol rádió hangzásügyileg és kényelmetlenek a gombjai de annak örülök hogy neked bejön használd egészséggel
kovacs.istvan82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kovacs.istvan82 »

Jabra BT-620S
nekem ilyenem van, tökéletesen meg vagyok vele elégedve.. Nokia E52 vel használom de néha a számítógéppel is össze van kötve..

KB. 8.000 Ft ért vettem anno. Egyik ismerősömnek nokia fülese van.. hát 2x annyi pénzért nem szól 2x annyival jobban..

Kép
Nokia E52 + TomTom 6.02 + Garmin XT + Sygic 7.71 + Nokia Maps 3 + Google Maps + SmartGPS ( Anno: Nokia E50 , E51 )
Segal
Admin segéd
Admin segéd

kovacs.istvan82 írta:Jabra BT-620S
nekem ilyenem van, tökéletesen meg vagyok vele elégedve.. Nokia E52 vel használom de néha a számítógéppel is össze van kötve..

KB. 8.000 Ft ért vettem anno. Egyik ismerősömnek nokia fülese van.. hát 2x annyi pénzért nem szól 2x annyival jobban..
őt is leteszteltem :D
A nokiáknál minden jobban szól...
A Motorola S9 nél 100x jobb ez is tény de nekem a basszus nem nagyon akart átjönni ezen a fülesen.

Én a Nokia BH-505 ös fülesét várom hátha az megfelel majd a piszok magas elvárásaimnak de csak nem akar jönni :angry:

Kép
tenkjuh
1. szint
1. szint

Segal :D igazán nem mondtál sem sértőt sem rosszat! Tulajdonképpen nem egy koncertélmény S9el zenét hallgatni de nekem szempont volt az is hogy viselés közben ne két nagy korong csücsüljön a fülemen! A nokia cuccosra énis kivi vaok gyorsbolt oldalán hamarosan felirattal látható!
Segal
Admin segéd
Admin segéd

tenkjuh írta:Segal :D igazán nem mondtál sem sértőt sem rosszat! Tulajdonképpen nem egy koncertélmény S9el zenét hallgatni de nekem szempont volt az is hogy viselés közben ne két nagy korong csücsüljön a fülemen! A nokia cuccosra énis kivi vaok gyorsbolt oldalán hamarosan felirattal látható!
akkor is rossz döntést hoztál :ras:
Talán ez lett volna a jó döntés akksi tovább bírja, picit jobban szól és sokkal kényelmesebb

bluetrek st1

Kép

Még bízom a nokia fülesébe azon szép nagy a gomb az akksi is jónak tűnik óraszámba és agybadugós remélem nem lesz csalódás mert megyek majd tesztelni ezt is előbbutóbb :yes: :wacko:
tenkjuh
1. szint
1. szint

Segal ! akkor irgum burgumm :cool3: igazából ezt bluetrek st1 nem találtam sehol (lehet nem jol keresetem) :hmm2:
Várom a teszted! illetve az árát is a nokiának! mert nálam sajna az is meghatározó!
godcrow
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8GB + iPhone 3GS 16GB
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: godcrow »

Sziasztok!
A Nokia BH-503 -ról mi a véleményetek?
Jó rajta a mély, szépen szól, hangzás minősége jó?
tenkjuh
1. szint
1. szint

godcrow írta:Sziasztok!
idézet Segal tól! :

"én egyszer N95 el kipróbáltam előre szólok alergiás vagyok zene téren de nekem nagyon nem jött be a füles..."
Segal
Admin segéd
Admin segéd

tenkjuh írta:Segal ! akkor irgum burgumm :cool3: igazából ezt bluetrek st1 nem találtam sehol (lehet nem jol keresetem) :hmm2:
Várom a teszted! illetve az árát is a nokiának! mert nálam sajna az is meghatározó!
szerintem már nem lehet kapni max használtan lehetne szerezni. Én anno még kipróbáltam hangzásilag kicsit gyengus bár ugye ez is kicsi hangszoróval rendelkezik. Viszont ha az S9 re azt mondtad hogy neked jó akkor ez nagyon jó a te pontozásod szerint :taps1:
A Nokia tutira marha drága lesz szerintem huszon kategóriába fog indulni... :cry:
tenkjuh írta:
godcrow írta:Sziasztok!
idézet Segal tól! :

"én egyszer N95 el kipróbáltam előre szólok alergiás vagyok zene téren de nekem nagyon nem jött be a füles..."
köszi
Válasz küldése

Vissza: “Kiegészítők”