Nokia Térképek
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N78 E72
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 8 times
Re: Nokia Térképek (volt Ovi Térképek)
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy működő 3.03-as vagy magasabb verziót N78-ra (S60v3 FP2) hol találhatnék?
Ugyanis a Nokiátol erre a telefonra csak a 3.01-est lehet leszedni, amiben nem ingyenes a navigáció. Damír és Muzsikus aláírásait már átnéztem. Az egyikben a 3.01-es van, a másikban van egy FP2-es telókra javasolt moddolt 3.03, aminek a telepítése végigmegy, de sem a telepített alkalmazások közt nem jelenik meg a Maps, sem menüből nem indítható.
Ötlet? Felejtsem el a dolgot?
Előre is köszi.
Olyan kérdésem lenne, hogy működő 3.03-as vagy magasabb verziót N78-ra (S60v3 FP2) hol találhatnék?
Ugyanis a Nokiátol erre a telefonra csak a 3.01-est lehet leszedni, amiben nem ingyenes a navigáció. Damír és Muzsikus aláírásait már átnéztem. Az egyikben a 3.01-es van, a másikban van egy FP2-es telókra javasolt moddolt 3.03, aminek a telepítése végigmegy, de sem a telepített alkalmazások közt nem jelenik meg a Maps, sem menüből nem indítható.
Ötlet? Felejtsem el a dolgot?
Előre is köszi.
-
- 2. szint
A navigáció a 3.03-tól ingyenes. A 3.01-es 5 sec. után szól, hogy vegyem meg.Potrien írta:Szerintem Damir v3.01-ese ingyenes...
-
- 2. szint
Kár ilyen lekezelőnek lenned, mert nincs igazad. Tegyek fel screenshot-ot?Potrien írta:Ahogy gondolod...![]()
Itt vajon miért a 3.03-ast érintik a kérdések?
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Potrien arra gondolt, hogy Damir aláírásában szerepel egy ilyen: "Nokia maps telepítési leírás"! Ha figyelmesen elolvasod lehet, hogy találsz benne számodra érdekes dolgot!air írta:Kár ilyen lekezelőnek lenned, mert nincs igazad. Tegyek fel screenshot-ot?Potrien írta:Ahogy gondolod...![]()
-
- 2. szint
Találtam. 3.01-est. Az, hogy az egy tört verzió, elkerülte a figyelmemet. Bocsánat. Megkövetem Potrient. (De a stílus továbbra sem tetszik.) Én valami miatt nagyon a verziószámra koncentráltam.Todo írta:Potrien arra gondolt, hogy Damir aláírásában szerepel egy ilyen: "Nokia maps telepítési leírás"! Ha figyelmesen elolvasod lehet, hogy találsz benne számodra érdekes dolgot!air írta:Kár ilyen lekezelőnek lenned, mert nincs igazad. Tegyek fel screenshot-ot?Potrien írta:Ahogy gondolod...![]()

-
- Újonc
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Nekem alapból azon mondja, ha be van kapcsolva a bt füles, ilyenkor a hangszóró néma. E72+HS-26WDoky586 írta:Van arra valami trükk, patch hogy az ovi maps BT kihangosítón/fülesen mondja a navigációt ?
Valahogy úgy kellene mint ahogy drótos fülhallgatóval megy.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C5-00
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 9 times
Nokia OVI maps:
Autós kihangosítón az utasítás első 4-5 betűje nem hallatszik, mert nem előtte kapcsol rá, hanem közben -> FULL FULL FULL GAGYI!
Sygic:
Autós kihangosítón pontosan érteni, hogy mikor mit mond, 1 betű sem marad le: -> JÉÉÉ! MEG TUDTÁK OLDANI!
Nokia OVI maps letöltés:
A Nokia OVI suite program ha a 4 gigás memóriakártyán kevesebb, mint 2 giga van rajta, akkor szerinte már nem fér fel egy Magyarország frissítés sem, ami még 100 mega sincs. 2 gb-os memóriakártyán minimum 1.5 giga helynek kell lennie, 8 gigás memóriakártyán pedig minimum 6 giga helynek. 3 különböző Nokia kártyával is ezt csinálja. Természetesen a QF fájl szerkesztésének trükkje nem jön be. -> FULL FULL FULL GAGYI!
UI: Nekem azt mondja el valaki, hogy azt hogy csinálom meg, hogy pl. kell nekem egy 50 megás map. Van a kártyán 100 mega szabad hely (bármekkora is legyen a kártya) és a Nokia OVI Suite program NE HAZUDJA SZEMREBBENÉS NÉLKÜL A SZEMEMBE - mert ez egy aljas szándékos hazugság - , hogy a kártyán nincs elég hely, mert EZ NEM IGAZ! EZ DIREKT ALJAS HAZUGSÁG! Miért kell egy programnak szándékosan aljas módon hazudni, hogy a felhasználót rákényszerítse adatok törlésére???
Sygic:
Map letölt, total commander-rel felmásol: -> JÉÉÉ! MEG TUDTÁK OLDANI!
Autós kihangosítón az utasítás első 4-5 betűje nem hallatszik, mert nem előtte kapcsol rá, hanem közben -> FULL FULL FULL GAGYI!
Sygic:
Autós kihangosítón pontosan érteni, hogy mikor mit mond, 1 betű sem marad le: -> JÉÉÉ! MEG TUDTÁK OLDANI!
Nokia OVI maps letöltés:
A Nokia OVI suite program ha a 4 gigás memóriakártyán kevesebb, mint 2 giga van rajta, akkor szerinte már nem fér fel egy Magyarország frissítés sem, ami még 100 mega sincs. 2 gb-os memóriakártyán minimum 1.5 giga helynek kell lennie, 8 gigás memóriakártyán pedig minimum 6 giga helynek. 3 különböző Nokia kártyával is ezt csinálja. Természetesen a QF fájl szerkesztésének trükkje nem jön be. -> FULL FULL FULL GAGYI!
UI: Nekem azt mondja el valaki, hogy azt hogy csinálom meg, hogy pl. kell nekem egy 50 megás map. Van a kártyán 100 mega szabad hely (bármekkora is legyen a kártya) és a Nokia OVI Suite program NE HAZUDJA SZEMREBBENÉS NÉLKÜL A SZEMEMBE - mert ez egy aljas szándékos hazugság - , hogy a kártyán nincs elég hely, mert EZ NEM IGAZ! EZ DIREKT ALJAS HAZUGSÁG! Miért kell egy programnak szándékosan aljas módon hazudni, hogy a felhasználót rákényszerítse adatok törlésére???
Sygic:
Map letölt, total commander-rel felmásol: -> JÉÉÉ! MEG TUDTÁK OLDANI!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
- Nem: Férfi
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 3 times
Nekem E52-n simán ment az OVI maps Magyarország térkép frissítés, jópár másik térképpel együtt.