Nokia N85

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
mope73
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia tube
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N85

Hozzászólás Szerző: mope73 »

Sziasztok4

Még egy kérdés: Mitől lehet, hogy ha a böngészőben rábökök egy youtube videóra, akkor prímán megnyílik a realplayer, de connecting feliratnál leakad, nem indul el a videó? Ha a youtube normál nézetében rábökök a videóra, akkor a böngésző ablakban elindul és ki is tudom rakni teljes képernyőre. Az igaz, hogy így is meg lehet nézni a videókat, de én gyakran szeretném elmenteni is a jobbakat, ezt meg csak a realplayerben lehet. Van erre valami megoldás? Tudom, hogy van mobitubia is, ami ezt megoldja, de ha már integrálták a telóba ezt a fícsört, akkor nem ártana, ha használni is tudnám...
Flashhh
1. szint
1. szint
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Flashhh »

Nekem is sistereg neha kocsiba az fm ado. De ha a hatlapot felfele forditom, akkor jobb lesz a minosege mert ott van az antenna. Probald ki, ha leveszed egyaltalan nincs adas, ha visszateszed akkor meg fain. Az is lehet hogy neked erentkezesi hibas a hatlap es azer annyira rossz a minoseg, mert nekem csak nagyon ritkan sistereg par masodpercig aztan megint jo. A youtubes cuccra nemtudok mit mondani sose probaltam meg.
pietrasko
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: pietrasko »

Nekem a 91.45-n nem sistereg de ha pl. valami rádio(pl.103,9) frekvenciajahoz közel teszem vagy pont arra akkor csak sistereg a rádio(kocsiban és otthon is)de a 91,45 az elég jól szól!
AttisX
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N86 8MP
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: AttisX »

Az FM Transzmitternél az sem mellékes, hogy hol van az autón az antenna. Mert tökmindegy, hogy a legszuperebb dvd-s fejegység, vagy egy 10k-s noname cucc van a kocsiban, ha az antenna a kaszni hátulján van, messze az adótol. Arról nem is beszélve, hogy a fém "kalitka" árnyékolja a rádió jeleket...
Nokia Theme Artist

Kép

Kép
pietrasko
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: pietrasko »

AttisX írta:Az FM Transzmitternél az sem mellékes, hogy hol van az autón az antenna. Mert tökmindegy, hogy a legszuperebb dvd-s fejegység, vagy egy 10k-s noname cucc van a kocsiban, ha az antenna a kaszni hátulján van, messze az adótol. Arról nem is beszélve, hogy a fém "kalitka" árnyékolja a rádió jeleket...
Nekem a kocsi hátuljában van az antenna de attol függetlenül elég jó a minőség. bocsi az OFFért
ON
Darren
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N85

Hozzászólás Szerző: Darren »

Egy hét használat után kialakult véleményem az N85-ről: k :censored: va jó. Minden rendben van vele, egy dolog kivételével: a zenelejátszó hangereje. A külső két hangszóróval semmi baj nincs, nagyon szépen szólnak - viszont fülessel nekem halk. Valahol olvastam már egy hangosító moddról, de fogalmam nincs, hogy hol... Tud valaki segíteni?
Viva la Siemens SX1...
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Darren írta:Egy hét használat után kialakult véleményem az N85-ről: k :censored: va jó. Minden rendben van vele, egy dolog kivételével: a zenelejátszó hangereje. A külső két hangszóróval semmi baj nincs, nagyon szépen szólnak - viszont fülessel nekem halk. Valahol olvastam már egy hangosító moddról, de fogalmam nincs, hogy hol... Tud valaki segíteni?
cseréld le a fülesed bármilyen 3.5 jack bemenetű jó és sokkal jobb lesz
mope73
Újonc
Újonc

mope73 írta:Sziasztok4

Még egy kérdés: Mitől lehet, hogy ha a böngészőben rábökök egy youtube videóra, akkor prímán megnyílik a realplayer, de connecting feliratnál leakad, nem indul el a videó? Ha a youtube normál nézetében rábökök a videóra, akkor a böngésző ablakban elindul és ki is tudom rakni teljes képernyőre. Az igaz, hogy így is meg lehet nézni a videókat, de én gyakran szeretném elmenteni is a jobbakat, ezt meg csak a realplayerben lehet. Van erre valami megoldás? Tudom, hogy van mobitubia is, ami ezt megoldja, de ha már integrálták a telóba ezt a fícsört, akkor nem ártana, ha használni is tudnám...
Erre valakinek ötlet? közben helyesbítenék is,nem a kapcsolódásnál áll meg, hanem a Letöltés: 0%-nál
mope73
Újonc
Újonc

Üdv!

Nektek működik a gmail-lal a beépített kliens? Nálam nem akar működni, pontosabban, amikor beállítom a postafiókot, akkor letölti az aktuális levél állományt, de aztán amikor automatikus letöltésre állítom, vagy manuálisan frissítem, nem tölt le egyetlen egy új levelet sem. Ha kitörlöm a postafiókot és újból beállítom, akkor megint letölti az aktuális állapotot. Fura...A másik, hogy a gmail-t (helyesen) imap-os postafiókként állítja be automatikusan a telefon, de mégsem lehet folyamatos kapcsolatot létrehozni, hogy egyből megjelenjen a levél a telón is, a szerverrel egyidőben. A céges leveleim (exchange) simán jönnek push-ban. Előtte E71-em volt, ott működött a gmailnál is az automatikus (push) letöltés.

THX
maggi_1886
4. szint
4. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: maggi_1886 »

mope73 írta:Üdv!

Nektek működik a gmail-lal a beépített kliens? Nálam nem akar működni, pontosabban, amikor beállítom a postafiókot, akkor letölti az aktuális levél állományt, de aztán amikor automatikus letöltésre állítom, vagy manuálisan frissítem, nem tölt le egyetlen egy új levelet sem. Ha kitörlöm a postafiókot és újból beállítom, akkor megint letölti az aktuális állapotot. Fura...A másik, hogy a gmail-t (helyesen) imap-os postafiókként állítja be automatikusan a telefon, de mégsem lehet folyamatos kapcsolatot létrehozni, hogy egyből megjelenjen a levél a telón is, a szerverrel egyidőben. A céges leveleim (exchange) simán jönnek push-ban. Előtte E71-em volt, ott működött a gmailnál is az automatikus (push) letöltés.

THX

használj profimail-t :idea: sztem az a legjobb :!:
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”