Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
csili77
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7
Nem: Férfi
Has thanked: 6 times
Been thanked: 4 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: csili77 »

nokiac7 írta:Szia szabi113!
Látom nagyon profi vagy nokiac7 ügyben ...Ha segitenél nekem apróságokban / nem ingyen / megköszönném , mert én ezekben az ovi feltöltésekben nem nagyon vagyok otthon . Ilyenekre gondolok , mint gyereknek feltenni játékokat , például ezt az asphalt 3D nevű csodát , meg egyebek , amiket egyszerüen képtelen vagyok felsorolni , mert a fórum keretei szűkre szabottak .
Megpróbáltam már különböző telefonos üzletekben , de mindenki nagy lendülettel nekiáll , és 5 perc múlva visszaadja , hogy bocs ez nem megy ....
Budapesti vagyok , nagyvárad tér .
Elérhetőségem : 06 70 546 13 14 , csörögj rám , visszahivlak , vagy hagyj üzenetet .
Előre is köszönettel !
Szia!
Egy pár napja linkeltem be a játékokat hogy honnan lehet leszedni és felrakni a telora ha kicsit visszaolvasnál megtalálod. :!: http://www.n8fanclub.com/2011/02/hd-gam ... nokia.html
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

Látom nagyon profi vagy nokiac7 ügyben ...Ha segitenél nekem apróságokban / nem ingyen / megköszönném , mert én ezekben az ovi feltöltésekben nem nagyon vagyok otthon . Ilyenekre gondolok , mint gyereknek feltenni játékokat , például ezt az asphalt 3D nevű csodát , meg egyebek , amiket egyszerüen képtelen vagyok felsorolni , mert a fórum keretei szűkre szabottak .
Megpróbáltam már különböző telefonos üzletekben , de mindenki nagy lendülettel nekiáll , és 5 perc múlva visszaadja , hogy bocs ez nem megy ....
Elérhetőségem : 06 70 546 13 14 , csörögj rám , visszahivlak , vagy hagyj üzenetet .
Előre is köszönettel !
Szia!

Nagyon egyszerű csak letöltöd és telepíted a sis fájl, ha tanusitványi hiba vagy ilyesmi akkor szignózni kell!!!
Van szignózó progi is telora ill. Pc re is!!!
Erre a telora a legegyszerubb telepíteni, semmi másolás csak a sis/sisx telepitése kivéve azokat amik tört alkalmazások!!! azoknál megesik hogy 1 - 2 dolgot másolni kell!
Cer és key fajlt kérned kell pl.: az opdarol és onnan kértem a telo vásár után és azota is az van és mukodik!!!
Egyébként szignózáshoz van külön topic!!! ;)
Remélem tudtam segíteni!!!
nokiac7
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokiac7
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: nokiac7 »

Köszönöm a segitséget .....csak képzelj magad elé egy 45 éves férfit , aki az épitőiőparban dolgozik .....ahhoz értek hogyan épitsek fel egy házat , de egy ilyen okostelefont lassan meg sem merek érinteni .......inkább fizetek érte valakinek .
Tudod : ami neked 2 perc , azt én 2 hét alatt sem tudom megtenni .
Köszönöm megértésed .
Ha rámcsörögsz , visszahivlak .
nokiac7
Újonc
Újonc

Köszönöm a segitséget , de én nem vagyok jártas a számitógép / okostelefon témakörben .....inkább fizetek érte .
Ha valaki segitene , csörrenjen rám , nem ingyen kivánom .
A gyekőc nagyon akarja az asphaltot ....
Köszönettel .
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

nokiac7 írta:Köszönöm a segitséget , de én nem vagyok jártas a számitógép / okostelefon témakörben .....inkább fizetek érte .
Köszönettel .
Itt az oldalon minden ingyen van, a segítségnyújtás is.

Megy privát üzi. ;)
csili77
1. szint
1. szint
Has thanked: 6 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: csili77 »

nokiac7 írta:Köszönöm a segitséget , de én nem vagyok jártas a számitógép / okostelefon témakörben .....inkább fizetek érte .
Köszönettel .
Esetleg a gyerkőc ha jobban ért a számítógéphez ad oda neki hátha hamarabb rájön a dolgokra és felteszi rá a játékot.Hidd el nem olyan ördögösség csak egy adatkábel vagy bluetooth kapcsolat kell hozzá esetleg az ovin keresztül is letölthetted de akkor adatforgalmat számol fel és ami a játék árát. ;)
De ha letöltöd az előző oldalról http://www.n8fanclub.com/2010/10/asphal ... ia-n8.html [N8FanClub.com]_Asphalt-5-v.1.rart Slow Download 9.9 min és utána telepíted a telora az ovi segítségével és kész.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csili77 2011-02-22 kedd 20:46:17-kor.
nokiac7
Újonc
Újonc

nokiae668 írta:
Előre is köszönettel !
Szia!

Nagyon egyszerű csak letöltöd és telepíted a sis fájl, ha tanusitványi hiba vagy ilyesmi akkor szignózni kell!!!
Van szignózó progi is telora ill. Pc re is!!!
Erre a telora a legegyszerubb telepíteni, semmi másolás csak a sis/sisx telepitése kivéve azokat amik tört alkalmazások!!! azoknál megesik hogy 1 - 2 dolgot másolni kell!
Cer és key fajlt kérned kell pl.: az opdarol és onnan kértem a telo vásár után és azota is az van és mukodik!!!
Egyébként szignózáshoz van külön topic!!! ;)
Remélem tudtam segíteni!!!
Száz szónak is egy a vége :
Nekem szakember segitsége kell , nem értek a sis fájlokhoz , és egyebekhez ....:(
Köszönettel
sevsen
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: sevsen »

Sziasztok,

F-Secure mobil alkalmazást telepítettem (Nokia C7)-re, aztán véletlenül zárolva lett, a kódot meg nem tudom...
Hogyan lehet feloldani?
Vagy törölni az F-secure alkalmazást?
(egy sms-ben benne van a jelszó, ha hozzá tudnék férni akkor megoldódna a gond. Viszont nem engedi megnyitni az sms-t. az sms-ket a készüléken van tárolva, nem a SIM kártyán...)

előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni...

Sándor
laziga
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 720
Has thanked: 18 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: laziga »

Ha nekem a legfrissebb telenoros fw van fent akkor már a sima euro3 nem tudom feltenni mert annak kisebb a sorszáma ? Mert nem sikerül se hogysem :(
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

laziga írta:Ha nekem a legfrissebb telenoros fw van fent akkor már a sima euro3 nem tudom feltenni mert annak kisebb a sorszáma ? Mert nem sikerül se hogysem :(
Ha ugyan az a verziószáma (013.016) akkor phoenix-szel fel kell mennie, mert csak visszafelé nem lehet frissíteni! Viszont amit észrevettem az az, hogy a navifirm-el, Production External modban letöltött 6 fájl mellé még le kell tölteni Nokia Care Suit módba a következő 2 fájlt " RM-675 010 000 M005 8GB.fpsx , RM-675 013.016 79.92 prd.uda.fpsx " és azt is betenni a mappába, mert ennélkül a 2 fájl nélkül nem akarja feltenni a phoenix ( legalábbis én bármit csináltam nem ment csak miután beraktam ezt a kettöt is )!
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”